2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayrı bı heyecan gelıyor ama oyle deme bebekken zaten takıl gıtsın ay odada cocuk var falan demeyın hıc
Aahahhahahq sanmıyorum ya şimdi bile eşim bu işi yaparken göbeğime bakamıyor çocuğa karşı yapamam diye

Çok şükür büyük stres yaşamadım hüngür hüngür ağladığım bile nadir bir iki keredir o da instagram reelsleri
İnşallah canım birbirimize çabuk alışırız da bol bol gezeriz oğluşumla

Günaydın kızlar hastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Günaydın canım benimde hoşuma gidiyor da bilemedim yapsam mı kararsızım ama çikolata hediyelik yapılıyor sonuçta onlara bir masa örtüsü arkaya bir iki balon süs yapılabilir

Kız valla salgın var diyorlar dikkat et ya kendine birinden bulaşmıştır elbet
Çok geçmiş olsun dut kaynatıp içiyorlar nane limon da gebelikte 1-2 fincan içiliyor diye biliyorum bir bak istersen

Günaydın kızlar hastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Benim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.
Bende şöyle bir sıkıntı var.Doktora Ege üniversitesinde hocaya gidiyorum.Dogumu orda yaparsam hocaya yine özel deki ücrete yaklaşık bir ödeme yapacağım.Sanci başladığında içeri alıyorlar ,aile ile gorusmeyorsun doğuma kadar, doğumdan sonra bir gece yoğun bakımda bekletiyorlarmis, yine ailenle gorusemiyorsun.Bu zor anları tek başına geçirmek nasıl bir psikoloji olur?Odalar iki kişilik, başka bir aile ve gelen gidenleriyle aynı odada olmak ne kadar mantıklı? Özel oda var ama o gün dolu olma ihtimali var.Oda suslemesi ,doğum fotoğrafçısı vs. Bişey yapamam .
Bir özel hastaneden randevu alıp gidip gorussem diyorum.Konfor,hijyen açısından çok iyi ama normal olcaksa da sezeryan sevdalısı olmaları tedirgin ediyor.
Şuana kadar kendi doktorum normal-sezeryan bişey demedi.
Birde barsak hastaligimdan dolayı ege de başlamıştım kadın Doğuma , Teferruatlı hastane , olası bı durumda müdahale edilir falan diye.Kafam karışık çok, geç kalmadan bi karar vermem lazım ,
Ne yapmalıyım sizce?

Ben arada apiteranin ballı karisimlari var ya tek kullanımlık, onlardan kullanıyorum.Doktora sormuştum ,kullanabilirsin demişti.Bagisikligi destekler diye düşündüm.
Ya ben bu gebelikte cok terlıyorum ve ona rağmen cam vantılator karşısındayım devamlı ona bağlıyorum gercekten

Günaydın canım bende hiç uyuyamıyorum resmen gece 1-2 gibi uyuyorum arada uyandıklarımı saymıyorum bile sabah 7 ayaktayım ya
Benim minnos iyicd vuruyor su sira. Gece uyurdu simdi 2 lere kadar ayakta bende zor yatiyorum sonrasinda kalkiyorum surekli

Sağlık ıcın konforlu olanı tercıh et derım bı ıkı gun cok uzun süreler degıl yenıdogan ve anne zıyaretlerıne de o kdr sık ızın vermıyolar zıyaret saatı kısa zaten bızım burda hıc vermıyolar zıyaret

Ben yanımda birilerinin olmasını tercih ederdim burda birgün eğitim araştırmada doğumhanede yatışım oldu ne telefonumu yanıma almama izin verdiler ne aynı hastanede çalışan eşimi psikolojik olarak zorlandım aynı hastalıktan müzdarip biri olarsk remisyondayken sorun olacağını düşünmüyorum

Kız 2 aydır evden dışarı çıkmıyorum ıkı gun çıktım bi aşk olsun ya
Hahaha kaynana gibi konuştum dimi kendi kendime güldüm
Günaydın canım benimde hoşuma gidiyor da bilemedim yapsam mı kararsızım ama çikolata hediyelik yapılıyor sonuçta onlara bir masa örtüsü arkaya bir iki balon süs yapılabilir
Küçük bir şey yapalım bari içimizde kalmasın bi çiçek 2 balon çikolata kolonya tamamdır
Canım bence Sağlığın için neresi iyi olacaksa onu tercih et madem bi rahatsızlığın var endişe ile ne olacak korkusu yeter insana. Süslemeni vs Mevlüt gibi birşey yaparsan orda acısını çıkarırsın

Kuzum bogazin icin sumak kaynat suyuyla gargara yap cok iyi geliyor. Karadut ozu vs bunlarda ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…