2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben nasil anlamadim bu kizin akreple bi bagi oldugunu
Cazgirlik desen bunda, cilve desen bunda, fenalik desen bunda hic suphelenmedimde
Kimse duymasin akreple bi bagi oldugunu

Aslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazla onlarda dibine kadar kullaniyor bizi
Ben sordum bızım beledıye vermıyormus veren yerler var yıne uc bes bısey
Sey sadece zıbın takımı verıyormus doğumdan sonra gıdıp alabılırmışım zıbını napcammm
Sut parası adı altında verılen rakam cok komık zaten bır paket mama alırsın sadece
Oğlumda bıkereye mahsus emzırme ödeneği almıstım 1000 tl
Çalışırsan doğum parası guzel mın 34 bın suan
Ben devlete gıdıyorum memnunum ozel de de ılgı oluyor ıste kı olamayadabılıyor devletler yorucu oluyor bıraz sıra al bul bekle kan ıcın bekle falan surec uzuyo ama hızmet alıyormusun alıyorsun bunu yapmak ıstemeyen de ozele gıdıyor verıyor parasını aslında bınevı konfor satın alıyor , ki imkanı varsa da bu kişinin de haklı olarak ozele gıdıyor
Kaynanam gecen dıyor bır arkadası kızı ozele gıdıyormus 30 bınmıs doğum falan dondu ne dıye okadar para verıyonuz gıdın doğurun devlette karı koca müdürler ımkanları var sanane yanı dımı ki kendi kızı ıkısınıde ozelde yaptı neyse

30bine ayri sok oldum

Kişisel tercih biraz devlet hastanelerinin durumundan kaynaklı zorunlu tercih gibi burda özel hastane o kadar yaygın değil, zaten oraya gitmek için bile devletten sevk gerekiyor.

Kişisel tercih biraz devlet hastanelerinin durumundan kaynaklı zorunlu tercih gibi burda özel hastane o kadar yaygın değil, zaten oraya gitmek için bile devletten sevk gerekiyor.
Valla ben suan ozele gidiyorum ama evime yakin oldugu icin sectim yoksa ozel olupda farkli bi imkan saglamiyolar
2 numarada devlete gidiyodum personel oldugum icin orayi secmistim
Buralarda turkiyeye bakarak ozel devlet farki fazla yok

Karı koca aylık 100 bın alıyorsa koymaz ama şimdi bana koyar mesela tek kişi evde çalışan var oyle aman aman da almıyor esım ben gıdemem gitmem
Esimle benim maasimin toplami 3300 eu
Ozellikle kendi doktorunu istemek 2000 eu civari ben onuda istemem kbakmasinlar para kolay kazanilmiyo
Allah iyi doktor denk getirsin bide insallah kadin denk gelir

Ya evet dogru soyluyo. Esim benden daha cok stresliydi ya yetistiremezsem seni hastaneye diyodu. Cunku filmlerde ciyak ciyak bagiriyo kadin pirt cocuk cikiyo.
Sorma annem izlerken hee kolaydı öyle diyor beni akşamdan ertesi gün öğlene kadar sancı çekerek doğurmuş.

Ben cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
Kuzum geçmiş olsun bir serum mu bağlatsan acaba?

Sorma annem izlerken hee kolaydı öyle diyor beni akşamdan ertesi gün öğlene kadar sancı çekerek doğurmuş.
Subhanallah
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah

Bunu yazmisken bise gordum instagramda
Belki faydalanmak isteyen arkadaslarim olur

Eklentiler

• Screenshot_20230817_114720_Instagram.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 71
Hepimiz ayri kaprisler icerisindeyiz (dogru kelimemi bilmiyorum) kimisi bel agrisi kimisi kasilma kimisi duygusal patlama bunlarin hepsi bizi sessizlestirdi
9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyor

Size bazı bezelye parmaklar gönderiyorum asla yüzümüzü göremedik yine. Sat'a göre 29+5, göbüş çevremize göre 31+2 dedi yeni doktorumuz. Şeker takibi verdi. 40 santim boy, 1 kilo 625 gramız. Doktor iri dedi ama bana çok iri gelmedi ya, yani haftasına göre kilosu çok gelmedi diğer gebelerle karşılaştırınca. Neyse sağlıklı olsun da tosun olsun kızçem herkese sevgiler.

Eklentiler

• Picsart_23-08-17_12-14-04-782.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 71
9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyor
Az kaldi cnm guclu olmak zorundayiz
Ozellikle psikolojik olarak

Asil maraton dogumdan sonra basliyo haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…