- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evet kuzum mavı bı kutu , decavıtte omega yokOcean omega diye mi geçiyor
İlk çocuk , 40Yas ?
Ilk cocukmu?
Benim doktorum neden vermiyor ya sen ne kullanıyordun canımGecen hafta verdi kalciyum doktorum icinde d3 ve k1 var
Benım ımomda var ama oceandakı gibi cok yok ben ikisini aynı gün içsem nolur acabaEvet kuzum mavı bı kutu , decavıtte omega yok
Benim doktorum neden vermiyor ya sen ne kullanıyordun canım
Cinsiyet erkek , İsim Aslan
Kizlar tablomuzu tamamlamak adina eksik olan bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasmanizi rica ediyorum :)
Aynen bende ımom alacaktım ama multılerın ıcınde değer olarak daha az var gıbı geldı o yuzden dırek sadece omega aldımBenım ımomda var ama oceandakı gibi cok yok ben ikisini aynı gün içsem nolur acaba
Kendine fazla yüklenme cok kafaya takarsan bebişte etkilenir biraz akışına bırak canin istedigini yeBenım ımomda var ama oceandakı gibi cok yok ben ikisini aynı gün içsem nolur acaba
Ah evet hatirladim eski isminleEvet bende hamileyim . Dogru ya ben ismimindegistim baya oldu . Canpareydi adim.benim kizimda 14 temmuzda gelmisti simdi 7 kasim gozukuyor ama erken olabilir riskli . Sizin ne zaman gozukuyor
Kasılmalar olduğunda 80 ile başlayıp 50 60 civarında gidip geliyor hep.10 20 gibi sayılar çıkıyorsa normal, sancı yok demek oluyormuş. Bana sancın var dediklerinde 40 a 60 a çıkmıştı sanki. Ama 60 çıkarken de ben bir şey hissetmiyordum ki çocuğu doğursam görünce anlayacağım sanki.
Evet evet 60 ı da geçebiliyor sanırım o zaman. Sancıların çıkarken ya da o gün içinde adet ağrısı gibi bir şey hissettin mi?Kasılmalar olduğunda 80 ile başlayıp 50 60 civarında gidip geliyor hep.
Kasılma yokken 10-20 düşük oluyor evet.
I Mom omegalı ben onu kullanıyorumOmega içerikli olam hangisiydi decavittede var mıydı
Benimde o siralar gelebilir . Gercekten merak ediyorum dogurunca yazalimAh evet hatirladim eski isminle
Benimki 14 ekim ama erken olabilir
Cocuklarin arasinda 3 yas biraktik bakalim nasil bi macera bekliyo bizi
Gökçe tanidiklarim hep çok akıllılar ya Zeynep ism8 de çok güzel ama gönlüm gökçe dedisandriyon Alya olacak bizimde ikinci isme karar veremiyoruz Zeynep Alya ya da Gökçe Alya sizce hangisi kızlar?
Yaa neguzel bidahakini dusunursen banada haber et beraber planlasak belki bukadar denk dusmez demiBenimde o siralar gelebilir . Gercekten merak ediyorum dogurunca yazalim2 sefer habersiz ayni zamanlama
Hayır. Sadece dediğim gibi gerilme sıkılaşma hissi.Evet evet 60 ı da geçebiliyor sanırım o zaman. Sancıların çıkarken ya da o gün içinde adet ağrısı gibi bir şey hissettin mi?
Sabah ben de ağrı gibi hissediyorum ama idrara çok sıkışıyorum senin dediğin gibi ve ona yoruyorum.Hayır. Sadece dediğim gibi gerilme sıkılaşma hissi.
Gündüz de oluyor ama mesela akşamdan beri o kadar sık oluyor ki şuan..
Şuan nts cihazında olsam eminim yüksek ve düzenli çıkardı. Akşamdan beri hiç geçmedi neredeyse. Çok rahatsız edici. Ah uh diyorum yani. Bazen yerimden ani hareket ediyorum -refleks olarak.
Belki bir saat sonra rahatlar.. öyle rahatlamış halime denk gelirse nts, o zaman sancı çıkmıyor tabi. 24 saat aralıksız değil ama çoğunlukla oluyor.
Zaten kendim ağrı hissedersem asla durmam , giderim hemen.
Son birkaç gündür sabah hafiften adet ağrısı gibi hissettiğim oldu ama lavabo ihtiyacından galiba. Geçti çünkü sonra.
Normalde ağrım yok yani.
Doğum ihtimalinde ağrı eşlik ederdi diye düşünüyorum. Ya da amniyon sıvısı gelir vs. Bekliyoruz bakalım. Daha var. Gününü bekleyecek mı emin de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?