- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Ya kıyamam sanaAynen öyle canım dün kaynım akşama ne yiyecez dedi eşim de ben trip yedim doydum dedi diye ağlamaktan gözlerim çıktı saçma sapan şeylere ağlamakta üstüme yok
Bence kendi kendine rahat yetersin ben o enerjiyi alıyorum senden. Şimdiye kadar ciddi bir stres yaşamadık, umarım sen de yaşamamışsındır. Umarım uslu uyumlu olurlarAyy inşallah ya annedeki stres bebeğe geçtiği için anne ne kadar rahat stressiz bir hamilelik geçirirse bebek o kadar rahat olur diyorlar ama bilmiyorum tabi tecrübe edip yaşayacağız
İnşallah bakalım fellik fellik gezmeyi bende çok istiyorum kocaya evde bulamam zaten hem çalışıp hem üniversite okuyacak o yüzden çocukla gezmek içinkendi kendime yetmem lazım
Bende de çoğu şey var da eksik 0-3 ay kıyafet alacağım bakalım yerleştirdikçe çıkar eksikler tamamlarım artık
O dediğin bendede var ben hiç kalkamıyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorum
Öyle kuşum bekleyeceğizYa sorma o kötü oldu ama yapacak bir şey yok kuzum
Koç burçları cidden zor ama dediğin gibi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz. Onun takıklığı bazen beni sinir etse de benim rahatlığım da onu sinir edebiliyor öyle yuvarlanıp gidiyoruzKoç burçları iyidir ama zordur yaişte biraz bebek gibi içgüdüsel hareket ederler ama sen onu tamamlıyorsun demek ki işte güzel denk gelmişsiniz Allah mutluluğunuzu daim kılsın canım
Dolap işine de üzüldüm biz de Ikedan aldık mobilyalarını evimde çoğu şey de İkea zaten kitaplığı kurarken biz de çatlatmıştık arkasını çok dikkat etmek gerekiyor bir anlık şeyle gidiveriyorlar hemen sıkma canını ama demesi kolay biliyorum iki aydır evle uğraşıyoruz biz de hala her yer her yerde çocuğun odası tam ortaya çıkmadı bir şey yapamıyorum diye sinir oluyorum ben de ama sonra aman takma nasılsa olur bir şekilde diyorum
Yorma üzme kendini ben de eğilip kalkamıyorum artık ayakta durma sürem çok kısıtlı eşime gösteriyorum o yapıyor napalım geçecek bu günler de
Ay bizim kapak da yok bu arada. Ikeaya sevkiyat gelmemişBende birsey yapamiyorum odaya. Kapagi yanlis getirmisler onu bekliyorum degisecekmis yerlestiremiyorumda. Hersey bekliyor
Sorma kuzum ya. Hayır bi de onlar da o kadar üzüldü mahçup oldu ki kızamadım daKocana ve arkadaşına helal olsun dıyorum oncelıklebı dolabı kırmadan kurmayı becerememişler hem dolabı hem de mınnoş kalbını kırmışlar ama üzülme hayatım hallolur sen dolap gecıkecek gıbı olursa yıka katla ütüle yerleşmesi kalsın bi , o iş bi saatlık iş önemli olan temizlenmesi
Üzülmüşlerdir tabi kız ben takılıyorum sadece hallolacak şeyler neysekı bosverYa kıyamam sana
Hoş benim de bi farkım yok senden dün hava çok bunaltıcı diye ağladım
Bence kendi kendine rahat yetersin ben o enerjiyi alıyorum senden. Şimdiye kadar ciddi bir stres yaşamadık, umarım sen de yaşamamışsındır. Umarım uslu uyumlu olurlar
Öyle kuşum bekleyeceğiz
Koç burçları cidden zor ama dediğin gibi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz. Onun takıklığı bazen beni sinir etse de benim rahatlığım da onu sinir edebiliyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Dolap işi de cidden sinir bozucuydu ama olan oldu artık bir şekilde ayarlayacağız.
Umarım sizin de bir an önce toparlanır kuzum tadilat vs yorucu gerçekten. İş bitmeyince insan daha bir sinir oluyor. Bitecek inşallah
Ay bizim kapak da yok bu arada. Ikeaya sevkiyat gelmemişderin derin nefes alıyoruzz
Sorma kuzum ya. Hayır bi de onlar da o kadar üzüldü mahçup oldu ki kızamadım daeşimin arkadaşı gerekirse ben yeni gövde alayım diyip durdu. İdil’in olmasaydı bu kadar üzülmezdim diyor bi de ne diyim
Hallolacak bir şekilde.
Ay desteğiniz verdiğiniz moral için çok teşekkürler kızlar sizi çok seviyorum gerçekten
Tulum sandım kuzu yumuşacık ben instagramda mell .tasarım var ona yaptırdım çok güzelPenye degilde sanirim nohut deniyo
Kime yaptirdin?
Allah canını almasın emiAyrı bı heyecan gelıyor ama oyle demebebekken zaten takıl gıtsın ay odada cocuk var falan demeyın hıc
Yok artık yaaBenim kv daha doğmadan kendine benzetiyor ahahahah
GünaydıııınnnKizlarrr gunaydinnben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Gerçekten kafalar pırıl pırıl ağlamadan geçen günüm nerdeyse yokYa kıyamam sana
Hoş benim de bi farkım yok senden dün hava çok bunaltıcı diye ağladım
Bence kendi kendine rahat yetersin ben o enerjiyi alıyorum senden. Şimdiye kadar ciddi bir stres yaşamadık, umarım sen de yaşamamışsındır. Umarım uslu uyumlu olurlar
Öyle kuşum bekleyeceğiz
Koç burçları cidden zor ama dediğin gibi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz. Onun takıklığı bazen beni sinir etse de benim rahatlığım da onu sinir edebiliyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Dolap işi de cidden sinir bozucuydu ama olan oldu artık bir şekilde ayarlayacağız.
Umarım sizin de bir an önce toparlanır kuzum tadilat vs yorucu gerçekten. İş bitmeyince insan daha bir sinir oluyor. Bitecek inşallah
Ay bizim kapak da yok bu arada. Ikeaya sevkiyat gelmemişderin derin nefes alıyoruzz
Sorma kuzum ya. Hayır bi de onlar da o kadar üzüldü mahçup oldu ki kızamadım daeşimin arkadaşı gerekirse ben yeni gövde alayım diyip durdu. İdil’in olmasaydı bu kadar üzülmezdim diyor bi de ne diyim
Hallolacak bir şekilde.
Ay desteğiniz verdiğiniz moral için çok teşekkürler kızlar sizi çok seviyorum gerçekten
Ben de öyle aradayım. Bana da gereksiz geliyor hele abartı süslemeler. Ama bu sadelik hoşuma gitti yani hem yapmış olurum içimde kalmaz hem de abartmamış olurum diye düşünüyorumBenim hem çok hoşuma gidiyor hem de acaba gereksiz mi diye düşünüyorum. Zaten ben de yaparsam böyle küçük bir şey yaparım. Zaten hediyelikleri çikolatalıkları olacak bu masayı yapmak da zor olmaz diye düşündüm
Allah Allah niye öyle oldu yaaa. Çok geziyorsun salgın var azcık otur evindeGünaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Yazın basından berı dondurma dıyorum ıyılesıpte adam akıllı yıyemedım bıle
Ne yapacağımı şaşırdım artık ya
Valla bizde eşim hasta olunca direk naneli şeker alır aklına geldikçe atar ağzına 1 günde geçer boğaz ağrısı falan.. Hamilelikte kekik çayı yasak olmasa o da aynı etki de hem karın ağrısını kesiyor hemde boğaz ağrısına iyi geliyor ama yasak işteGünaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Bolbol meyve ye su iç insani halsiz birakmiuor ama yinede akinti iui degil bogazina inmesin kendine gargara yap vayla yutma ama caylarin cogu bize suan zararli yaGünaydın canım bugün umarım daha iyi olur kafamı yaslayıp az uyudum ama bakalım geçmiş olsun inşallah
Bazen kudurma zamanlari var kahvaltiya yakin yemeklerde özellikle gece acikiyor allah yatmak ne mümkünİçimde karete eden biri var maşallah eller ayaklar hiç durmuyor sıpamın
Kız 2 aydır evden dışarı çıkmıyorum ıkı gun çıktım bi aşk olsun yaAllah Allah niye öyle oldu yaaa. Çok geziyorsun salgın var azcık otur evinde
Ben ise gidiyorum ama.suan biseyde yapmiyorumGünaydıııınnnkaç günün yorgunluğu erkenden uyuyakalıyorum bende
Ay evet sitede cok guzel seyler varTulum sandım kuzu yumuşacık ben instagramda mell .tasarım var ona yaptırdım çok güzel
Ben arada apiteranin ballı karisimlari var ya tek kullanımlık, onlardan kullanıyorum.Doktora sormuştum ,kullanabilirsin demişti.Bagisikligi destekler diye düşündüm.Günaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Geçmiş olsun canım. C vitamini al bol bol. Boğaz yumuşatması için ılık limonlu su yapabilirsin hem vitamin olur hem rahatlatırKızlar selam öyle perişanım ki burnum tamamen tıkalı bir yandan gözlerimden bir yandan burnumdan akıyor arada kötü öksürüyorum burun spreyi aldım bugün 4 saat uyudum hala ayaktayım yatamıyorum oturuyorum dua edin bir an evvel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?