Ben nasil anlamadim bu kizin akreple bi bagi oldugunuŞüpheye mahal bırakmayacak şekilde Akrep çıkıyor canım tam ortasında chartın hatta başı sonu olsa program yanlış hesapladı belki diyeceğim ama değil
Korkma kız Akreplerden onlar hayatta bir şekilde hep tutunur başarılı olur benim eşim de yükselen Akrep işte ama cidden arkasından kötü konuşabilecek kimse yoktur yani çalışkan disiplinli çok da iyi kalpli biri biraz inat sadece
Ben sordum bızım beledıye vermıyormus veren yerler var yıne uc bes bıseyAslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazlaonlarda dibine kadar kullaniyor bizi
Pazar günu bakıldı herseye dıye gıtmıyorum olmadı evde bı serum bağlatırım ya yoruldumBi doktorami gorunsen acaba canim ya
Gecmis olsun
30bine ayri sok oldumBen sordum bızım beledıye vermıyormus veren yerler var yıne uc bes bısey
Sey sadece zıbın takımı verıyormus doğumdan sonra gıdıp alabılırmışım zıbını napcammm
Sut parası adı altında verılen rakam cok komık zaten bır paket mama alırsın sadece
Oğlumda bıkereye mahsus emzırme ödeneği almıstım 1000 tl
Çalışırsan doğum parası guzel mın 34 bın suan
Ben devlete gıdıyorum memnunum ozel de de ılgı oluyor ıste kı olamayadabılıyor devletler yorucu oluyor bıraz sıra al bul bekle kan ıcın bekle falan surec uzuyo ama hızmet alıyormusun alıyorsun bunu yapmak ıstemeyen de ozele gıdıyor verıyor parasını aslında bınevı konfor satın alıyor , ki imkanı varsa da bu kişinin de haklı olarak ozele gıdıyor
Kaynanam gecen dıyor bır arkadası kızı ozele gıdıyormus 30 bınmıs doğum falan dondu ne dıye okadar para verıyonuz gıdın doğurun devlette karı koca müdürler ımkanları var sanane yanı dımıki kendi kızı ıkısınıde ozelde yaptı neyse
Kişisel tercih biraz devlet hastanelerinin durumundan kaynaklı zorunlu tercih gibi.
Aslında Türkiye'de de ücretsiz. Sosyal güvencesi hiç olmayan kişiler bile annelik hakkı adı altında , devlet hastanelerinde ücretsiz doğum yapıyor.
Özel hastane biraz da kişisel tercih.
Nüfus arttırıcı teşvik yapılmıyor sadece. O da çok normal. 80 milyon üzerinde insan var ve genç nüfus zaten fazla nüfus piramidinde.
Yoksa zamanında çocuk teşviki için, çok çocuk yapana madalya bile takılmış bu ülkede ahahahaha
Valla ben suan ozele gidiyorum ama evime yakin oldugu icin sectim yoksa ozel olupda farkli bi imkan saglamiyolarKişisel tercih biraz devlet hastanelerinin durumundan kaynaklı zorunlu tercih gibiburda özel hastane o kadar yaygın değil, zaten oraya gitmek için bile devletten sevk gerekiyor.
Karı koca aylık 100 bın alıyorsa koymaz ama şimdi30bine ayri sok oldum
Esimle benim maasimin toplami 3300 euKarı koca aylık 100 bın alıyorsa koymaz ama şimdibana koyar mesela tek kişi evde çalışan var oyle aman aman da almıyor esım ben gıdemem gitmem
Atatalya arkadasimiz dogum yapti cnmHiç doğuran oldu mu kızlar jdjfkd
Sorma annem izlerken hee kolaydı öyle diyorYa evet dogru soyluyo. Esim benden daha cok stresliydi ya yetistiremezsem seni hastaneye diyodu. Cunku filmlerde ciyak ciyak bagiriyo kadin pirt cocuk cikiyo.
Kuzum geçmiş olsun bir serum mu bağlatsan acaba?Ben cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
SubhanallahSorma annem izlerken hee kolaydı öyle diyorbeni akşamdan ertesi gün öğlene kadar sancı çekerek doğurmuş.
9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyorHepimiz ayri kaprisler icerisindeyiz (dogru kelimemi bilmiyorum) kimisi bel agrisi kimisi kasilma kimisi duygusal patlamabunlarin hepsi bizi sessizlestirdi
Bende fisher price aldim canim piyanolu olandanKızlar başka oyun halısı alanınız var mı?
Bende fisher price aldim canim piyanolu olandanKızlar başka oyun halısı alanınız var mı?
Medicana da hangi doktora gidiyorsun ?İzmirde doktorum +sezeryan+ iki gece yatış 34-35 demişti en son ( Medicana hastahane)
Ben sen calısmıyorsun sanıyordum amınnn kuzummmEsimle benim maasimin toplami 3300 eu
Ozellikle kendi doktorunu istemek 2000 eu civari ben onuda istemem kbakmasinlar para kolay kazanilmiyo
Allah iyi doktor denk getirsin bide insallah kadin denk gelir
Az kaldi cnm guclu olmak zorundayiz9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?