2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kaynatıp ıcebılırsin kuzum sana dediğim damladan almadınmı
Aldım aldım içiyorum canım. Fena değil ama daha artması lazım, doğal ürünlerle de destekleyim dedim
Benim kardeşim kullanmıştı süt için.
Kaynatıp içiyordu diye hatırlıyorum. Bana da yapmıştı taaa o zamanlar. Tadı biraz kötü yalnız
Deneyim bakıyım kaynatmayı, olsun tek seferde içerim artık ☺

Aldım aldım içiyorum canım. Fena değil ama daha artması lazım, doğal ürünlerle de destekleyim dedim

Deneyim bakıyım kaynatmayı, olsun tek seferde içerim artık ☺
A tamam kuzum Isırgan otu tohumu var bıde kuzum rezene ısırgan karıştırıp ıcıyordum ben ısırgan da sut ıcın çok iyi diyolardı kuzum

Asagida yani kafasi donmustu zaten. Biride diyor ki gobegin bacaklarina degiyorsa inmistir. Benim degmye basladi ama bilemiyorum
Benim de değiyor. Göğsünün altından başlıyorsa bombeleşme karnın inmemiştir. Göğsünden sonra 3 4 parmak aşağıdan başlıyorsa inmiştir.

Öyle bir şey hiç duymadım bebek normal ve hareketli de olabilir bunu ancak nst ile karar verirler sanırım. Sana özelden bir foto atacağım bebek sağda nasıl hissediliyor adlı çalışma

Hahah merhaba benim ikiz bebişlerim sağ sol aşağı yukarı heryerde bir kımıl kımıl biri sağa biri sola çekiştiriyo karnımı benimde 4 parmak asagıdan başlıyor karnımın bombesi hayırlısı olsun inşallah vaktinde gelirler korkuyorum biraz

Ayy yerim onları kuzum ikiz gebeliğe bağlı olabilir bu durum hiç korkma (ben de korkuyorum ama olsundu). Teyzem de ikiz gebelik yaşadı ister istemez benzer korkular oluyor. Doktorun verdiği sezaryen tarihine kadar bekledi bebişleri inşallah hepimizin bebişleri tam vaktinde sağlıkla gelirler.

Çok çok amin cinsiyeti ne minikkuşun? Ben gruba yeni katıldım da

Rahim ağzı uzunlugun nerden ölçüldü idrara sıkışık miydin nst varsa atar mısın canım

Ay çok acayipmiş sistemleri ya sen takma kafana Allah yardımcınız olsun bebeğinin kısmetine güzel insanlarla güzel bir doğum yaşarsınız inşallah

Kızlar süt için kuru dut dediler ama nasıl tüketicez öyle çerez gibi mi biliyor musunuz?
Kuru dutu kaynatıp dediler canım yaş veya kuru incir bol bol ye dediler birde bol bol dere otu dediler Süt arttırıyormuş.ama gaz yapar mı bunlar bilmiyorum. Çevremde ki annelerin öğütleri hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…