- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ayy ne kadar güzel ve zordur ikiz gebelikBende de oğlum baş aşağı sol kasıkta duruyo bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo doktor normal demişti gebelikte oluyor demişti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunrahim uzunluğu ideal ise ağrılar normal sanırım
Hahah sen bensin resmen ilk ay zaten full uyku isteği birde aman dikkat ediyim kalp atışını duyalım güzel yerleşsin sıkıntı olmasın yatmakla geçti sonrasında miğde asidi bulantı birde bunlara ilave koku hassasiyeti bir başladı aman salça- kahve- alkol - tütün- benzin kokusu çarpmaya başladıSabır canım elden bir şey gelmiyor başka
Son iki ay kaldı belki ama bana da sanki bu iki ay yirmi sene gibi geliyor asla geçmeyecek gibi
Bütün hamileliğim hamileyken fink fink gezip tozanlara ay ne güzel çok özleyeceğim hamileliği diyenlere özenmekle geçti
Nasıl olabilir nasıl yani hamileler ve rahatlar normal hayatlarına devam ediyorlar her şeyi yapıyorlar nasıl diyerek delirdim durdum çünkü beni en başından bu zamana dek fiziksel olarak çok yorup yıprattı hamilelik tabiri caizse boğdu boğdu duvara attı
Evde tadilat var her yer her yerde her taraf eşya dolu olduğu için yer bulup temizlik bile yapılmıyor doğru dürüst ki ben çok takıntılı bir insanım eşyama toz değse gözüm görür elimden bez düşmezdi
Şimdi bu halde görüp içinde yaşayıp ağrıdan sızıdan kalkıp hiçbir şey yapamamak çok kötü
Ama yine de çok şükür bin şükür sebebi hastalık değil ya da başka bir şey, zor olsa da inşallah sonu güzel bitecek bir yolculuk yüzünden yaşıyoruz bunları geçecek valla geçecek sonra hatırlamayacağız bile bu günlerin zorluğunu
Bugun 2 kez uyandim wc icin
Bidahaki rdvun uzak tarihdemiGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum. Ne detaylıda nede normal muayenelerde doktorum bir açıklık bir problem vs söylemedi. Hatta bayramda alttan muayene ile bir kez bakmıştı ve sorun yok demişti. Ama ben 1 hafta 10 gündür bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissediyorum mesela göğsüme yakın yerde neredeyse hiç hareket yok ama bazen vajinama yakın yerde üst üste hareket hissediyorum bazen kasıklarıma yakın hissediyorum hani en yukarısı böbreklerime yakın gibi düşünün göbek deliğimin hizası ve altında hep sizce bu normal mi?26. Haftanın sonundayım
Bana doktor normal dedi ama rahim ağzı uzunluğuna kapalılığına baktıktan sonra..isterseniz bir gözükün dicektim ama doktorlar bir şey dememiş o zaman rahat olunGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum. Ne detaylıda nede normal muayenelerde doktorum bir açıklık bir problem vs söylemedi. Hatta bayramda alttan muayene ile bir kez bakmıştı ve sorun yok demişti. Ama ben 1 hafta 10 gündür bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissediyorum mesela göğsüme yakın yerde neredeyse hiç hareket yok ama bazen vajinama yakın yerde üst üste hareket hissediyorum bazen kasıklarıma yakın hissediyorum hani en yukarısı böbreklerime yakın gibi düşünün göbek deliğimin hizası ve altında hep sizce bu normal mi?26. Haftanın sonundayım
Canım Bence haftana göre normaldir. Dönmüştür, aşağıda daha çok yer vardırGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum. Ne detaylıda nede normal muayenelerde doktorum bir açıklık bir problem vs söylemedi. Hatta bayramda alttan muayene ile bir kez bakmıştı ve sorun yok demişti. Ama ben 1 hafta 10 gündür bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissediyorum mesela göğsüme yakın yerde neredeyse hiç hareket yok ama bazen vajinama yakın yerde üst üste hareket hissediyorum bazen kasıklarıma yakın hissediyorum hani en yukarısı böbreklerime yakın gibi düşünün göbek deliğimin hizası ve altında hep sizce bu normal mi?26. Haftanın sonundayım
Teşekkür ederim. İnsan korkuyor ister istemezCanım Bence haftana göre normaldir. Dönmüştür, aşağıda daha çok yer vardırbelki geri yukarı bile çıkabilir. Benim bi ara aşağıdaydı geri çıktı yukarı sonra bir daha indi
Çok teşekkürler henüz daha erken sanırım ama yinede tedirgin oldum birkaç gündür aşağıdan pıt pıt vurma hissiBana doktor normal dedi ama rahim ağzı uzunluğuna kapalılığına baktıktan sonra..isterseniz bir gözükün dicektim ama doktorlar bir şey dememiş o zaman rahat olun
Aynen ya kendi kendine uyaniyorum
Ben dun kizimla yattim oda sagimda yatiyo ona sarilmami istiyo sag tarafima yatmisim sonra tam donuyodum kizim huysuzlandi o eli bana degecek illakisandriyon DusunceBulutu bence de artık gece uykusuzluğuna alışıyoruz. Gece en az 7-8 kez uyanıyorumdur. Wc terleme ve hep sola yatmaktan ağrı kaynaklı normal ama artık ay bir de yüzüstü yatmayı çok özlediiim
Gerçekten aynı şeyler başından sonuna bir gün oh demez mi insanHahah sen bensin resmen ilk ay zaten full uyku isteği birde aman dikkat ediyim kalp atışını duyalım güzel yerleşsin sıkıntı olmasın yatmakla geçti sonrasında miğde asidi bulantı birde bunlara ilave koku hassasiyeti bir başladı aman salça- kahve- alkol - tütün- benzin kokusu çarpmaya başladısonra tam rahat ettim bu seferde yok gen testi yok detaylı ultrason yok toksoplazma testi tetanoz aşısı falan filan bide kilo alışım karnımın büyüklüğü arttı kıyafetlerim olmaz oldu. Şimdi bir kaç haftadır rahattım. Bu seferde hareketlerim yavaşlamaya başladı ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum. Arada bacağımda yada belimde ağrılar oluyor. Gebelik bitti ben daha rahatlıycam inşallah
Canım çocuğun pozisyonuna senin bebeği taşıma yerine ve şekline göre bile değişiyorGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum. Ne detaylıda nede normal muayenelerde doktorum bir açıklık bir problem vs söylemedi. Hatta bayramda alttan muayene ile bir kez bakmıştı ve sorun yok demişti. Ama ben 1 hafta 10 gündür bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissediyorum mesela göğsüme yakın yerde neredeyse hiç hareket yok ama bazen vajinama yakın yerde üst üste hareket hissediyorum bazen kasıklarıma yakın hissediyorum hani en yukarısı böbreklerime yakın gibi düşünün göbek deliğimin hizası ve altında hep sizce bu normal mi?26. Haftanın sonundayım
Valla oğlumda kullanmadım boyle bısey ihtiyacını cok hissettim o yuzden bu sefer dırek onu aldım sallaması hafıf powerbanklede heryerde gıder cok buyuk degıl gayet ıs gorur gıbı geldı banaBu babyplusunkini çok görüyorum bende memnun musun canım
Yüz üstü yatmayı ben de özledim.Ayni şekilde sabaha kadar belki 10 kez uyanıyorum , dönüp duruyorum.Cok fazla terliyorum.Dun gece yattım resmen parti yaptı benim kız, El,kol,kafa,bacak,ayak ,sağ sol,yukarı aşağı herşeyi denedi.sandriyon DusunceBulutu bence de artık gece uykusuzluğuna alışıyoruz. Gece en az 7-8 kez uyanıyorumdur. Wc terleme ve hep sola yatmaktan ağrı kaynaklı normal ama artık ay bir de yüzüstü yatmayı çok özlediiim
Gunaydin kizlar
Hic verimli kaliteli uyku yapamiyorum ya
Bugun 2 kez uyandim wc icin
Ama boyle derin derin uyuyamiyorum saga donsem ordan vuruyl sola donsem ordan vuruyo
Bide yat uyu dinlen bebek gelince istedigin gibi yatamicaksin diyolar sanki simdi yatabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?