Şimdi biraz araştırdımda benimkinin içeriği oceana göre falan baya azmışZeynep Alya fonetik olarak kulağa daha güzel geliyor sanki canım.
Hmmm ama ağrı, sancı yoksa problem yok inşallah.
Imom bence yeterli geliyordur kuzum ve senin vesilenle bildiğim bir şeyi paylaşacağım. Omegayı takviye formunda 6 ay ve daha fazla kullanmaya başladığımızda karaciğer yağlanması riskini arttırıyormuş (doğal olarak kuruyemiş, balık, yeşil yapraklı sebzelerden uzun süre almakta sakınca yok.) Kullanma süresi ile birlikte dozu da önemlidir bence. Ve karaciger yağlanması kaşıntı vb. yol açtığında kortizonlu ilaç kullanılıyor. Bunu bebeğin için istediğinin farkındayım ama kendi sağlığın da çok önemli sen sağlıklı ve mutluysan bebiş sağlıklı ve mutlu
Ben süt kullanamıyorum ya şişkinliktenKalsiyum ben de kullanmıyorum ama iki büyük bardak yağlı günlük süt içiyorum
Evet bende hamileyim . Dogru ya ben ismimindegistim baya oldu . Canpareydi adim.Evet 21 temmuzda dogacakti 11 temmuzda dogdu
Ismin bumuydu cikaramadim
Sendemi hamilesin bu gruptasin
İşte bende bugün net olarak onu yaşadım gerildi gerildi karnım patlayacak gibi oldu kendi de göğsümün altına dayadı poposunu sanki göğüs kafesimin üstüne bir şey oturdu da pressledi öyle bir sıkışma hissiKalbim sıkışıyor sanki deriz ya. Onun karnında olan versiyonu gibi. Sanki içerden bebek geriliyor. Karnım sıkışıyor. Ağrı yok ama böyle bir şey tuhaf.
Kuzenlerim ikiz. Birinin uykusu daha az ve hafif oluyordu ağlayınca diğer bebeği de uyandırdığı için teyzem ayrı odalarda uyuturdu.Kızlar ben beşilk ve yatak konusunda karar veremedim . Ikiz bebek gelecek . Ikiz bebek arabasi aldim cogu yerde ilk 6 ay beraber yatsinlar yaziyor . Karar verene kadar bebekleri evde bebek arabasinda uyutsam guzelce ayarlayip sorun olur mu ?
Evet geçiyor muhtemelen, 12 kg aldım totaldeYağlinın yaği size gecebilir . Bilginiz olsun .
İmom omega var birde ayri omegasi var bununOcean omega diye mi geçiyor
Omega içinse baktım oranları iyiymişonVita markası hakkında ne düşünüyorsunuz
Ya inan bilmiyorum ama doktorum geride görünce bebek azcık geride kalmış sana kalsiyum başlatacağım dedi.Kalsiyum hiç kullanmadım yaonunda mı etkisi var
Kilo sorunu yoksa sağlıklı olan yağlı süttür amaYağlinın yaği size gecebilir . Bilginiz olsun .
Teşekkür ederim bilgilendirme içinOmega içinse baktım oranları iyiymiş
Ya inan bilmiyorum ama doktorum geride görünce bebek azcık geride kalmış sana kalsiyum başlatacağım dedi.ben bu kadar etkili olduğunu düşünmemiştim ama olabilir de günlük bir bardak kefirimi de mutlaka içiyorum ben.
Kilo sorunu yoksa sağlıklı olan yağlı süttür ama
+1Kizlar ben yuruyunce bu bebek kendini asiri gerdiriyor asagi dogru itiyor kendini cikcakmis gibi resmen. Sizde durumlar nedir ?
10 20 gibi sayılar çıkıyorsa normal, sancı yok demek oluyormuş. Bana sancın var dediklerinde 40 a 60 a çıkmıştı sanki. Ama 60 çıkarken de ben bir şey hissetmiyordum ki çocuğu doğursam görünce anlayacağım sanki.Ntsde sancı dedikleri şey bu oluyor ama galiba. Çünkü nts çekimlerimi gözlemliyorum. Böyle kasılmalar olduğunda grafikte yüksek çizgiler çıkıyor. Diyelim 10 dakika kasılmam var. Hep yüksek yüksek çizgiler çıkıyor. Sonra kasılma geçti diyelim, çizgiler çok aşırı düşüyor. Yani nts'de sanci dedikleri şey normal ağrı değil mi bende anlamadım çünkü normal ağrım yok. Belki de o seviye daha üst noktalara geldiğinde ağrı yapıyordur.
Anlatabiliyor muyum kendimi bilmiyorum da..
Ya ben yanlış sormuşum omePa VM yazıyorBaktım şimdi seninkinde Epa biraz düşük.
Ama şöyle bebek gelişiminde kriter tabiki bu değil. Aklına çok taktın farkındayım o yüzden istersen doktoruna danışıp vitaliva prg alabilirsin. Bir de şöyle bir şey olmuştu, bir ara benim bebek de haftasından üç gün geri çıktı. Doktorum kalsiyum başlattı. Etkili mi bilmiyorum ancak bir sonraki kontrolde haftasından önde çıktı işte. Bebeksel bir mevzu da olabilir tabi. İşlerine aklımız ermez
Gelmedi kuzum bildirim olarakEtiketim ise yaradimi ? Bildirim geldimi
İçerik bakıyorum sadece, oran yeterli. Diğerinin oranı fazla gelmişti zaten ama doktorun demiştir diye bir şey dememiştimYa ben yanlış sormuşum omePa VM yazıyorbunun hakkında fikriniz var mı
Kalsiyum içiyor musun peki canımİmom omega var birde ayri omegasi var bunun
Diğeri şeymiş demir ve magnezyumİçerik bakıyorum sadece, oran yeterli. Diğerinin oranı fazla gelmişti zaten ama doktorun demiştir diye bir şey dememiştimbu daha iyi oldu
Canım kullandığın kalsiyum neydi bir sürü içeriği var bende kullanmayı düşündüm haftaya doktorumada diyeceğimOmega içinse baktım oranları iyiymiş
Ya inan bilmiyorum ama doktorum geride görünce bebek azcık geride kalmış sana kalsiyum başlatacağım dedi.ben bu kadar etkili olduğunu düşünmemiştim ama olabilir de günlük bir bardak kefirimi de mutlaka içiyorum ben.
Kilo sorunu yoksa sağlıklı olan yağlı süttür ama
Zeynep Alyasandriyon Alya olacak bizimde ikinci isme karar veremiyoruz Zeynep Alya ya da Gökçe Alya sizce hangisi kızlar?
Bayıldım eline sağlık gerçektenAyyyy ne güzel emeklerel emeği ile yapılan şeylere bayılıyorum ben de dönenceyi yaptım tam bitmedi ama %90 tamam sayılır Eki Görüntüle 3289732
Gecen hafta verdi kalciyum doktorum icinde d3 ve k1 varKalsiyum içiyor musun peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?