2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cinsiyet erkek , İsim Aslan

Benım ımomda var ama oceandakı gibi cok yok ben ikisini aynı gün içsem nolur acaba
Aynen bende ımom alacaktım ama multılerın ıcınde değer olarak daha az var gıbı geldı o yuzden dırek sadece omega aldım omega fazlalığı dıye bısey varmı bılemedımkı belkı ıkı gunde bır ıcebılırsın yada vıtamınını omegasız alıp artı omega ıle devam edebilirsin

Evet bende hamileyim . Dogru ya ben ismimindegistim baya oldu . Canpareydi adim. benim kizimda 14 temmuzda gelmisti simdi 7 kasim gozukuyor ama erken olabilir riskli . Sizin ne zaman gozukuyor
Ah evet hatirladim eski isminle
Benimki 14 ekim ama erken olabilir
Cocuklarin arasinda 3 yas biraktik bakalim nasil bi macera bekliyo bizi

Kasılmalar olduğunda 80 ile başlayıp 50 60 civarında gidip geliyor hep.
Kasılma yokken 10-20 düşük oluyor evet.

Ah evet hatirladim eski isminle
Benimki 14 ekim ama erken olabilir
Cocuklarin arasinda 3 yas biraktik bakalim nasil bi macera bekliyo bizi
Benimde o siralar gelebilir . Gercekten merak ediyorum dogurunca yazalim 2 sefer habersiz ayni zamanlama

Evet evet 60 ı da geçebiliyor sanırım o zaman. Sancıların çıkarken ya da o gün içinde adet ağrısı gibi bir şey hissettin mi?
Hayır. Sadece dediğim gibi gerilme sıkılaşma hissi.

Gündüz de oluyor ama mesela akşamdan beri o kadar sık oluyor ki şuan..
Şuan nts cihazında olsam eminim yüksek ve düzenli çıkardı. Akşamdan beri hiç geçmedi neredeyse. Çok rahatsız edici. Ah uh diyorum yani. Bazen yerimden ani hareket ediyorum -refleks olarak.
Belki bir saat sonra rahatlar.. öyle rahatlamış halime denk gelirse nts, o zaman sancı çıkmıyor tabi. 24 saat aralıksız değil ama çoğunlukla oluyor.

Zaten kendim ağrı hissedersem asla durmam , giderim hemen.
Son birkaç gündür sabah hafiften adet ağrısı gibi hissettiğim oldu ama lavabo ihtiyacından galiba. Geçti çünkü sonra.
Normalde ağrım yok yani.
Doğum ihtimalinde ağrı eşlik ederdi diye düşünüyorum. Ya da amniyon sıvısı gelir vs. Bekliyoruz bakalım. Daha var. Gününü bekleyecek mı emin de değilim

Sabah ben de ağrı gibi hissediyorum ama idrara çok sıkışıyorum senin dediğin gibi ve ona yoruyorum.
Görümcemin 2 normal doğumu var. Bugün dedi ki doğum sancısına bel ve karın bölgesinde ağrı birlikte giriyormuş. O su azar azar da gelebilir fooşş diye de gelebilir dedi.
Normalde ağrın olmaması iyi bana ebe adet ağrısı gibi hissedersen gel bakalım demişti aklında bulunsun kuzum.
Hareketleri de cidden bazen ay uy dedirtiyor insan boşta bulunduysa özellikle. Zamanını beklerler inşallah dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…