2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaşımız ilerlemeden yapalım dedik ben bir ara çikolata kisti tedavisi gördüm ondan çok korkuyorduk şimdi bebekli taze çift olacağız bakalım nasıl olcak

Ya çok yeniymişsiniz ama belki daha kolay adapte olursunuz bebekli hayata, biz altı yıldır evde iki kişi rahat rahat davranıyorduk Bilmiyorum çocukla nasıl olacak

Ay siz bizsiniz resmen. Rahata alıştık diyorum bende bakalım nasıl olacak
Ben 5 sene sonra anca tamam diyebildim. Yaşım 30 olmasa daha da ertelerdim herhalde

Benim kv daha doğmadan kendine benzetiyor ahahahah

kızlar benim ilk doğum sezeryan ,8 yaşında oğlum var.nasip olursa inci de sezeryan olcak .ben sezeryan Sırasında tüplerimide bağlatmak istiyorum.varmı yakınlarınızdan bağlatan

Evet karnım patlicak gibi gergin daha sabah yumuşaktı şuan sanki koşmuş gibi nefes nefeseyim
Sebebini bilmiyorum ama geceleri bana da öyle oluyor artık hazımsızlık mı bağırsak hareketleri mi geceleri yavaşlıyor bilmiyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum

Geçmiş olsun, Allah şifa versin tez zamanda iyiles,toparlan inşallah

Sebebini bilmiyorum ama geceleri bana da öyle oluyor artık hazımsızlık mı bağırsak hareketleri mi geceleri yavaşlıyor bilmiyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum
Bebekten o hem cigerlere hem bagirsaklara baski yapiyorlar icerde ondan dolayi nefes darligi parlama hissi bogulma hissi bol olacak daha çıkmadan annelerini darlamaya basladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…