2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle canım dün kaynım akşama ne yiyecez dedi eşim de ben trip yedim doydum dedi diye ağlamaktan gözlerim çıktı saçma sapan şeylere ağlamakta üstüme yok
Ya kıyamam sana
Hoş benim de bi farkım yok senden dün hava çok bunaltıcı diye ağladım
Bence kendi kendine rahat yetersin ben o enerjiyi alıyorum senden. Şimdiye kadar ciddi bir stres yaşamadık, umarım sen de yaşamamışsındır. Umarım uslu uyumlu olurlar
O dediğin bendede var ben hiç kalkamıyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorum

Ya sorma o kötü oldu ama yapacak bir şey yok kuzum
Öyle kuşum bekleyeceğiz
Koç burçları cidden zor ama dediğin gibi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz. Onun takıklığı bazen beni sinir etse de benim rahatlığım da onu sinir edebiliyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Dolap işi de cidden sinir bozucuydu ama olan oldu artık bir şekilde ayarlayacağız.
Umarım sizin de bir an önce toparlanır kuzum tadilat vs yorucu gerçekten. İş bitmeyince insan daha bir sinir oluyor. Bitecek inşallah
Bende birsey yapamiyorum odaya. Kapagi yanlis getirmisler onu bekliyorum degisecekmis yerlestiremiyorumda. Hersey bekliyor
Ay bizim kapak da yok bu arada. Ikeaya sevkiyat gelmemiş derin derin nefes alıyoruzz
Sorma kuzum ya. Hayır bi de onlar da o kadar üzüldü mahçup oldu ki kızamadım da eşimin arkadaşı gerekirse ben yeni gövde alayım diyip durdu. İdil’in olmasaydı bu kadar üzülmezdim diyor bi de ne diyim
Hallolacak bir şekilde.

Ay desteğiniz verdiğiniz moral için çok teşekkürler kızlar sizi çok seviyorum gerçekten

Üzülmüşlerdir tabi kız ben takılıyorum sadece hallolacak şeyler neysekı bosver

Gerçekten kafalar pırıl pırıl ağlamadan geçen günüm nerdeyse yok

Ben de öyle aradayım. Bana da gereksiz geliyor hele abartı süslemeler. Ama bu sadelik hoşuma gitti yani hem yapmış olurum içimde kalmaz hem de abartmamış olurum diye düşünüyorum

Allah Allah niye öyle oldu yaaa. Çok geziyorsun salgın var azcık otur evinde

Valla bizde eşim hasta olunca direk naneli şeker alır aklına geldikçe atar ağzına 1 günde geçer boğaz ağrısı falan.. Hamilelikte kekik çayı yasak olmasa o da aynı etki de hem karın ağrısını kesiyor hemde boğaz ağrısına iyi geliyor ama yasak işte

Günaydın canım bugün umarım daha iyi olur kafamı yaslayıp az uyudum ama bakalım geçmiş olsun inşallah
Bolbol meyve ye su iç insani halsiz birakmiuor ama yinede akinti iui degil bogazina inmesin kendine gargara yap vayla yutma ama caylarin cogu bize suan zararli ya

Ben arada apiteranin ballı karisimlari var ya tek kullanımlık, onlardan kullanıyorum.Doktora sormuştum ,kullanabilirsin demişti.Bagisikligi destekler diye düşündüm.

Geçmiş olsun canım. C vitamini al bol bol. Boğaz yumuşatması için ılık limonlu su yapabilirsin hem vitamin olur hem rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…