- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Sanırım yeni normalimiz bu kuzumBenimde sol.da hareket ettikçe iğne batıyor sanki ya oluyor bunlar valla
Aynen canım kesinlikle yani bu dönemde herkesin normali farklı oluyor o yüzden takibini en güzel sen yaparsınSanırım yeni normalimiz bu kuzumpaylaştığın videodan yola çıkarak karnıma bastım hafif hafif. Yumuşak o yüzden hastaneye gitmedim dinleniyorum umarım geçer
Dereotunu hemşire de dedi canım onu da arada yiyorum. Kuru dut yarın kaynatıcam. İncir az yedim yeniden alalım onu daKuru dutu kaynatıp dediler canım yaş veya kuru incir bol bol ye dediler birde bol bol dere otu dediler Süt arttırıyormuş.ama gaz yapar mı bunlar bilmiyorum. Çevremde ki annelerin öğütleri hep
Bende de oğlum baş aşağı sol kasıkta duruyo bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo doktor normal demişti gebelikte oluyor demişti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun33+2 deyiz canım. Zamanında gelsinler de bugün biraz kasıklarımda acı gibi bir his var ağırlık baskı yapıyor ondan mı acaba bilmiyorum
normal karın ultrasondan önce en başından beri her gidişimde vajinal muayenene yapıyorlar hem bi değişik plastik gibi bi aparatla bakıyor hem de uzun ayrı bi aparatla bilmiyorum onlar ne sen daha iyi bilirsin canım yanı rutindi bugünkü de geçen ay kendi doktorum rahim ağzı kapalı her şey gayet iyi demişti ne olduysa bu ay oldu sanırım. Hiç nst yok elimdeRahim ağzı uzunlugun nerden ölçüldü idrara sıkışık miydin nst varsa atar mısın canım
Ay ne güzel bi dua inşallah hep beraberAy çok acayipmiş sistemleri ya sen takma kafana Allah yardımcınız olsun bebeğinin kısmetine güzel insanlarla güzel bir doğum yaşarsınız inşallah
Erzurumda veriliyor da ben gidip almam uşengecimBen sordum bızım beledıye vermıyormus veren yerler var yıne uc bes bısey
Sey sadece zıbın takımı verıyormus doğumdan sonra gıdıp alabılırmışım zıbını napcammm
Sut parası adı altında verılen rakam cok komık zaten bır paket mama alırsın sadece
Oğlumda bıkereye mahsus emzırme ödeneği almıstım 1000 tl
Çalışırsan doğum parası guzel mın 34 bın suan
Ben devlete gıdıyorum memnunum ozel de de ılgı oluyor ıste kı olamayadabılıyor devletler yorucu oluyor bıraz sıra al bul bekle kan ıcın bekle falan surec uzuyo ama hızmet alıyormusun alıyorsun bunu yapmak ıstemeyen de ozele gıdıyor verıyor parasını aslında bınevı konfor satın alıyor , ki imkanı varsa da bu kişinin de haklı olarak ozele gıdıyor
Kaynanam gecen dıyor bır arkadası kızı ozele gıdıyormus 30 bınmıs doğum falan dondu ne dıye okadar para verıyonuz gıdın doğurun devlette karı koca müdürler ımkanları var sanane yanı dımıki kendi kızı ıkısınıde ozelde yaptı neyse
Sen o inmişl demelerine bakma normal dogum pozisyonu almissa inkis gibi gorunebilir önemli olan kasilman varmi onlara bakman kendini fazla yorma bas gelis ise acilma olma durumunda dogumu tetikler hareketlerinKizlar bana bir iki kisi karnin asagi inmis dedi nasil anlasilir bu ya erken degil mi birde
Bana da buharadaki gül demet Hanım ve hümeyra hanım ı söylediler bugünErzurumda veriliyor da ben gidip almam uşengecimbirde burdaki özel hastanenin bir sorunu var hastalari diyelim sezeryan yapıyor ya acik birakip arastirmaya gonderiyorlar görümcem şahit olmuş ben özele karsi bir antopati besledim açıkcası iki tana doktor ismini zikretmisler baska varmidir bilmiyorum
Bugün ağlamadım ya düzeldi biraz çok teşekkür ederimEğer hareketleri seni tedirgin ediyorsa Bi doktora mı gitsen onu görmek hem sana da iyi gelebilir belki ağrılarını da söylersin doktora
Burada fizik tedaviye başlayana kadar kesin doğururum ben. Inşallah doğuma kadar sürmez evden çıkmak istiyorum artıkFizik tedavi falan verilse belki daha iyi olursun
Birden oldu bende anlamadım önce hafifti geçer sandım. Yürüyüş yaparken birden adım atamadım ondan sonra da devam ediyor işte.Neden oyle olduki canim
Bende kramp yok işte kramp olsa magnezyum falan fayda eder. Biraz araştırdım sinir sıkışması oluyormuş kimisininki geçiyormuş bazende doğuma kadar sürüyormuşÇok geçmiş olsun canım bacak ağrısı için grupta genelde vitaminleri aksatmamak, magnezyum içmek birde yatmadan süt içmek konuşuldu. Bazı arkadaşlarımızda şişlikler için ayaklarını yukarı koyuyor dinlenirken. Sen kendini bu dönemde çok yorma yıpratma üzme hepimizin başka başka sağlık sıkıntıları çıkıyor maalesef mesela geçen gün benim dişim ağzımın içinde tuz gibi dağıldı. Bas baya döküldü ağrı vs yokkenhayatımda ilkkez böyle birşey gördüm ağzımda sert birşey de yoktu sadece sakız vardı yani vücudumuzun bir yerleri ara ara alarm vericek galiba çoğu gitti azı kaldı
Bende ilk bebegim düşüktü korkudan bir şey yapamadim 3 4 ay tam biraz rahatlayınca kalbinde parlaklık çıktı ona üzüldüm. Onu atlattım derken kalcam ağrımaya başladı, sonrada böcekler bastı. Benim enerjim kalmadı artıkSağ ol canım amin
Maalesef ben de artık hiçbir şey yapamıyorum ilk 3 ayda böyle işlevsiz geçti zaten hamilelik eşittir eziyet gibi bir şey oldu bana da ama napalım eninde sonunda bitecek evlat için değiyor her şeye buna da şükür
Benim dünkü karnımla bugünkü bile bir değil geçen hafta hep aşağıdaydı çişimi bile tutamıyorum o kadar baskı yapıyordu aşağıya doktora gittiğimde de öyleydi bir sıkıntı yoktu ama sadece başı yine aşağıdaydı
Bugün sabahtan beri karnım daha yukarıda görüntü olarak da öyle his olarak da aşağıda baskı hissetmiyorum bugün hareketleri sağdan geliyor düne kadar hep alttan vuruyordu
Çocuğun pozisyonuna göre bile karnımız şekil değiştiriyor bence bilemiyorum bana mı öyle geliyor ama tecrübem bu yönde
Şimdi şöyle oluyor normalde 2 üstü riskli değil böyle haftalarca 2 cm açıklıkla bekleyebilirsin korkma . Eger düzenli sancı olursa açılma artar. Şu an küçük acilmalar rahim uzunluğunu 1 e indirmedigi sürece acil doğum demek doğru değil endişelenme dinlen . Çünkü bu uzunluk değişkenlik gösterebilir diğer hafta bakmışsın 3 olmuşnormal karın ultrasondan önce en başından beri her gidişimde vajinal muayenene yapıyorlar hem bi değişik plastik gibi bi aparatla bakıyor hem de uzun ayrı bi aparatla bilmiyorum onlar ne sen daha iyi bilirsin canım yanı rutindi bugünkü de geçen ay kendi doktorum rahim ağzı kapalı her şey gayet iyi demişti ne olduysa bu ay oldu sanırım. Hiç nst yok elimde
Benimde ev işi filan eşim yaptı genelde şu an da yemek temizlik kayinvalidemle o yapıyorBende ilk bebegim düşüktü korkudan bir şey yapamadim 3 4 ay tam biraz rahatlayınca kalbinde parlaklık çıktı ona üzüldüm. Onu atlattım derken kalcam ağrımaya başladı, sonrada böcekler bastı. Benim enerjim kalmadı artık
Çok şükür sizHoşbulduuuum nasılsınız
Sabır canım elden bir şey gelmiyor başkaBende ilk bebegim düşüktü korkudan bir şey yapamadim 3 4 ay tam biraz rahatlayınca kalbinde parlaklık çıktı ona üzüldüm. Onu atlattım derken kalcam ağrımaya başladı, sonrada böcekler bastı. Benim enerjim kalmadı artık
Bu babyplusunkini çok görüyorum bende memnun musun canımOtomatık olandan aldım ben kuzum sağdakı da eltım kullanmıştı oda manuel , ben otomatık olmasını ıstedım 500 e aldım gardropstan
Evet ya bana da hepsi gereksiz pahalı geliyorBen ana kucağı nuna aldım canım. Otomatik sallanmıyor ama bi süre kendi kendine ritmik hareket ediyormuş. Gerçi sallama aparatı da var gereksiz pahalı.
Allah Allah çok garip cidden açıklığı nasıl söylemedi anlamadım ki okudum yazdıklarını şimdi sistrm gerçekten çok acayip sıkıntısız atlatırsın inşAllah canım kendini yormamaya bak dikkat etİyi olmadığını söyledi ve biraz açıklık da varmış doktor almandı kendi doktorum izne gitmiş cm olarak açıklığı söylemedi o telaş ve endişe ile ben de sormadım ilişki yasak dedi yürüme bile dedi bol su iç hep uzan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?