Aahahhahahq sanmıyorum ya şimdi bile eşim bu işi yaparken göbeğime bakamıyor çocuğa karşı yapamam diyeAyrı bı heyecan gelıyor ama oyle demebebekken zaten takıl gıtsın ay odada cocuk var falan demeyın hıc
Çok şükür büyük stres yaşamadım hüngür hüngür ağladığım bile nadir bir iki keredir o da instagram reelsleriYa kıyamam sana
Hoş benim de bi farkım yok senden dün hava çok bunaltıcı diye ağladım
Bence kendi kendine rahat yetersin ben o enerjiyi alıyorum senden. Şimdiye kadar ciddi bir stres yaşamadık, umarım sen de yaşamamışsındır. Umarım uslu uyumlu olurlar
Öyle kuşum bekleyeceğiz
Koç burçları cidden zor ama dediğin gibi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz. Onun takıklığı bazen beni sinir etse de benim rahatlığım da onu sinir edebiliyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Dolap işi de cidden sinir bozucuydu ama olan oldu artık bir şekilde ayarlayacağız.
Umarım sizin de bir an önce toparlanır kuzum tadilat vs yorucu gerçekten. İş bitmeyince insan daha bir sinir oluyor. Bitecek inşallah
Ay bizim kapak da yok bu arada. Ikeaya sevkiyat gelmemişderin derin nefes alıyoruzz
Sorma kuzum ya. Hayır bi de onlar da o kadar üzüldü mahçup oldu ki kızamadım daeşimin arkadaşı gerekirse ben yeni gövde alayım diyip durdu. İdil’in olmasaydı bu kadar üzülmezdim diyor bi de ne diyim
Hallolacak bir şekilde.
Ay desteğiniz verdiğiniz moral için çok teşekkürler kızlar sizi çok seviyorum gerçekten
Çok şükür canım sonrası da güzel olacak sadece birazcık yorucu olacakYa olmazsa düşüncesi beni bekarken bile yoruyordu çok şükür Rabbim bekletmedibakalım sonrası nasıl olcak
Günaydın canım benimde hoşuma gidiyor da bilemedim yapsam mı kararsızım ama çikolata hediyelik yapılıyor sonuçta onlara bir masa örtüsü arkaya bir iki balon süs yapılabilirGünaydın kızlarhastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Günaydın canım bende hiç uyuyamıyorum resmen gece 1-2 gibi uyuyorum arada uyandıklarımı saymıyorum bile sabah 7 ayaktayım yaKizlarrr gunaydinnben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Kız valla salgın var diyorlar dikkat et ya kendine birinden bulaşmıştır elbetGünaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Yazın basından berı dondurma dıyorum ıyılesıpte adam akıllı yıyemedım bıle
Ne yapacağımı şaşırdım artık ya
Hee daha kahvaltı yapmadım içerde nerde benim yemeğim diye dolanıyor galibaBazen kudurma zamanlari var kahvaltiya yakin yemeklerde özellikle gece acikiyor allah yatmak ne mümkünbir bas asagi bir toto asagı hoplayip duruyor
Benim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.Günaydın kızlarhastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Allah yardımcınız olsun vallaBen ise gidiyorum ama.suan biseyde yapmiyorum
Ya ben bu gebelikte cok terlıyorum ve ona rağmen cam vantılator karşısındayım devamlı ona bağlıyorum gercektenBen arada apiteranin ballı karisimlari var ya tek kullanımlık, onlardan kullanıyorum.Doktora sormuştum ,kullanabilirsin demişti.Bagisikligi destekler diye düşündüm.
Naptın Kuzey beyi görmeye gittin mi canım?Geçmiş olsun canım. C vitamini al bol bol. Boğaz yumuşatması için ılık limonlu su yapabilirsin hem vitamin olur hem rahatlatır
Benim minnos iyicd vuruyor su sira. Gece uyurdu simdi 2 lere kadar ayakta bende zor yatiyorum sonrasinda kalkiyorum surekliGünaydın canım bende hiç uyuyamıyorum resmen gece 1-2 gibi uyuyorum arada uyandıklarımı saymıyorum bile sabah 7 ayaktayım ya
Sağlık ıcın konforlu olanı tercıh et derım bı ıkı gun cok uzun süreler degıl yenıdogan ve anne zıyaretlerıne de o kdr sık ızın vermıyolar zıyaret saatı kısa zaten bızım burda hıc vermıyolar zıyaretBenim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.
Bende şöyle bir sıkıntı var.Doktora Ege üniversitesinde hocaya gidiyorum.Dogumu orda yaparsam hocaya yine özel deki ücrete yaklaşık bir ödeme yapacağım.Sanci başladığında içeri alıyorlar ,aile ile gorusmeyorsun doğuma kadar, doğumdan sonra bir gece yoğun bakımda bekletiyorlarmis, yine ailenle gorusemiyorsun.Bu zor anları tek başına geçirmek nasıl bir psikoloji olur?Odalar iki kişilik, başka bir aile ve gelen gidenleriyle aynı odada olmak ne kadar mantıklı? Özel oda var ama o gün dolu olma ihtimali var.Oda suslemesi ,doğum fotoğrafçısı vs. Bişey yapamam .
Bir özel hastaneden randevu alıp gidip gorussem diyorum.Konfor,hijyen açısından çok iyi ama normal olcaksa da sezeryan sevdalısı olmaları tedirgin ediyor.
Şuana kadar kendi doktorum normal-sezeryan bişey demedi.
Birde barsak hastaligimdan dolayı ege de başlamıştım kadın Doğuma , Teferruatlı hastane , olası bı durumda müdahale edilir falan diye.Kafam karışık çok, geç kalmadan bi karar vermem lazım ,
Ne yapmalıyım sizce?
Aynen zorluyorlar artık uykular haram olduBenim minnos iyicd vuruyor su sira. Gece uyurdu simdi 2 lere kadar ayakta bende zor yatiyorum sonrasinda kalkiyorum surekli
Ya bana nstye ac gelme dediler. Sanirim bebis hareket etmez diyeAynen zorluyorlar artık uykular haram oldu
Olsun tatlı yorgunluklar kabulümüzÇok şükür canım sonrası da güzel olacak sadece birazcık yorucu olacak
Ben yanımda birilerinin olmasını tercih ederdim burda birgün eğitim araştırmada doğumhanede yatışım oldu ne telefonumu yanıma almama izin verdiler ne aynı hastanede çalışan eşimi psikolojik olarak zorlandım aynı hastalıktan müzdarip biri olarsk remisyondayken sorun olacağını düşünmüyorumBenim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.
Bende şöyle bir sıkıntı var.Doktora Ege üniversitesinde hocaya gidiyorum.Dogumu orda yaparsam hocaya yine özel deki ücrete yaklaşık bir ödeme yapacağım.Sanci başladığında içeri alıyorlar ,aile ile gorusmeyorsun doğuma kadar, doğumdan sonra bir gece yoğun bakımda bekletiyorlarmis, yine ailenle gorusemiyorsun.Bu zor anları tek başına geçirmek nasıl bir psikoloji olur?Odalar iki kişilik, başka bir aile ve gelen gidenleriyle aynı odada olmak ne kadar mantıklı? Özel oda var ama o gün dolu olma ihtimali var.Oda suslemesi ,doğum fotoğrafçısı vs. Bişey yapamam .
Bir özel hastaneden randevu alıp gidip gorussem diyorum.Konfor,hijyen açısından çok iyi ama normal olcaksa da sezeryan sevdalısı olmaları tedirgin ediyor.
Birde barsak hastaligimdan dolayı ege de başlamıştım kadın Doğuma , Teferruatlı hastane , olası bı durumda müdahale edilir falan diye.Kafam karışık çok, geç kalmadan bi karar vermem lazım ,
Ne yapmalıyım sizce?
Hahaha kaynana gibi konuştum dimiKız 2 aydır evden dışarı çıkmıyorum ıkı gun çıktım bi aşk olsun ya
Küçük bir şey yapalım bari içimizde kalmasınGünaydın canım benimde hoşuma gidiyor da bilemedim yapsam mı kararsızım ama çikolata hediyelik yapılıyor sonuçta onlara bir masa örtüsü arkaya bir iki balon süs yapılabilir
Canım bence Sağlığın için neresi iyi olacaksa onu tercih et madem bi rahatsızlığın var endişe ile ne olacak korkusu yeter insana. Süslemeni vs Mevlüt gibi birşey yaparsan orda acısını çıkarırsınBenim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.
Ne yapmalıyım sizce?
Kuzum bogazin icin sumak kaynat suyuyla gargara yap cok iyi geliyor. Karadut ozu vs bunlarda ayni sekildeGünaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Yazın basından berı dondurma dıyorum ıyılesıpte adam akıllı yıyemedım bıle
Ne yapacağımı şaşırdım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?