2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kiz buna bakara asiri hareketli degildi ama ona ragmen asla ve asla duz durmaz. Tvye bakarken koltukda kafasi asagi durur
Duz oturmaz 2 dk durmaz bu boyleyse karnimdaki cok hareketli bu nasil olacak diyorum
Valla orda nasilsa doguncada oyle olur diyorlar ama.bakicaz

D dra21 kuzum ne alırsan al ıster 8 bınlık ıster 1 tllık max 6 ay kullanacaksın ona gore al 5 aylık gıbı donme kalkma haraketlerı yoğunlaşıyor malum ha ıse yarıyor mu yarıyor ben ıkıncı el aldım daha 3 aylık degıldım

Kızlar kimileri diyor ki " bebeği sağda hissediyorum" ya da diyor ki "bebeği aşağıda hissediyorum" nasıl böyle bir şey olabiliyor ki ? Bebeklerimiz büyüdü. Ben sağda-solda- yukarıda -aşağıda her yerde hissediyorum. Göbekten yukarı doğru vururken aynı anda sağ boşluğumdan da bir tarafını uzatıyor mesela.
Başka bir yerde gördüm, benim gibi çok hareketli olduğunu söyleyen birine, doktor bebeğin strese girdiğini söylemiş. Böyle bir şey duydunuz mu hiç ?

Valla orda nasilsa doguncada oyle olur diyorlar ama.bakicaz
Benımkı karnımda cok sakındı , nerdeyse 7 aylık dondu tembel bıseydı emeklemezdi gitmezdi cok ugrastım ılk dönüşünü vıdeo ya kaydetmıstım 3 dkda donuyor ama 8 bucuk aylıkken ilk adımlarını attı

Boyle söyleyenler var ama senın en basından berı boyle , yoğun olarak hıssettıklerı bölgeleri söylüyorlar bence benımde oyle dedıgın gıbı yanı ama popo solda oldugu ıcın tekmeleri daha çok sağda solda ıse yukarı kalkma oluyor yada gogus altına dogru aşağısı zaten hep haraketlı el kol kafa

Geçmiş olsun canım az kaldı çok şükür sonuna yaklaştık Rabbim dayanma gücü versin
Sağ ol canım amin
Maalesef ben de artık hiçbir şey yapamıyorum ilk 3 ayda böyle işlevsiz geçti zaten hamilelik eşittir eziyet gibi bir şey oldu bana da ama napalım eninde sonunda bitecek evlat için değiyor her şeye buna da şükür
Kizlar bana bir iki kisi karnin asagi inmis dedi nasil anlasilir bu ya erken degil mi birde
Benim dünkü karnımla bugünkü bile bir değil geçen hafta hep aşağıdaydı çişimi bile tutamıyorum o kadar baskı yapıyordu aşağıya doktora gittiğimde de öyleydi bir sıkıntı yoktu ama sadece başı yine aşağıdaydı
Bugün sabahtan beri karnım daha yukarıda görüntü olarak da öyle his olarak da aşağıda baskı hissetmiyorum bugün hareketleri sağdan geliyor düne kadar hep alttan vuruyordu
Çocuğun pozisyonuna göre bile karnımız şekil değiştiriyor bence bilemiyorum bana mı öyle geliyor ama tecrübem bu yönde

Bilmiyorum hic kuzum hayirlisi artik

Anladım. Ben her yerde yoğun hissediyorum hiç rahatım yok ya ve bazen çok canım acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…