2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, bu ana kucağı hangi aylardan sonra kullanıyor?
Görümcemde bu marka var canım 30-35 günlükken gayet kullanıyordu diye hatırlıyorum. Ama sonra 6aylıkken çok kendini salladığını güçlendikçe üstünde oturtmaktan korktuğunu söylemişti. Sanırım sonrasında pek kullanamadı görmedim onda açıkçası

Eklentiler

• IMG_7767.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bende sallanan ana kucakları için öneri alabilir miyim alanlarınız varsa evde odalarda gittiğim yerlere götürmek istiyorum neler aldınız
Yurt dışından getirtme veya bundan ikinci el bulma şansı olan varsa en güzeli şu ürün şuan fiyatını bilmiyorum ben bundan aldırdım kardeşime ama en az 4 ay olmuştur siparişi vereli Almanya’dan geldi çok uygun fiyata mal oldu o dönem bu gümrük vergileri de artmamıştı

Eklentiler

• IMG_7768.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 64
Teşekkür ederim canım. Ailemin yanına götürmeye gerek yok o zaman şimdilik evde kalsın..

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Zaman ilerlemiyor gibi geliyor ama ilerliyorda. Yuruyemedigim için iş güç yapamıyorum gece uyuyamıyorum acıdan yatakta donemedigim için. Sağlık problemi olması çok yıpratıyor insanı onu anladım

Ah o bezelye parmaklara kurban olsunlar maşallah sana tombik kız olacakmış birde

Geçmiş olsun canım ister istemez yıpranıyoruz bazen olur olmadık şeylere ağlayabiliyoruz ama geçici bir dönem bu yıpratma bu kadar kendini bebeğin de üzülür sen üzüldükçe
Doğuma kadar devam etmesinden çok korkuyorum bu ağrının. Bebegim 2 gündür benimle çöktü bence çok sakin

Bebeğin kendi hareketleri ile mi sallanıyor?
Üst üste gelmesi beni çok zorladı. Birde boceklenen şeyler hep el yapımı ona cok üzüldüm
1 ay önce bende böceklenme olayı yaşadım kurumuş çiçeklerden bir çerçeve yapmıştım yatak odama bütün ev ilaçlandı bütün giysiler yıkandı çok zordu inan delirecektim be işlerimi de kendim yapamıyorum ben ayakta çok duramıyordum her şey üst üste geliyor canım ama işte

Üst üste gelmesi beni çok zorladı. Birde boceklenen şeyler hep el yapımı ona cok üzüldüm
Cana gelmesin yeterki çiçeğim herşey hallolur önemli olan senin bebeğinin ve eşinin sağlıklı olması iyi taraflarını düşünmeye çalış üzülecek bir sürü şey bulabiliriz hiç bişey bulamazsak pandaların nesli tükeniyor diye üzülürüz ama bebişini üzme sen üzüldükçe o etkileniyor daha küçücük annesi güzel şeyler düşün bebeğin de mutlu olsun bak sakin diyorsun etkileniyor senin üzüntünden "dobarlan gendine gel"

Fizik tedavi falan verilse belki daha iyi olursun

Cok sukur o günkü kadar degıl nane lımon yaptım durdu bıraz yatıyorum sımdı annemler gelecekti onlarada haftaya gelın dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…