2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen nerdeydin Hollandadamiydin?
Ceza vermeleri ne sacma
Valla benim doktor 31 ile 36 hafta arasi rdvu yazmamis ben kendim haftaya baskasindan rdvu aldim. Ebeyede soylucem 32 den sonra normalde rdvu olmasi gerek hatta az once aklima geldi tetanoz bile sormadi kadin
En gec 32de yapiliyo diye biliyorum ben

Kaçıncı haftadasın? Bak apar topar oğlumu dünyaya getirdim, korkmaya bile zamanım oldu şokla geçti. Dikkat et kendine ama moralini bozmamaya çalış bebişin de stres olmasın. O kadar küçük doğum yapanlar var ki bizim burda herkesin bebişi 2 kiloları buldu 30lu haftaları geçti. Gittiğin hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı?

Almanyadayım ben canım Bursa trimester başı doktor değiltirebılıyormussun ben pozitif görünce ilk kez bi kliniğe gittim hiç memnun kalmadık başka yerler kabul etmedi yeni hasta almıyorlarmış güç bela şimdikini bulduk ona gittik bi ay sonrası cezası geldi eski klinik talep etmiş 3 ay dolmadan değiştirdik diye halbuki keseyi bile görmemişti hcg bakmamıştı

Adete göre 31+3 , ultrasona göre 30+4 deyim canım maşallah seni çok mutlu olarak okuyorum hep , bugün kilosuna 1500 dedi bakalım doğum yapacağım hastahanede maalesef yoğun bakım yok yakınında bi yerde var oraya da bizim doktor gidemiyor , ebe de bulamadık

Ay ne sacma ya
Belki diyalog sorunu yasadim belki yildizim barismadi belki irkcilik hissettim
Kiz Almanya burdan daha betermis duyuyodumda bu derece bilmiyodum

Bidahaki rdvun nezaman
Ben burdaki arkadaslarimin sayesinde baska bi doktordan daha rdvu istedim. Sali gunu insallah.
Ebe kadinda doktorumla beraber calisiyo onunlada cuma gunu. Ona zaten yazdim tek tek sikayetlerimi endiselerimi bombardimana ugraticam onu. Neyse beni bosverelimde.

Senin siradaki rdvun nezaman

İnşallah bekler canım kanaman falan yok 3 sancı çok değil bencede sen kendine dikkat et dediği gibi dinlen bol bol ama bence yoğun bakım olan bi hastanede de dr bak her ihtimale karşı. Ben en başından beri 2 hastanedeki ayrı doktora görünüyorum ikisinde de yoğun bakım var. Çok şükür iyiki de öyle yapmışım.

Canim orada iki doktora girilmiyomus cezasi varmi
Kizin eli kolu bagli

Ay ne kadar saçma şimdi yazdıktan sonra okudum sana yazdığını. Ekstrem bi durum yoğun bakım olması lazım sonuçta. Hiç bişey olmayabilir de zamanını da bekler de içi rahat ederdi
Yaa evet ceza olma durumu falan cok sacma geldi bana

Peki dusunki baska sehire ziyarete gittin orda bise oldu hastaneye gitsen odami yasak S srsrnr
1 2 saatlik uzak mesafeden bi doktordan rdvu alip oraya giderdin hic olmazsa

Dimi kesinlikle çok saçma
11 Eylül e verdi ama kendi doktorum Eylül başı dönüyormuş hemen arayım ağrım var deyip 11 Eylül ü beklemeden gideyim diyorum

Çok şükür kanamam yok böyle zamanlarda Türkiye yi insan gerçekten arıyor hemen çıkıp gidiyorsun kafana göre değiştirebiliyorsun miss gibi , burda maalesef öyle olmuyor heniz hastahane kaydımı yapmadım yine kendi doktorumla konuşayım birdahaki randevu

Yaa evet ceza olma durumu falan cok sacma geldi bana

Peki dusunki baska sehire ziyarete gittin orda bise oldu hastaneye gitsen odami yasak S srsrnr
1 2 saatlik uzak mesafeden bi doktordan rdvu alip oraya giderdin hic olmazsa
Sanırım mantığı şu mesela ilk gittiğim doktor da arabayla 45 dk 1 saat sürmüştü hani biz hiç para ödemiyoruz da sigortadan alıyorlar ya iki hastahanede kayıtlı görününce ikisi de bu benim hastam diyor ortalık karışıyor mesela şiven doktor değiştirince ilk gittiğim doktor hamileliğini ben saptadım demiş halbuki hcg bile bakmamıştı ben pozitif çıktı dedim o baktı kese görmedi bi şey görmedi ama sonradan bunun faturası geldi

İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdılar madem hiç kalkmadan yatacaksın dedin niye muayeneyi 3 hafta sonraya veriyorsun sıkı takip yapsana.. Hastanın hekim seçme gibi Bi hakkı nasıl ambargoya uğrar anlamadım valla Allah yardımcın olsun canım.

Valla ben hic bi mantigini anlayamadim

Bacim diger rdvun 3bucuk hafta sonra baska sehirede gitsen olmazmi

Kesinlikle katılıyorum. Ben doktoru beğenmedim mecburiyet nedir ya. Ayrıca böyle birşey diyorsa yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye de sevk etmeli

Valla ben hic bi mantigini anlayamadim

Bacim diger rdvun 3bucuk hafta sonra baska sehirede gitsen olmazmi
Bu sefer klinikler yeni hasta almıyoruz diyecekler bunun mantığını zaten hiç anlamadık o yüzden kendi doktorum gelir gelmez ağrım var deyip randevusuz gitmeyi düşünüyorum kızlar napayım , kendi doktorum Türk , her şeyi de etraflıca anlatır hep

Kesinlikle katılıyorum. Ben doktoru beğenmedim mecburiyet nedir ya. Ayrıca böyle birşey diyorsa yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye de sevk etmeli
Canım doğum için hastahaneyi sen bulup kaydoluyorsun biz kendi doktorumuzun doğuma girebildiği bi hastahane vardı orası olsun dedik orda yoğun bakım yokmuş bu randevuda konuşacağız nasıl yapabılırız diye

Aynen canım belki hani durum özelinde her ihtimale karşı sevk ederler . Zamanını da bekleyebilir sonuçta ama için rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…