2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diye
Çocuk olunca da zor oluyor dimi biz de luckyden idmanlıyız sağolsun yatak odasından başka yerde yaklaşamıyoruz
Ay sorma sıcaklardanmı nedır cok kalkıyor bu ara yanıma gelıyor adamı gormuyorum yanımda bıle yada bı ıkı saat
Diyorum bugun neden odanda yatmıyorsun annecım, ama sız ıkımız yatıyorsunuz ben tek yatıyorum korkuyorum dıyor bızde senın yan odandayız hemen ama dıyorum hayır ben kocaman olana kadar senle yatmak ıstıyorum dedı 20 yasına kadar benimle yatcakmıs He dıyorum ıcımden aynen yatarsın
Ay valla çocuktan sonra oyle devamlı bır düzen kalmıyor yalan yok bazen boyle sektesız yatıyor kalkıyor odasında bazende tepemizde devamlı
Şimdi diyorum Linoş gelince ne olacak acaba

Bende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diye
Çocuk olunca da zor oluyor dimi biz de luckyden idmanlıyız sağolsun yatak odasından başka yerde yaklaşamıyoruz
Bende Bi kız var bazen yatak odasında bile yaklaşamıyoruz sanki bilirmiş gibi ne zaman adama dönüp sarılsam kapıda bitiveriyor

Kızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
Valla çiçeğim aldığım nefesi zor yetiriyorum birde egzersizi ile uğraşamam yiyorum içiyorum yatıyorum (gerçi bugünlerde biraz aktiftim ama normal standartlarıma geri dönüyorum)

Canım cok gecmıs olsun bır an evvel toparlanırsın ınsallah
İnşallah kuzucum çok sagol
İyisiniz ya canım çok.sukur hemen toparlanirsiniz bir şey olmaz düzensiz sancidan çok geçmiş olsun enfeksiyondan olmuştur agrin
Çok sagol canım yardimlarin için.Sen zaten demiştin enfeksiyon diye bildin çok sagol inşallah ❤
Ah çok sukur canim benim aynen minnoslar iyi olsun da minaklar gelmenin derdine dusmusler

Aslan bey bilmiyorum ki izin verir mi biz daha 3 aylık evliydik zaten
Ya çok yeniymişsiniz ama belki daha kolay adapte olursunuz bebekli hayata, biz altı yıldır evde iki kişi rahat rahat davranıyorduk Bilmiyorum çocukla nasıl olacak
Kızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
Aklıma geldikçe esneme hareketleri falan yapıyorum, pilates topu aldım eve geçen yıl kendiminkini satmıştım Eve sağ salim dönebilirsem onunla hareketler yapıcam bakalım. Gebe okulunda da hemşire hanım egzersizler ve nefes falan göstermişti hatırlarsam onları da yaparım. Gerçi benim bebe bu hızla giderse bana sezaryen yolları gözüküyor ama hayırlısı bakalım

Kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşacaksın buradaki birkaç arkadaş ve benim de sancım çıkmıştı daha sonra taburcu olduk
İnşallah canim benim bende geldim şimdi hastahanede yat dinlen dediler 2 çocukla bu sıcakta insqllah diyelim❤❤Size de çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden
Amin canim benim güzel annem çıktık şimdi yat dedi doktor
Sağol canim benim insallah❤

Ya okadar aynı tepkileri almışız ki ailem eşime daha yeni alıştılar yani aa komik aslında aaa sohbet etti bugün baya baya dimi falan

Evet işte ne kadar açıklasada gebelik hormonları duygusallık araya giren koca bir göbek maalesef insan üzülüyor hemen u tarz şeylere

Ay vallahi klasik aslan okuyorum şuan tipik özellikleri bunlar ben anlaşamazdım bendede yönetme özelliği var
Eşim yengeç çok şükür Allah razı olsun diyorum kendisine
Ahahahq klasik aslan demek ki oğlum inşallah aslan olmayacak

Bende Bi kız var bazen yatak odasında bile yaklaşamıyoruz sanki bilirmiş gibi ne zaman adama dönüp sarılsam kapıda bitiveriyor
Ayy çocukla çok zor olacak desenize

Benim Sat a göre 22 Ekim, Son ultrason bilgilerine göre 19 Ekim görünüyor doğum tarihi.
Eşimin 28 Eylül doğum günü, bebiş de 28 inde olsun istiyor.Esim Terazi burcu, babam terazi burcu, 3. Bı terazi burcu istemiyorum diyorum 22 ekimi geçerse akrep olacak kızım.O tarihe kadar bekler mi bilmiyorum

Kız benim de sat 22 anaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…