Hemen atayımAtsana bakalım
Sen nerdeydin Hollandadamiydin?Bilmiyorum ki valla niye böyle yaptı haklı mı haksız mı bi de başka doktora gidince 120 Euro ceza ödüyoruz ki onu da bulamıyoruz yeni hasta kabul etmiyoruz diyorlar 3 hafta sonraya randevu verdi kendi doktorum izindeydi bu doktor geçici olarak onun yerine bakıyordu bu ay , dört gözle kendi doktorumun gelmesini ve ona görünmeyi bekliyorum
Kaçıncı haftadasın? Bak apar topar oğlumu dünyaya getirdim, korkmaya bile zamanım oldu şokla geçti. Dikkat et kendine ama moralini bozmamaya çalış bebişin de stres olmasın. O kadar küçük doğum yapanlar var ki bizim burda herkesin bebişi 2 kiloları buldu 30lu haftaları geçti. Gittiğin hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı?Kızlar bugün kontrolden çıktım ve ilk defa pek de iyi geçmedi nst de 3 büyük sancı çıktı doktor işaret edip iyi olmadığını söyledi ayrıca rahım ağzı uzunluğu 24 mm çıktı hiçbir şey yapmadan sadece yatacaksın dedi 11 kilo almıştım ona da çok dedi aşırı moralim bozuk korkuyor da insan bilmiyorum
Almanyadayım ben canım Bursa trimester başı doktor değiltirebılıyormussun ben pozitif görünce ilk kez bi kliniğe gittim hiç memnun kalmadık başka yerler kabul etmedi yeni hasta almıyorlarmış güç bela şimdikini bulduk ona gittik bi ay sonrası cezası geldi eski klinik talep etmiş 3 ay dolmadan değiştirdik diye halbuki keseyi bile görmemişti hcg bakmamıştıSen nerdeydin Hollandadamiydin?
Ceza vermeleri ne sacma
Valla benim doktor 31 ile 36 hafta arasi rdvu yazmamis ben kendim haftaya baskasindan rdvu aldim. Ebeyede soylucem 32 den sonra normalde rdvu olmasi gerek hatta az once aklima geldi tetanoz bile sormadi kadin
En gec 32de yapiliyo diye biliyorum ben
Adete göre 31+3 , ultrasona göre 30+4 deyim canım maşallah seni çok mutlu olarak okuyorum hep , bugün kilosuna 1500 dedi bakalım doğum yapacağım hastahanede maalesef yoğun bakım yok yakınında bi yerde var oraya da bizim doktor gidemiyor , ebe de bulamadıkKaçıncı haftadasın? Bak apar topar oğlumu dünyaya getirdim, korkmaya bile zamanım oldu şokla geçti. Dikkat et kendine ama moralini bozmamaya çalış bebişin de stres olmasın. O kadar küçük doğum yapanlar var ki bizim burda herkesin bebişi 2 kiloları buldu 30lu haftaları geçti. Gittiğin hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı?
Ay ne sacma yaAlmanyadayım ben canım Bursa trimester başı doktor değiltirebılıyormussun ben pozitif görünce ilk kez bi kliniğe gittim hiç memnun kalmadık başka yerler kabul etmedi yeni hasta almıyorlarmış güç bela şimdikini bulduk ona gittik bi ay sonrası cezası geldi eski klinik talep etmiş 3 ay dolmadan değiştirdik diye halbuki keseyi bile görmemişti hcg bakmamıştı
İnşallah bekler canım kanaman falan yok 3 sancı çok değil bencede sen kendine dikkat et dediği gibi dinlen bol bol ama bence yoğun bakım olan bi hastanede de dr bak her ihtimale karşı. Ben en başından beri 2 hastanedeki ayrı doktora görünüyorum ikisinde de yoğun bakım var. Çok şükür iyiki de öyle yapmışım.Adete göre 31+3 , ultrasona göre 30+4 deyim canım maşallah seni çok mutlu olarak okuyorum hep , bugün kilosuna 1500 dedi bakalım doğum yapacağım hastahanede maalesef yoğun bakım yok yakınında bi yerde var oraya da bizim doktor gidemiyor , ebe de bulamadık
Canim orada iki doktora girilmiyomus cezasi varmiİnşallah bekler canım kanaman falan yok 3 sancı çok değil bencede sen kendine dikkat et dediği gibi dinlen bol bol ama bence yoğun bakım olan bi hastanede de dr bak her ihtimale karşı. Ben en başından beri 2 hastanedeki ayrı doktora görünüyorum ikisinde de yoğun bakım var. Çok şükür iyiki de öyle yapmışım.
Ay ne kadar saçma şimdi yazdıktan sonra okudum sana yazdığını. Ekstrem bi durum yoğun bakım olması lazım sonuçta. Hiç bişey olmayabilir de zamanını da bekler de içi rahat ederdiCanim orada iki doktora girilmiyomus cezasi varmi
Kizin eli kolu bagli
Yaa evet ceza olma durumu falan cok sacma geldi banaAy ne kadar saçma şimdi yazdıktan sonra okudum sana yazdığını. Ekstrem bi durum yoğun bakım olması lazım sonuçta. Hiç bişey olmayabilir de zamanını da bekler de içi rahat ederdi
Dimi kesinlikle çok saçmaAy ne sacma ya
Belki diyalog sorunu yasadim belki yildizim barismadi belki irkcilik hissettim
Kiz Almanya burdan daha betermis duyuyodumda bu derece bilmiyodum
Bidahaki rdvun nezaman
Ben burdaki arkadaslarimin sayesinde baska bi doktordan daha rdvu istedim. Sali gunu insallah.
Ebe kadinda doktorumla beraber calisiyo onunlada cuma gunu. Ona zaten yazdim tek tek sikayetlerimi endiselerimi bombardimana ugraticam onu. Neyse beni bosverelimde.
Senin siradaki rdvun nezaman
Çok şükür kanamam yok böyle zamanlarda Türkiye yi insan gerçekten arıyor hemen çıkıp gidiyorsun kafana göre değiştirebiliyorsun miss gibi , burda maalesef öyle olmuyorİnşallah bekler canım kanaman falan yok 3 sancı çok değil bencede sen kendine dikkat et dediği gibi dinlen bol bol ama bence yoğun bakım olan bi hastanede de dr bak her ihtimale karşı. Ben en başından beri 2 hastanedeki ayrı doktora görünüyorum ikisinde de yoğun bakım var. Çok şükür iyiki de öyle yapmışım.
Sanırım mantığı şu mesela ilk gittiğim doktor da arabayla 45 dk 1 saat sürmüştü hani biz hiç para ödemiyoruz da sigortadan alıyorlar ya iki hastahanede kayıtlı görününce ikisi de bu benim hastam diyor ortalık karışıyor mesela şiven doktor değiştirince ilk gittiğim doktor hamileliğini ben saptadım demiş halbuki hcg bile bakmamıştı ben pozitif çıktı dedim o baktı kese görmedi bi şey görmedi ama sonradan bunun faturası geldi
İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdılarSanırım mantığı şu mesela ilk gittiğim doktor da arabayla 45 dk 1 saat sürmüştü hani biz hiç para ödemiyoruz da sigortadan alıyorlar ya iki hastahanede kayıtlı görününce ikisi de bu benim hastam diyor ortalık karışıyor mesela şiven doktor değiştirince ilk gittiğim doktor hamileliğini ben saptadım demiş halbuki hcg bile bakmamıştı ben pozitif çıktı dedim o baktı kese görmedi bi şey görmedi ama sonradan bunun faturası geldi
Valla ben hic bi mantigini anlayamadimSanırım mantığı şu mesela ilk gittiğim doktor da arabayla 45 dk 1 saat sürmüştü hani biz hiç para ödemiyoruz da sigortadan alıyorlar ya iki hastahanede kayıtlı görününce ikisi de bu benim hastam diyor ortalık karışıyor mesela şiven doktor değiştirince ilk gittiğim doktor hamileliğini ben saptadım demiş halbuki hcg bile bakmamıştı ben pozitif çıktı dedim o baktı kese görmedi bi şey görmedi ama sonradan bunun faturası geldi
Kesinlikle katılıyorum. Ben doktoru beğenmedim mecburiyet nedir ya. Ayrıca böyle birşey diyorsa yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye de sevk etmeliİnsanlar ne yapacaklarını şaşırdılarmadem hiç kalkmadan yatacaksın dedin niye muayeneyi 3 hafta sonraya veriyorsun sıkı takip yapsana.. Hastanın hekim seçme gibi Bi hakkı nasıl ambargoya uğrar anlamadım valla Allah yardımcın olsun canım.
İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdılarmadem hiç kalkmadan yatacaksın dedin niye muayeneyi 3 hafta sonraya veriyorsun sıkı takip yapsana.. Hastanın hekim seçme gibi Bi hakkı nasıl ambargoya uğrar anlamadım valla Allah yardımcın olsun canım.
Bu sefer klinikler yeni hasta almıyoruz diyecekler bunun mantığını zaten hiç anlamadık o yüzden kendi doktorum gelir gelmez ağrım var deyip randevusuz gitmeyi düşünüyorum kızlar napayım , kendi doktorum Türk , her şeyi de etraflıca anlatır hepValla ben hic bi mantigini anlayamadim
Bacim diger rdvun 3bucuk hafta sonra baska sehirede gitsen olmazmi
Canım doğum için hastahaneyi sen bulup kaydoluyorsun biz kendi doktorumuzun doğuma girebildiği bi hastahane vardı orası olsun dedik orda yoğun bakım yokmuş bu randevuda konuşacağız nasıl yapabılırız diyeKesinlikle katılıyorum. Ben doktoru beğenmedim mecburiyet nedir ya. Ayrıca böyle birşey diyorsa yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye de sevk etmeli
Aynen canım belki hani durum özelinde her ihtimale karşı sevk ederler . Zamanını da bekleyebilir sonuçta ama için rahat eder en azındanCanım doğum için hastahaneyi sen bulup kaydoluyorsun biz kendi doktorumuzun doğuma girebildiği bi hastahane vardı orası olsun dedik orda yoğun bakım yokmuş bu randevuda konuşacağız nasıl yapabılırız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?