2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sanırım yeni normalimiz bu kuzum paylaştığın videodan yola çıkarak karnıma bastım hafif hafif. Yumuşak o yüzden hastaneye gitmedim dinleniyorum umarım geçer
Aynen canım kesinlikle yani bu dönemde herkesin normali farklı oluyor o yüzden takibini en güzel sen yaparsın

Kuru dutu kaynatıp dediler canım yaş veya kuru incir bol bol ye dediler birde bol bol dere otu dediler Süt arttırıyormuş.ama gaz yapar mı bunlar bilmiyorum. Çevremde ki annelerin öğütleri hep
Dereotunu hemşire de dedi canım onu da arada yiyorum. Kuru dut yarın kaynatıcam. İncir az yedim yeniden alalım onu da

33+2 deyiz canım. Zamanında gelsinler de bugün biraz kasıklarımda acı gibi bir his var ağırlık baskı yapıyor ondan mı acaba bilmiyorum
Bende de oğlum baş aşağı sol kasıkta duruyo bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo doktor normal demişti gebelikte oluyor demişti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun rahim uzunluğu ideal ise ağrılar normal sanırım

Rahim ağzı uzunlugun nerden ölçüldü idrara sıkışık miydin nst varsa atar mısın canım
normal karın ultrasondan önce en başından beri her gidişimde vajinal muayenene yapıyorlar hem bi değişik plastik gibi bi aparatla bakıyor hem de uzun ayrı bi aparatla bilmiyorum onlar ne sen daha iyi bilirsin canım yanı rutindi bugünkü de geçen ay kendi doktorum rahim ağzı kapalı her şey gayet iyi demişti ne olduysa bu ay oldu sanırım. Hiç nst yok elimde

Erzurumda veriliyor da ben gidip almam uşengecim birde burdaki özel hastanenin bir sorunu var hastalari diyelim sezeryan yapıyor ya acik birakip arastirmaya gonderiyorlar görümcem şahit olmuş ben özele karsi bir antopati besledim açıkcası iki tana doktor ismini zikretmisler baska varmidir bilmiyorum

Kizlar bana bir iki kisi karnin asagi inmis dedi nasil anlasilir bu ya erken degil mi birde
Sen o inmişl demelerine bakma normal dogum pozisyonu almissa inkis gibi gorunebilir önemli olan kasilman varmi onlara bakman kendini fazla yorma bas gelis ise acilma olma durumunda dogumu tetikler hareketlerin

Bana da buharadaki gül demet Hanım ve hümeyra hanım ı söylediler bugün

Selam kızlar biz bugün Isparta ya geldik sabah Ankara yolcusuyuz nasipse yarın zahide hanımla randevum var bakalım nasıl geçecek en son 2 hafta önce tatilde gitmiştik hareketleri için hatırlarsanız yarın umarım soracaklarımı unutmam dua edin güzel geçsin minik kuzumu sağlıkla göreyim

Eğer hareketleri seni tedirgin ediyorsa Bi doktora mı gitsen onu görmek hem sana da iyi gelebilir belki ağrılarını da söylersin doktora
Bugün ağlamadım ya düzeldi biraz çok teşekkür ederim
Fizik tedavi falan verilse belki daha iyi olursun
Burada fizik tedaviye başlayana kadar kesin doğururum ben. Inşallah doğuma kadar sürmez evden çıkmak istiyorum artık
Neden oyle olduki canim
Birden oldu bende anlamadım önce hafifti geçer sandım. Yürüyüş yaparken birden adım atamadım ondan sonra da devam ediyor işte.
Bende kramp yok işte kramp olsa magnezyum falan fayda eder. Biraz araştırdım sinir sıkışması oluyormuş kimisininki geçiyormuş bazende doğuma kadar sürüyormuş hamilelikte bir çok şeyden fedakarlık ediyoruz farkında olmadan. Bir yerimiz ağrısa ilaç içmeye korkuyoruz

Bende ilk bebegim düşüktü korkudan bir şey yapamadim 3 4 ay tam biraz rahatlayınca kalbinde parlaklık çıktı ona üzüldüm. Onu atlattım derken kalcam ağrımaya başladı, sonrada böcekler bastı. Benim enerjim kalmadı artık

Şimdi şöyle oluyor normalde 2 üstü riskli değil böyle haftalarca 2 cm açıklıkla bekleyebilirsin korkma . Eger düzenli sancı olursa açılma artar. Şu an küçük acilmalar rahim uzunluğunu 1 e indirmedigi sürece acil doğum demek doğru değil endişelenme dinlen . Çünkü bu uzunluk değişkenlik gösterebilir diğer hafta bakmışsın 3 olmuş

Benimde ev işi filan eşim yaptı genelde şu an da yemek temizlik kayinvalidemle o yapıyor

Sabır canım elden bir şey gelmiyor başka
Son iki ay kaldı belki ama bana da sanki bu iki ay yirmi sene gibi geliyor asla geçmeyecek gibi
Bütün hamileliğim hamileyken fink fink gezip tozanlara ay ne güzel çok özleyeceğim hamileliği diyenlere özenmekle geçti
Nasıl olabilir nasıl yani hamileler ve rahatlar normal hayatlarına devam ediyorlar her şeyi yapıyorlar nasıl diyerek delirdim durdum çünkü beni en başından bu zamana dek fiziksel olarak çok yorup yıprattı hamilelik tabiri caizse boğdu boğdu duvara attı
Evde tadilat var her yer her yerde her taraf eşya dolu olduğu için yer bulup temizlik bile yapılmıyor doğru dürüst ki ben çok takıntılı bir insanım eşyama toz değse gözüm görür elimden bez düşmezdi
Şimdi bu halde görüp içinde yaşayıp ağrıdan sızıdan kalkıp hiçbir şey yapamamak çok kötü
Ama yine de çok şükür bin şükür sebebi hastalık değil ya da başka bir şey, zor olsa da inşallah sonu güzel bitecek bir yolculuk yüzünden yaşıyoruz bunları geçecek valla geçecek sonra hatırlamayacağız bile bu günlerin zorluğunu

Allah Allah çok garip cidden açıklığı nasıl söylemedi anlamadım ki okudum yazdıklarını şimdi sistrm gerçekten çok acayip sıkıntısız atlatırsın inşAllah canım kendini yormamaya bak dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…