2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar ben yuruyunce bu bebek kendini asiri gerdiriyor asagi dogru itiyor kendini cikcakmis gibi resmen. Sizde durumlar nedir ?
Kuzum bende de sancı bir kez yorulunca çıkmıştı.Ben naya aktifim sıkıntı yaşamıyorum çok şükür ama bugün ilk kez hareketleri zorladı beni.6 haftadır baş aşağı pozisyonda bu haftalarda büyüdüğü için mi bilmiyorum karnımda gerilip poposu göğüs altıma baskı yapmaya başladı ağrım yok ama o baskı da sanki nefesimi kesecek gibi oluyor karnım geriliyor Eşim de bu haftalara iyi geldin bebek büyüdükçe sen ağırlaşacaksın normal artık diyor
Sende kendini yorma kontrolüne kadar istersen zaten 36.-37.haftadan sonra doğum için her gün düzenli yürüyüş merdiven inip çıkma pelvis taban hareketleri vs yapacağız

Ayyyy ne güzel emekler el emeği ile yapılan şeylere bayılıyorum ben de dönenceyi yaptım tam bitmedi ama %90 tamam sayılır Eki Görüntüle 3289732
Kız ne güzel olmuş
Marifetli kadın valla önce kapı süsü sonra dönence bayıldım Aslında bende makrome yaptım bir kaç kez nişan hediyemi felan makrome kendim yapmıştım böyle bir kaç şey yapsam güzel olabilir

Calisabilir raporu aldim ama kenarda oturacaktim sozde

Sağ olasın canımcım Kolayda oluyor ben zorlanmadım. Yaparken Zorlandığım tek şey oturmak oldu
Duru kuzuma hazırlıklar ... çok güzel olmuş canım benim sağlıkla, mutlulukla kullanın
Teşekkür ederim canım inşallah

Geçmiş olsun canım. Et iyi piştikten sonra sorun olmaması lazım. Ben tavuk yemedim hiç dışardan bu sıcaklarda asıl tavuk riskli.

Sağ olasın canımcım Kolayda oluyor ben zorlanmadım. Yaparken Zorlandığım tek şey oturmak oldu

Teşekkür ederim canım inşallah
Doğru ağrı çok olmuştur Olsun Duru kuşa en güzel hediye bunlar ilerde ne kadar duygulancak kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…