2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hepimiz ayri kaprisler icerisindeyiz (dogru kelimemi bilmiyorum) kimisi bel agrisi kimisi kasilma kimisi duygusal patlama bunlarin hepsi bizi sessizlestirdi
Haklı olabilirsin canım dün akşam bana da bi aydınlanma geldi kıyafetleri yıkamaya başladım akşam sanki karnım kazan gibi kaynıyordu fıkır fıkırdı maşallah, eşim hayretler içinde kaldı ne yapıyor bu çocuk içerde diye dedim ki her an herşey olabilir yıka ütüle hazırla herşeyini doktor erken doğum riski yok dedi ama paşanın keyfine kalmış bişey sonuçta her an kendini hazır hissedebilir

Benimki erken gelebilir ekim 2 si falan ama ben daha bise yapmadim
Cocuklar evdeyken bise yapmak istemiyorum okullarin acilmasina 2 hafta kaldi acilsin bende baslicam insallah

Ben cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
Geçmiş olsun canım evde yapabileceğin pek bişey yok gibi hastaneye mi Bi gözüksen hem kendin hem bebeğin için. Kusmak kasılmayı tetikliyormuş. hem serum falan takarlar kusma bulantı geçer sıvı kaybetmezsin en azından.. Sanırsam şu an su bile içsen çıkarıyorsundur

Aslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazla onlarda dibine kadar kullaniyor bizi
Çiçeğim her şehir her belediye bir değil. daha benim olduğum ilçede bu sene hoşgeldin bebek uygulaması üzerinde çalışılıyor.

9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyor
Geçmiş olsun canım
Ben de belimden çekiyorum ve bu ara zaman hiç geçmiyor gibi geliyor sürekli bir vesvese halindeyim daha hala Ağustosdayız diyorum her sabah
Nedense bana bir sabırsızlık bastı iyice
Takvimde Ekim 1 i sağ Salim görsem biraz rahatlayacağım ama daha çok var sanki

Benimki erken gelebilir ekim 2 si falan ama ben daha bise yapmadim
Cocuklar evdeyken bise yapmak istemiyorum okullarin acilmasina 2 hafta kaldi acilsin bende baslicam insallah
Evet çocukla zor oluyor kızım sabahtan beri aa bunlar ne kadar minnoş deyip kıyafetleri ayırmamda zorluk çıkarıyor.. Ben 39 u göreceğime inanıyorum canım ama bazen sadece inanmak yetmiyor o yüzden hazırlıklı olmada fayda var

Göreceğiz canım hepimiz inşallah Ekim ayını sağ salim.. Ara ara bende de oluyor bel ağrısı bazen de kengi diyorlar bizim buralarda kalçada çekme gibi bişey oluyor o fena yapıyor beni

Kiz ben 2 numarada 38+3 doktora gittim bana dediki senin daha 20 gunun var
38+4 yani ertesi gun dogurdum
Ki benimkine 40i gececek falan demisti

Göreceğiz canım hepimiz inşallah Ekim ayını sağ salim.. Ara ara bende de oluyor bel ağrısı bazen de kengi diyorlar bizim buralarda kalçada çekme gibi bişey oluyor o fena yapıyor beni
İnşallah kuzum
Benim de sol bacağımda çekme oluyor belden kalçaya doğru vuruyor daha önce fıtık yüzünden tutulduğumda da aynısı olmuştu o yüzden biliyorum ki bendeki fıtık ağrısı
Her zaman olmuyor mesela 3 gün oluyor iki gün biraz daha rahat oluyor galiba çocuğun pozisyonu ile alakalı bazı pozisyonları fıtığıma baskı yapıyor heralde öyle zamanlarda ne tadım ne tuzum oluyor ayağa bile kalkamıyorum yatıyorum hep

9 gündür kalçamdan yürüyemiyorum evimdeki şeyler boceklenmis. 2 gündür eşim ne dese ağlıyorum çöküşteyim. Ben ağladıkça eşim üzülüyor
Geçmiş olsun canım ister istemez yıpranıyoruz bazen olur olmadık şeylere ağlayabiliyoruz ama geçici bir dönem bu yıpratma bu kadar kendini bebeğin de üzülür sen üzüldükçe

Kiz ben 2 numarada 38+3 doktora gittim bana dediki senin daha 20 gunun var
38+4 yani ertesi gun dogurdum
Ki benimkine 40i gececek falan demisti
Ya bana doktor öyle şu hafta falan demedi de benim içime doğan bu şekilde yalnız senin doktorda nokta atışı yapmış

Geçmiş olsun canım az kaldı çok şükür sonuna yaklaştık Rabbim dayanma gücü versin

Ayyy maşallah çok güzel canım benim yaaa pamuk çocuk
Medicana da hangi doktora gidiyorsun ?
ben özel muayenehaneye gidiyorum doktora İsrael Aruh doktorum Alsancak’ta ama kendisi normal doğum almıyor sadece sezeryan o fiyatlarda sezeryan için geçerliydi başka biri sorarken düşmüştüm bende baya pahalı bence

Kızlar bende sallanan ana kucakları için öneri alabilir miyim alanlarınız varsa evde odalarda gittiğim yerlere götürmek istiyorum neler aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…