2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şimdi biraz araştırdımda benimkinin içeriği oceana göre falan baya azmış

Evet 21 temmuzda dogacakti 11 temmuzda dogdu
Ismin bumuydu cikaramadim
Sendemi hamilesin bu gruptasin
Evet bende hamileyim . Dogru ya ben ismimindegistim baya oldu . Canpareydi adim. benim kizimda 14 temmuzda gelmisti simdi 7 kasim gozukuyor ama erken olabilir riskli . Sizin ne zaman gozukuyor

Kalbim sıkışıyor sanki deriz ya. Onun karnında olan versiyonu gibi. Sanki içerden bebek geriliyor. Karnım sıkışıyor. Ağrı yok ama böyle bir şey tuhaf.
İşte bende bugün net olarak onu yaşadım gerildi gerildi karnım patlayacak gibi oldu kendi de göğsümün altına dayadı poposunu sanki göğüs kafesimin üstüne bir şey oturdu da pressledi öyle bir sıkışma hissi

Kızlar ben beşilk ve yatak konusunda karar veremedim . Ikiz bebek gelecek . Ikiz bebek arabasi aldim cogu yerde ilk 6 ay beraber yatsinlar yaziyor . Karar verene kadar bebekleri evde bebek arabasinda uyutsam guzelce ayarlayip sorun olur mu ?
Kuzenlerim ikiz. Birinin uykusu daha az ve hafif oluyordu ağlayınca diğer bebeği de uyandırdığı için teyzem ayrı odalarda uyuturdu.
Bebek arabasında uyutmak onlara uyku rutini kazandırırsa sonra onu bırakmak zor olabilir gibi geldi.
Ben şu metodu sevdim sanırım daha sonra aralıklarla şşş pat yapıp bebeği sakinleştirerek yatağa bırakıyorlar, ağlayınca yine kucağa alıp şşş pat şeklinde gidiyor. Bebek sakinleyip uykuya dalana ve sonunda beşiğine koyduğumuzda ağlamadan uykuya dalana kadar devam ediyorlar. (Deneyimli anneler bana hııı kolaydı öyle demeyin ben bu eğitimcilerin yalancısıyım, inşallah tutar hepimiz için duam bu)

Eklentiler

• Screenshot_20230812-215924_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
onVita markası hakkında ne düşünüyorsunuz
Omega içinse baktım oranları iyiymiş
Kalsiyum hiç kullanmadım ya onunda mı etkisi var
Ya inan bilmiyorum ama doktorum geride görünce bebek azcık geride kalmış sana kalsiyum başlatacağım dedi. ben bu kadar etkili olduğunu düşünmemiştim ama olabilir de günlük bir bardak kefirimi de mutlaka içiyorum ben.
Yağlinın yaği size gecebilir . Bilginiz olsun .
Kilo sorunu yoksa sağlıklı olan yağlı süttür ama

Teşekkür ederim bilgilendirme için

10 20 gibi sayılar çıkıyorsa normal, sancı yok demek oluyormuş. Bana sancın var dediklerinde 40 a 60 a çıkmıştı sanki. Ama 60 çıkarken de ben bir şey hissetmiyordum ki çocuğu doğursam görünce anlayacağım sanki.

Ya ben yanlış sormuşum omePa VM yazıyor bunun hakkında fikriniz var mı

Canım kullandığın kalsiyum neydi bir sürü içeriği var bende kullanmayı düşündüm haftaya doktorumada diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…