2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Birşekilde dengelerim onu ben alayım

İnşallah bir şey yoktur ama benim de öyle oldu gittim hiçbir şey çıkmadı çok şükür benim magnezyumu aksatinca oluyor. Bir keresinde de belimden kasıklarıma adet ağrısı vurdu sekiz dk boyunca aralıklarla geçti evde beklerken ama bı an dedim evet doğum o gün ya çok yedim ya çok yürüdüm

Belden karına vurdu benim de bugün ama yanlış bir şekilde çamaşırları makineden çıkarırken egildim kesin ondan oldu bildim yani sonra oturup dinlenince geçti magnezyumu (eğer uyuyakalmazsam ) uyumadan önce 1 tablet içiyorum kuzum sen nasıl kullanıyorsun?
Bir noktadan sonra magnezyum da kurtarmıyor galiba bu arada çünkü dün gece unutmamıştım ama yine de bugün bir yokladı

Canım ne kullanıyordun ek bir vitamin kullanıyor muydun
Efa daily balık yağı içiyordum. Onun dışında demir hapı bi de d vitaminim düşük diye devit 3. Ama bebişe kilo aldıran balık yağı hapı. Ben yarın hemşireye de sorayım aklıma getirdin elimde var içsem bebişe faydası olur belki sütten geçer

Bu multi vitaminlere dogumdan sonra bir sure devam edilmesi gerekiyormus emzirme olanlarindan sen al kullan hem degerlerin düşmesin sürekli sagım yapiyorsun kızım bir kac aylikti galiba b vitamin degeri düşmüş çocuk hematoloji bana öyle demisti kullanmaya devam etmeyi öneriyoruz dedi

Ben gündüz kahvaltıdan sonra içiyordum ama bak dün de bu sabahta unuttum şimdi icicem geliyor yalancı sancılar bence artık alıştırma için

Ben gündüz kahvaltıdan sonra içiyordum ama bak dün de bu sabahta unuttum şimdi icicem geliyor yalancı sancılar bence artık alıştırma için
Ben bu kızın makat gelişini ve sezaryeni kabullendim artık bu yüzden yeni güncelleme bana gelmese de olur yarışan arkadaşlara başarılar dilerim.

Cinsiyet hala sürpriz mii? Sabır kadın Peki hislerin ne diyor?
Ya aslında kız hissediyordum ama herkes karnımın sivriligine bakıp erkek diyor, o yüzden sanırım erkeğe dondu hislerim de En basta @ Papatyamaviss ultrason görüntüsünden kız demisti gerci. Bakalım tutacak miydi? Heyecan gercekten dorukta!

Demir hapını içiyorum. Bi de B12 düşmüştü en son onu söyledim iğne verdi dr. Devam edicem onlara bi süre. Balık yağını bilemedim yoğun bakımda mama hemşiresi var ayrı ona sorarım

Gerçekten çok heyecanlı. Ben cinsiyet partisini bile bekleyemem diye yapmadım. Doktorumuz cinsiyeti gördü ve söylemedi. Kazı kazan gibi bir kağıt verdi onu bile çıkar çıkmaz arabanın kaputunda kazıdık. Doğumun olduğunda bir sürü heyecan ve sevinç yaşayacaksınız sağlıkla gelsin minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…