- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ay sorma sıcaklardanmı nedır cok kalkıyor bu ara yanıma gelıyorBende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diye
Çocuk olunca da zor oluyor dimi biz de luckyden idmanlıyız sağolsun yatak odasından başka yerde yaklaşamıyoruz
Bende Bi kız var bazen yatak odasında bile yaklaşamıyoruz sanki bilirmiş gibi ne zaman adama dönüp sarılsam kapıda bitiveriyorBende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diye
Çocuk olunca da zor oluyor dimi biz de luckyden idmanlıyız sağolsun yatak odasından başka yerde yaklaşamıyoruz
Sanirim baska bi doktor fikrini alsam daha iyi olacakEvet kuzum değişebiliyor gecen acılde doktor 30+6 ydı 32 hafta ölçtü kılo vs bılmıyorum demedı ama asagıda normal gozukuyor mesela doktordan doktora ölçüme göre bıle degısıyor
Valla çiçeğim aldığım nefesi zor yetiriyorum birde egzersizi ile uğraşamam yiyorum içiyorum yatıyorum (gerçi bugünlerde biraz aktiftim ama normal standartlarıma geri dönüyorum)Kızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
İyiyim kuzum şimdi çıktım hastahanede yatış verdi doktor dinlen dedi bqkqlim inşallah vaktinde gelirEstağfurullah canım yeter ki siz iyi olun bizde endişeleniyoruz işte.. Daha iyi misin şimdi?
İnşallah canım vaktini bekler güzelce gelişirİyiyim kuzum şimdi çıktım hastahanede yatış verdi doktor dinlen dedi bqkqlim inşallah vaktinde gelir
İnşallah kuzucum çok sagolCanım cok gecmıs olsun bır an evvel toparlanırsın ınsallah
Çok sagol canım yardimlarin için.Sen zaten demiştin enfeksiyon diye bildin çok sagol inşallah ❤İyisiniz ya canım çok.sukur hemen toparlanirsiniz bir şey olmaz düzensiz sancidan çok geçmiş olsun enfeksiyondan olmuştur agrin
Ah çok sukur canim benim aynen minnoslar iyi olsun da minaklar gelmenin derdine dusmuslerNasıl yaaa aklım almıyor kız ben varya zeytinyağları kurukayısılar armutlar içinde ancaaaaa ki çıkıyorummaşallah ne diyem
ay çok güzel bayıldıııımmmmm çok şükür yetişti
Ah canım geçmiş olsun çok şükür iyisinizciğer geliştirici topiği olduk resmen me kadar çok vurulduk o iğneyi sen de eklendin şimdi. Olsun buna da şükür diyelim.
Ya hastaneden çıkarken giyersem diye 1 tane koydum ben
Ya çok yeniymişsiniz ama belki daha kolay adapte olursunuz bebekli hayata, biz altı yıldır evde iki kişi rahat rahat davranıyordukAslan bey bilmiyorum ki izin verir mi biz daha 3 aylık evliydik zaten
Aklıma geldikçe esneme hareketleri falan yapıyorum, pilates topu aldım eve geçen yıl kendiminkini satmıştımKızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
İnşallah canim benim bende geldim şimdi hastahanede yat dinlen dediler 2 çocukla bu sıcakta insqllah diyelimKuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşacaksın buradaki birkaç arkadaş ve benim de sancım çıkmıştı daha sonra taburcu olduk
Amin canim benim güzel annem çıktık şimdi yat dedi doktorÇok geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden
Sağol canim benim insallah❤Benim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldııı
Yay olmak çok güzel değil miiii :d
Ben de yayım ve bebek planlarken ilk söylediğim şeydi, büyük konuşmayayım ama ben aman çocuk var bir yere gidemem diyip eve tıkılan annelerden olmayacağım. Ben nereye bebişim oraya gezip dururuz
Çok sağol kuzucumm. :)
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktımHamileliğim boyunca hiç 3 gün üst üste tuvalete çıkmamıştım ben şok. şiddetle incir süt tavsiye ediyorum....
Kuzum çok güzel olmuş güle güle kullan, sağlıkla gelsin Aslanımız :)
Ay benim eşim koç ben yay. Nasıl da anlattıkların biz.
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.
Aşk olsun burada hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kim neden kızsın ki :))
Doğum korkusu çok çok normal, ben de devamlı ayy ben nasıl doğurucam diyip duruyorum. O kadar çok söylemişim ki eşim de geçen şey diyor, biz nasıl doğurcaz
Adeti sancılı görmekle doğum sancılarını aşırı hissetmek arasında bir bağlantı yok diyolar. Çok sancılı adet olup kolay doğum yapan hikayeler okumuştum burada. Her doğum kendine özel. Biz korksak da korkmasak da bir şekilde bu çocuklar içimizden çıkacak. İçimizde tutma gibi bir lüksümüz yok. O yüzden kavuşma anına odaklanmak bizim için süreci daha kolaylaştıracak. Günün sonunda minicik bir bedeni göğsüne koyacaklar. Dünyanın enn güzel kokan bedenini
Amin canim benim Allah razı olsun❤Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın sağlıkla
Çok geçmiş olsun.Allahbsifa verdin, çabucak toparlayin
Ya okadar aynı tepkileri almışız ki ailem eşime daha yeni alıştılar yaniBenim eşim de öyle dışarıdan tam buzdolabı hatta biraz çekinip korkarlarofisinde çalışanlardan biri bana siz X Bey le nasıl evlendiniz acayip hayat dolu cıvıl cıvılsınız o baya sert ve soğuk biri dedi güldüm kıza
Daha dün evde pampas otunu alıp poposuna takmış beni güldürmek için dans ediyordu haha
Evde bana ve sevdiklerine olan tavrıyla dışarıya olan tavrı siyahla beyaz gibi aslında çok aşırı komik eğlenceli hiç de sert olmayan bir adam ama tam bir yükselen Akrep dışarıyazaten Akrep in karşılığı karizmadır
Karizmatik insanların 1. Evinde akrep ve pluton etkileri görülüyor hep Kenan İmirzalıoğlu gibi mesela
Akrep yoğunluğu varsa birinin haritasında dış görünüş olarak güzel diyemeyeceğimiz biri olsa bile insanları etkiler hemen karizması olur çünkü o yüzden kadınlara değil de erkeklere daha çok yakıştırıyorum ben Akrep etkili haritaları çekici havalı adamlar oluyorlar
Evet işte ne kadar açıklasada gebelik hormonları duygusallık araya giren koca bir göbekCanım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesin
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşün
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallahGebelikte de riskli bir durum olmadığı için sadece sayı azalmıştı hep oldu ihmal etmedik ama şimdi geçen nst de sancı çıkınca adam korktu doğumu tetikler bir şey olur diye bende yanaşınca yaklaştırmıyor da bakalım ne olacak
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diye
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canım
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksiniz
Biz bu zamana kadar normal
devam ettik ama geçen gün eşim ilk defa istemeyince beni istemiyor beğenmiyor tribine girdim sonra aşkım saçmalama bebeğimiz için endişeleniyorum felan diye açıklayınca yumuşadım onu yaşamak çok kötü bir his
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadar
Çok yeniymişsiniz canım Allah size iyi sabır vermiş vallaAslan bey bilmiyorum ki izin verir mi biz daha 3 aylık evliydik zaten
Ahahahq klasik aslan demek ki oğlum inşallah aslan olmayacakAy vallahi klasik aslan okuyorum şuantipik özellikleri bunlar ben anlaşamazdım bendede yönetme özelliği var
Eşim yengeç çok şükür Allah razı olsun diyorum kendisine
Haklısın insan hassas olabiliyorEvet işte ne kadar açıklasada gebelik hormonları duygusallık araya giren koca bir göbekmaalesef insan üzülüyor hemen u tarz şeylere
Ay sorma sıcaklardanmı nedır cok kalkıyor bu ara yanıma gelıyoradamı gormuyorum yanımda bıle yada bı ıkı saat
Diyorum bugun neden odanda yatmıyorsun annecım, ama sız ıkımız yatıyorsunuz ben tek yatıyorum korkuyorum dıyorbızde senın yan odandayız hemen ama dıyorum hayır ben kocaman olana kadar senle yatmak ıstıyorum dedı 20 yasına kadar benimle yatcakmıs He dıyorum ıcımden aynen yatarsın
Ay valla çocuktan sonra oyle devamlı bır düzen kalmıyor yalan yok bazen boyle sektesız yatıyor kalkıyor odasında bazende tepemizde devamlı
Şimdi diyorum Linoş gelince ne olacak acaba
Ayy çocukla çok zor olacak desenizeBende Bi kız var bazen yatak odasında bile yaklaşamıyoruz sanki bilirmiş gibi ne zaman adama dönüp sarılsam kapıda bitiveriyor
Benim Sat a göre 22 Ekim, Son ultrason bilgilerine göre 19 Ekim görünüyor doğum tarihi.Ben de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınastroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuşben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır
Kız benim de sat 22 anaaaBenim Sat a göre 22 Ekim, Son ultrason bilgilerine göre 19 Ekim görünüyor doğum tarihi.
Eşimin 28 Eylül doğum günü, bebiş de 28 inde olsun istiyor.Esim Terazi burcu, babam terazi burcu, 3. Bı terazi burcu istemiyorum diyorum22 ekimi geçerse akrep olacak kızım.O tarihe kadar bekler mi bilmiyorum
Düşünki sadece yatak odasında rahattın artık orda da rahat olamayacaksın ahahahahahahhahaAyy çocukla çok zor olacak desenize
Kız öyle dümdük söylemeseydinDüşünki sadece yatak odasında rahattın artık orda da rahat olamayacaksın ahahahahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?