Decavit, ferro sanol Kan ilacı ve osteocare alıyorum canım.. 4 vitaminOnun dışında takviye alıyor muydun canım
Kuzum seni korkutmak istemem ama benim bu 30. Haftanın basında oluyordu hatta X XbirKadin ile karnımın altında baskı oluyor yürüyünce, dinlenince geçiyor falan diye konuşuyorduk sonra ikimizde de sancı çıktı. Doktor bana yürüyüşü yasakladı, evde çok sıkılırsam max 10 dk ve yatak istirahati dedi. Bence böyle bir şikayetin varsa devam etme. Tabii bu benim deneyimim illa sende de gerçekleşecek diye bir kaide yok. Belki de bebişin iridir ve bu yüzden oluyordur.Kizlar ben yuruyunce bu bebek kendini asiri gerdiriyor asagi dogru itiyor kendini cikcakmis gibi resmen. Sizde durumlar nedir ?
Cokta yurumedim aslinda 10 15 dk falandi ama yurumeyincede gerdirmeye basladi artik asagi dogru bakalim duzenli bir sanciysa kontrolde cikar heraldeKuzum seni korkutmak istemem ama benim bu 30. Haftanın basında oluyordu hatta X XbirKadin ile karnımın altında baskı oluyor yürüyünce, dinlenince geçiyor falan diye konuşuyorduk sonra ikimizde de sancı çıktı. Doktor bana yürüyüşü yasakladı, evde çok sıkılırsam max 10 dk ve yatak istirahati dedi. Bence böyle bir şikayetin varsa devam etme. Tabii bu benim deneyimim illa sende de gerçekleşecek diye bir kaide yok. Belki de bebişin iridir ve bu yüzden oluyordur.
Evet nstde görünürCokta yurumedim aslinda 10 15 dk falandi ama yurumeyincede gerdirmeye basladi artik asagi dogru bakalim duzenli bir sanciysa kontrolde cikar heralde
Geceleride oluyor bende bu asagi cikacakmis gibiEvet nstde görünür
O zaman gece hareketleri fazlalaştığı için oluyor benceGeceleride oluyor bende bu asagi cikacakmis gibiozellikle dun gece
Yok kuzum yaa gece uyuyor aslinda benimki tam tersi ama bilemedim kiO zaman gece hareketleri fazlalaştığı için oluyor benceanneyi rahat bırakmamaca
Valla bilemedim kuzum doktora mutlaka danışYok kuzum yaa gece uyuyor aslinda benimki tam tersi ama bilemedim ki
31 i gunu sorarim artikValla bilemedim kuzum doktora mutlaka danış
Zeynep Alya sanki kulaga daha hos geliyo :)sandriyon Alya olacak bizimde ikinci isme karar veremiyoruz Zeynep Alya ya da Gökçe Alya sizce hangisi kızlar?
Zeynep Farah
Kizlar tablomuzu tamamlamak adina eksik olan bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasmanizi rica ediyorum :)
Ben listede yokum
Kizlar tablomuzu tamamlamak adina eksik olan bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasmanizi rica ediyorum :)
Ayyyy ne güzel emeklerKızlar miniğime lavanta kesesi hazırlıyorumRabbim mevlidini yapmayı ve paylaşmayı nasip etsin inşallah
Ne güzel isim canımZeynep Farah
Ne güzel olmuş, eline sağlık.Guzel günlerde kullanın.Ayyyy ne güzel emeklerel emeği ile yapılan şeylere bayılıyorum ben de dönenceyi yaptım tam bitmedi ama %90 tamam sayılır Eki Görüntüle 3289732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?