2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy ne kadar güzel ve zordur ikiz gebelik Allah kolaylık versin canım. Bizimki dönmüyor ya kafası sağ göğsümün altında resmen batıyor

Hahah sen bensin resmen ilk ay zaten full uyku isteği birde aman dikkat ediyim kalp atışını duyalım güzel yerleşsin sıkıntı olmasın yatmakla geçti sonrasında miğde asidi bulantı birde bunlara ilave koku hassasiyeti bir başladı aman salça- kahve- alkol - tütün- benzin kokusu çarpmaya başladı sonra tam rahat ettim bu seferde yok gen testi yok detaylı ultrason yok toksoplazma testi tetanoz aşısı falan filan bide kilo alışım karnımın büyüklüğü arttı kıyafetlerim olmaz oldu. Şimdi bir kaç haftadır rahattım. Bu seferde hareketlerim yavaşlamaya başladı ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum. Arada bacağımda yada belimde ağrılar oluyor. Gebelik bitti ben daha rahatlıycam inşallah

Günaydın kızlar sandriyon benim de öyle. Parça parça uyuyorum ondan da bir şey anlamıyorum
Bugun 2 kez uyandim wc icin
Ama boyle derin derin uyuyamiyorum saga donsem ordan vuruyl sola donsem ordan vuruyo
Bide yat uyu dinlen bebek gelince istedigin gibi yatamicaksin diyolar sanki simdi yatabiliyoruz

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum. Ne detaylıda nede normal muayenelerde doktorum bir açıklık bir problem vs söylemedi. Hatta bayramda alttan muayene ile bir kez bakmıştı ve sorun yok demişti. Ama ben 1 hafta 10 gündür bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissediyorum mesela göğsüme yakın yerde neredeyse hiç hareket yok ama bazen vajinama yakın yerde üst üste hareket hissediyorum bazen kasıklarıma yakın hissediyorum hani en yukarısı böbreklerime yakın gibi düşünün göbek deliğimin hizası ve altında hep sizce bu normal mi?26. Haftanın sonundayım

Bidahaki rdvun uzak tarihdemi

Bana doktor normal dedi ama rahim ağzı uzunluğuna kapalılığına baktıktan sonra..isterseniz bir gözükün dicektim ama doktorlar bir şey dememiş o zaman rahat olun

Canım Bence haftana göre normaldir. Dönmüştür, aşağıda daha çok yer vardır belki geri yukarı bile çıkabilir. Benim bi ara aşağıdaydı geri çıktı yukarı sonra bir daha indi

Canım Bence haftana göre normaldir. Dönmüştür, aşağıda daha çok yer vardır belki geri yukarı bile çıkabilir. Benim bi ara aşağıdaydı geri çıktı yukarı sonra bir daha indi
Teşekkür ederim. İnsan korkuyor ister istemez
Bana doktor normal dedi ama rahim ağzı uzunluğuna kapalılığına baktıktan sonra..isterseniz bir gözükün dicektim ama doktorlar bir şey dememiş o zaman rahat olun
Çok teşekkürler henüz daha erken sanırım ama yinede tedirgin oldum birkaç gündür aşağıdan pıt pıt vurma hissi

günaydın sandriyon 1HANIM ben de düzgün uyuyamayanlardanım.bebeğinin hareketi değil de durup dururken uyanıyorum.vücut gece uyanma alıştırmalarına başladı şimdiden
Aynen ya kendi kendine uyaniyorum
E uyanmisken saga gidersem mutfak sola gidersem tuvalet bende sola gidim bosa gecmesin kalkmis olmam diye tuvalete gidiyorum

Ben dun kizimla yattim oda sagimda yatiyo ona sarilmami istiyo sag tarafima yatmisim sonra tam donuyodum kizim huysuzlandi o eli bana degecek illaki bende duz yattim. Ne kadar vakit oyle yattim bilmiyorum karnimda bi kasilmayla zorla sola döndüm
Solum curudu resmen ya

Gerçekten aynı şeyler başından sonuna bir gün oh demez mi insan
Düzelcez inşallah be diyorum inşallah yani
Canım çocuğun pozisyonuna senin bebeği taşıma yerine ve şekline göre bile değişiyor
Ben hamilelik başından beri hiç yukarıda taşımadım çocuğu nadiren yukarıya çıkıyor dün çıkmıştı mesela karnım da yukarıdaydı hareketleri de hep göbek üzerindeydi ayrıca yukarıda olunca bebek midem daha çabuk şişiyor oradan da anlıyorum yukarıda olduğunu.
Ama gece saatlerinde tekrar aşağı döndü hemen belime bacaklarıma ağrısını vermeye başladı hareketleri de taa nerdeyse vajinada ve kasıklarda
Gün gün bile değişiyor işte böyle aşağıda olduğu zamanlarda benim canıma okuyor ne yazık ki yüzde seksen de hep aşağıda çocuk
Geçen doktora gittiğimde de öyleydi doktor ultrason kolunu neredeyse tam şeyimin üzerine koyacaktı yani kafasına bakarken
Bana kendisi hiç bebek çok aşağıda falan demedi ama ben hissediyorum yani kasıklarda taşıyorum bebeği bazı bebekler öyle aşağı yerleşiyormuş kayınvalidem de son çocuğunu hep aşağıda taşımış erken doğmuş birazcık
Korkuyorum ben de erken doğuma neden olacak bu pozisyonu diye Allah’a emanet artık keşke yukarıda takılsa ama yok aşağıyı seviyor benimki

Bende de bır mallık üstümde annemler gelecektı bu hafta sonu bugun daha dogrusu bebıs kıyafetlerını yerleştirmek için ben kotuyum dıye gelmeyın haftaya gelın dedım , dun akşamda burda ardakaslarımla toplanma günümüzdü cok kotu oldugum ıcın katılamadım grubumuzdan bı kısı daha hamıle megersem surprız baby shower düzenlemişler ıkımıze
Oğlumda cok çevrem yoktu ıcımde kalmıştı acıkcası boyle ufak bı kutlama
Şimdi kızım da da düşünen arkadaşlarım oldu ama ben katılamadım oturdum tum gece buna ağladım
Diceklerim bu kadar

Yüz üstü yatmayı ben de özledim.Ayni şekilde sabaha kadar belki 10 kez uyanıyorum , dönüp duruyorum.Cok fazla terliyorum.Dun gece yattım resmen parti yaptı benim kız, El,kol,kafa,bacak,ayak ,sağ sol,yukarı aşağı herşeyi denedi.
Ve sabah krampla uyandım bacağımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…