2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar ben grip oldum usuttum sanirim bu sicakta bi soguk bi sicak arasinda git gel yaptim . Parol kac tane icebiliyorum gunde . Ve hemen nasil toparlanirim.

Evet 5-6 aylıkken bebek öne arkaya hareket ediyor zıplama gibi popoyu yukarı aşağı yapıyor ya onu güçlendikçe daha hızlı daha sert yapmaya başlıyor normalde bu ana kucağına oturtup yemek yapabiliyordu mesela mutfak yollayabiliyordu. Annesi Kahvaltı yaparken bebek bunda duruyordu. Ama 6 aylıkken artık düşer devrilir çok fazla kendini sarsar diye korkmaya başlamışlardı

Cok sukur o günkü kadar degıl nane lımon yaptım durdu bıraz yatıyorum sımdı annemler gelecekti onlarada haftaya gelın dedım
Kizlar ben grip oldum usuttum sanirim bu sicakta bi soguk bi sicak arasinda git gel yaptim . Parol kac tane icebiliyorum gunde . Ve hemen nasil toparlanirim.
Çok geçmiş olsun kızlar sanıyorum bir salgın var bu sıralar hem ona dikkat etmek lazım hemde dışardan alınan gıdalarda zehirlenmeler artmış aman Allah korusun dikkat edin kendinize çok

Çok geçmiş olsun canım bacak ağrısı için grupta genelde vitaminleri aksatmamak, magnezyum içmek birde yatmadan süt içmek konuşuldu. Bazı arkadaşlarımızda şişlikler için ayaklarını yukarı koyuyor dinlenirken. Sen kendini bu dönemde çok yorma yıpratma üzme hepimizin başka başka sağlık sıkıntıları çıkıyor maalesef mesela geçen gün benim dişim ağzımın içinde tuz gibi dağıldı. Bas baya döküldü ağrı vs yokken hayatımda ilkkez böyle birşey gördüm ağzımda sert birşey de yoktu sadece sakız vardı yani vücudumuzun bir yerleri ara ara alarm vericek galiba çoğu gitti azı kaldı

Anladım canım sağol bilgilerin için

İki haftadır izinli olduğum için evdeyim ama sıcaktan kollarım bacaklarim kızamık çıkarmış gibi oldu kırmızı kırmızı.Haftaya ise baslayinca napcam bakalım.
Bugün eşim iki özel hastane ile görüşmüş doğum ücretlerini.
Çiğli Ekol- normal doğum 21500 TL, sezeryan 20500 TL demiş.Sadece kapı süslemesi varmış, fotoğraf çekimi istenirse 2500 TL demiş.
Bir de Can hastanesine gitmiş,
Doğum sezeryan+normal ,
1 gece yatış,
1refekatci,
mini oda süsleme,
İşitme testi (bebek icin)
Dogumhanede fotoğraf çekimi
Doğum sonrası 2 yenidoğan kontrolü muayenesi ücretsiz (28 gün içinde)
20250 TL demiş .

İlk defa normal doğumu daha pahalı olan bir hastane gördüm

Asagida yani kafasi donmustu zaten. Biride diyor ki gobegin bacaklarina degiyorsa inmistir. Benim degmye basladi ama bilemiyorum
Göbeğinin şeklinden anlaşılır hani tam göğüs altından yuvarlaktı ya üst tarafı iniyor alt şiş oluyor öyle biliyorum ben

Süt saklama poşeti önerdiğiniz marka var mı deneyimli anneler? Fiyatlar uçuk mycey uygun geldi ama mycey iyidir herhalde dimi?

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-17-31-33-217_trendyol.com.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
Asagida yani kafasi donmustu zaten. Biride diyor ki gobegin bacaklarina degiyorsa inmistir. Benim degmye basladi ama bilemiyorum
Tamam benimkide dondu basi asagida ama elleyince ust semsertmi onu soruyorum
Benim mesela hep ustte kimildama ust sert alt taraflar daha yumusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…