- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Doktor tavsiyesiyle mi.3 tane içiyorum ben
Kaç kilo ile hamile kalmıştın ?Kızlar bugün kontrolden çıktım ve ilk defa pek de iyi geçmedi nst de 3 büyük sancı çıktı ayrıca rahım ağzı uzunluğu 24 mm çıktı hiçbir şey yapmadan sadece yatacaksın dedi 11 kilo almıştım ona da çok dedi aşırı moralim bozuj
Kaç kilo ile hamile kalmıştın ?
11 kilo çok değil aslında ama kilolu hamile kaldıysan belki ondan demiş olabilir.
Nts'de sancıların düzenli olup olmamasına bakıyorlar. Sadece 3 büyük sancı varsa düzenli değildir. Rahim ağzı uzunluğu konusunda fikrim yok, muhtemelen o yüzden yatman gerektiğini söylemiştir. Kaç haftalıksın ?
Bende ikinci el bakıyorum valla canım okadar para vermeyi dişünmüyorum6 ay içins adece istediğim gibi birşey bulamadım odalar arasında gezdirmek istiyorum sen ne kullanıyorsun
Rahim ağzına bir şey dedimi bol bol dinlen ayaklarını uzat bebek aşağı baskı yapmasınKaç kilo ile hamile kalmıştın ?
11 kilo çok değil aslında ama kilolu hamile kaldıysan belki ondan demiş olabilir.
Nts'de sancıların düzenli olup olmamasına bakıyorlar. Sadece 3 büyük sancı varsa düzenli değildir. Rahim ağzı uzunluğu konusunda fikrim yok, muhtemelen o yüzden yatman gerektiğini söylemiştir. Kaç haftalıksın ?
İyi olmadığını söyledi ve biraz açıklık da varmış doktor almandı kendi doktorum izne gitmiş cm olarak açıklığı söylemedi o telaş ve endişe ile ben de sormadım ilişki yasak dedi yürüme bile dedi bol su iç hep uzan dedi
Ben ana kucağı nuna aldım canım. Otomatik sallanmıyor ama bi süre kendi kendine ritmik hareket ediyormuş. Gerçi sallama aparatı da var gereksiz pahalı.Bende ikinci el bakıyorum valla canım okadar para vermeyi dişünmüyorum6 ay içins adece istediğim gibi birşey bulamadım odalar arasında gezdirmek istiyorum sen ne kullanıyorsun
Nst de 3 sanci cikmasi neyi degistirirkiKızlar bugün kontrolden çıktım ve ilk defa pek de iyi geçmedi nst de 3 büyük sancı çıktı doktor işaret edip iyi olmadığını söyledi ayrıca rahım ağzı uzunluğu 24 mm çıktı hiçbir şey yapmadan sadece yatacaksın dedi 11 kilo almıştım ona da çok dedi aşırı moralim bozuk korkuyor da insan bilmiyorum
Valla ben hiç bilmiyorum sadece özellikle gösterip bu iyi değil dedi ama kafam en çok açıklık ve rahim ağzı uzunluğuna takıldı internette edindiğim bilgilere göre 24 baya sınır aldı görünüyorNst de 3 sanci cikmasi neyi degistirirki
Burada 37 hafta oncesi nst olmuyo mesela
Belki bendede cikar biseler ama onemli degilki bakilmiyo
Parolun alım saati 8 saatte bırdır zaten canım baska bı arkadasımız 4 kez de alabılırsın dedıDoktor tavsiyesiyle mi.
Suankı haftanda artık normal ama bence 30 altı 12 lı haftalar ve 30 a kadar rısklı serklaj yapılıyor ya hattaValla ben hiç bilmiyorum sadece özellikle gösterip bu iyi değil dedi ama kafam en çok açıklık ve rahim ağzı uzunluğuna takıldı internette edindiğim bilgilere göre 24 baya sınır aldı görünüyor
Otomatık olandan aldım ben kuzum sağdakı da eltım kullanmıştı oda manuel , ben otomatık olmasını ıstedım 500 e aldım gardropstanBende ikinci el bakıyorum valla canım okadar para vermeyi dişünmüyorum6 ay içins adece istediğim gibi birşey bulamadım odalar arasında gezdirmek istiyorum sen ne kullanıyorsun
Eee ne yapmak gerekmisValla ben hiç bilmiyorum sadece özellikle gösterip bu iyi değil dedi ama kafam en çok açıklık ve rahim ağzı uzunluğuna takıldı internette edindiğim bilgilere göre 24 baya sınır aldı görünüyor
Oğlumda 33+1 de sancım çıktı 60-80 arası sancı cıkınca açıklık muayenesı oldum ve 1 cm açıklığın var dedı 37+5 te doğdu yatmadım dıkkat etmedım o acıklıkla geldım o haftaya nıye bu kadar korkutmuş anlamadım baska doktor gorusu mu alsan kıİyi olmadığını söyledi ve biraz açıklık da varmış doktor almandı kendi doktorum izne gitmiş cm olarak açıklığı söylemedi o telaş ve endişe ile ben de sormadım ilişki yasak dedi yürüme bile dedi bol su iç hep uzan dedi
iyi değil demekle kalmayıp sağlık karnesi gibi bi şey var annelere verilen değerleri falan hep ona yazıyorlar belki bilirsin ona yazmış üstünü fosforlu kalemle de çizmişEee ne yapmak gerekmis
Cunku ben simdi fransizca sitelerden bakinca 24 normal yaziyo
Atsana bakalımiyi değil demekle kalmayıp sağlık karnesi gibi bi şey var annelere verilen değerleri falan hep ona yazıyorlar belki bilirsin ona yazmış üstünü fosforlu kalemle de çizmiştek dediği boş su iç hep yat yürüyüş bile yapma dedi
Suankı haftanda artık normal ama bence 30 altı 12 lı haftalar ve 30 a kadar rısklı serklaj yapılıyor ya hatta
Bilmiyorum ki valla niye böyle yaptı haklı mı haksız mı bi de başka doktora gidince 120 Euro ceza ödüyoruz ki onu da bulamıyoruz yeni hasta kabul etmiyoruz diyorlar 3 hafta sonraya randevu verdi kendi doktorum izindeydi bu doktor geçici olarak onun yerine bakıyordu bu ay , dört gözle kendi doktorumun gelmesini ve ona görünmeyi bekliyorumOğlumda 33+1 de sancım çıktı 60-80 arası sancı cıkınca açıklık muayenesı oldum ve 1 cm açıklığın var dedı 37+5 te doğdu yatmadım dıkkat etmedım o acıklıkla geldım o haftaya nıye bu kadar korkutmuş anlamadım baska doktor gorusu mu alsan kı
Ya bu doktorlarmi tuhaflastilar ben anlamiyorumiyi değil demekle kalmayıp sağlık karnesi gibi bi şey var annelere verilen değerleri falan hep ona yazıyorlar belki bilirsin ona yazmış üstünü fosforlu kalemle de çizmiştek dediği boş su iç hep yat yürüyüş bile yapma dedi
Düzenli değilse korkma gereken bişey yok.. Ama açıklığı öğrenebilsen iyi olurdu canım. Bence başka Bi doktor görüşü daha alabilirsen çok iyi olur. Kilo konusunu fazla kafana takma bence 71 ile hamile kaldım 86 kiloyum 15 kilo aldım kızımda 22 kilo almıştım hiçbir doktorda aa napıyon niye bu kadar kilo aldın dememişti. Ama şu açıklık işini ve Rahim ağzı uzunluğunu başka Bi doktora daha muayene olup sorsan için rahat eder ya da aklında soru işareti olmaz.Kızlar bugün kontrolden çıktım ve ilk defa pek de iyi geçmedi nst de 3 büyük sancı çıktı doktor işaret edip iyi olmadığını söyledi ayrıca rahım ağzı uzunluğu 24 mm çıktı hiçbir şey yapmadan sadece yatacaksın dedi 11 kilo almıştım ona da çok dedi aşırı moralim bozuk korkuyor da insan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?