2 haftafır full öyle bedleniyorum yaramıyor malesefSen icini ferah tut. Mesela kasar ye muz ye bunlar aldiriyormus bebege kilo
Bebek için faydalı olur belki diye düşündümde ayrıyetten tskvıye alıyor muydunbBen kullanıyorum canım niye ki
Onun dışında takviye alıyor muydun canımOcean balik hapı kullanıyorum canım.. ama düzensiz kullaniyordum.. geçen doktor mutlaka hergun al dedi
Yaklaşık bir aydır kullanıyordum Dr kullanma dedi. Bence kiloyu çok fazla takma ölçümler yanıltıcı olabiliyor çok büyük denilen bebek küçük, küçük denilen bebek büyük dogabiliyor. ama kilo alsın istiyorsan bence denemelisinKızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Oh iyi iyi ne güzel bu beni mutlu ettiCok ıyı ilk kontrolde 4400 kılo geldı bir aylık , sonrasında da obez sınırını geçmişti 5 aylıktı fakülte de ikinciye sünnet oldugunda obez bebek dıyolardı esımın zoruna gıtmıstı benım oğlum obez degıl hafıf kılolu diye
Canım hangisini kullanıyorsun ek birşeu kullandın mıBende balık yağını son uc haftadır kullanıyorum sırf kılo ıcın aldım faydası oluyor dıye
Neden kullanma dedi ne kullanıyordunYaklaşık bir aydır kullanıyordum Dr kullanma dedi. Bence kiloyu çok fazla takma ölçümler yanıltıcı olabiliyor çok büyük denilen bebek küçük, küçük denilen bebek büyük dogabiliyor. ama kilo alsın istiyorsan bence denemelisin
ÇoookInşallah çok zor bir şey istediğin gibi yürüyememek
İnşallah artar belki minyon olacaktır bebişne bileyim korkuyorum canım gelişimi iyice gelirlerse diye böyle artsada içim rahat eder
Balık yağı kullanan bendim canım ☺ Bebişim belki de ondan haftasına göre tombik doğdu. Ben hatta çok kilo alıyor diye azalttım keşke azaltmasaymışım nerden bileyim ben küçüğümün sabırsız çıkacağını.Kızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Decavit pronatal, gyne feron, magnazic ve efa s 1200 omega alıyorum canım hem özeldeki doktorum hem devlet hast. Doktorum bunları verdiler. efa s kızımda da kullandım 3200 gr doğdu 39+1 de hem kilo için hemde zeka gelişimi için önerdiler.Bebek için faydalı olur belki diye düşündümde ayrıyetten tskvıye alıyor muydunb
Bebek iri dedi decavit ve omegayi kes daha da zorlastirmayalim dedi. Marincap kullanıyordum günde iki tane. Decavit, D3, magnezyum, gynoferol ve bir haftadır iyot kullanıyorum endokrinoloji verdi üç hafta kullancam. Devit damla yerine haftada iki gün tablet vermiş, gynoferol yerine ferrum yazmış bir de progestan kullanıyorum 36 haftaya kadar devam et dedi.Neden kullanma dedi ne kullanıyordun
Ben de Aden Zümra yı daha çok beğendimBen şuan 56 kiloyum m beden aldım ,
Bı an için kimse cevap yazmayacak sandım
Eşimin ismi Adem, kendisine uygun olsun diye Aden istedi.Birine seslenin e diğeri bakmaz umarımTeşekkür ederim.
Canım ben kullanıyorum. Multivitaminin içinde değil ama aynı pakette geliyor. Birini sabah birini akşam içiyorum.Kızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Oh iyi iyi ne güzel bu beni mutlu etti
Ocean aldım kuzum baska hıcbısey kullanmıyorum benCanım hangisini kullanıyorsun ek birşeu kullandın mı
Oyy yerim onuuuu narin bir kızçe işteTeşekkür ederim kuzum hepimiz için enn güzel ve sağlıklısı olsunBarbaros bey erkenci desene bizimki leğen kemiğine (İnşallah doğru kemik adıdır ) poposunu oturtmuş. Dün ani ve baya hareketli bir an oldu dedim dönüyor galiba sonra hemen durdu. Olduğu yerde zıplıyor galiba. Sağ göğsümün altından sol kasığıma doğru makat gelişte minik bir virgül
Kuzum baş gelişte çok ayakta kalmaman ve kendini zorlamaman daha iyi zaten kasıklarında bası var yeterinceOyy yerim onuuuu narin bir kızçe işte
biraz öyle galiba ya ne bileyim ben de 34 den sonra falan dönerse döner heralde diyordum hiç beklemiyordum çünkü çok ama çok hareketsiz geçiyor hamileliğim ağrılardan falan hep yatıyorum yani ne ara gitti de döndü bilmiyorum hiç kuduruk totolu
Kizlar tablomuzu tamamlamak adina eksik olan bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasmanizi rica ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?