2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
7-8 tane kadar var kolsuz ve kısa kollu karışık. bir kaç tane de uzun kollu alicam. Ebebek, LCW

Şimdi daha iyisin değil mi ne güzel annenle birlikte daha iyi hazirlarsiniz ben yoruldum tek başıma yerleştirme kisminda ben de çok zorlandım. Oğlumun odası ayrı kızımın odası ayrı. Alyanin eşyaları da ablasının odasında olacak ama bir türlü yer açamıyorum çok içime sinmedi. Oğlumun odası daha büyük odaların yerini değiştirelim dedim ona da cesaret edemedim bir süre böyle idare etmeye calisicaz bakalım

O zaman umarım hepimizin bebeği uyumlu bebekler olur annelerini üzmezler.
İlle de kendi uyuyacak diye bebeği çatlayana kadar ağlatmalarına ben de karşıyım. Hem bunun anne bebek arasındaki bağa zarar vereceğini düşünüyorum. Sevgi ve güven zaten 0-2 yaşta kazanılan iki duygu ve ilk önce anneyle olan ilişkiyle çocuk güvenmeyi öğreniyor. Daha sonra bunu çevreye ve kendine güven şeklinde yetişkin hayatına yansıtacak.
Hemen hemen her metodu deneyip sonuç alamayanlar var bir de hicbir metod bilmeyip çocuğu beşiğe koyar koymaz uyuyakalanlar. Bebekler cidden ters köşe yapmayı seviyor sanırım.

Çok şükür daha iyiyim kuzum Sende de bendeki durum var desene oda değişmek mantıklı ama of oda cok yorucu bır iş ya zamanında daha buyuk bı gardrop alsaymışım keske dedım gerçekten en son bayramda görüştük zaten sıra onlardaydı dedım gelmısken bı ısımı gor yahu barı

Evet evet kesınlıkle oyle benım arkadasımın ılk bebegı oyleymıs aksam 7 koy besıge sabaha kadar besle uyusun ikincisi oldu dumura uğradı

Yemekten hemen sonramı alıyordun canım

Evet evet kesınlıkle oyle benım arkadasımın ılk bebegı oyleymıs aksam 7 koy besıge sabaha kadar besle uyusun ikincisi oldu dumura uğradı
Benim eşim öyleymiş. Kanepeye oturt dursun, yatır uyusun, yemeğini yiyen sakin bir bebekti diyor annesi. Ben de tam tersi... artık babasına çekerse iyiyiz diyorum bana çekerse yandık

Dolabını ben kaçırdım galiba güle güle kullanın inşallah

Bugün benimle koca bir tatil gezen miniğimin kıyafetlerini yeniden yıkadım teyzeler yarın yada ertesi gün ütüleyip şifonyere yerleştircem nasipse çanta alınca koyarım inşallah ağız mendilinden battaniye ye hersey yıkandı ama şunlara bakın

Eklentiler

• image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 76
Yok canim insanlar vicdansiz. Soka giriyorum boyle gorunce

Birde insana en cok koyan hamile olup gidip gelmis birinin boyle yapmasi. Hani olmasa diycem ki empati kuramiyor. Bencillik iste

Güzel günlerde kullanın

Bende bugun gelen cicileri ekleyeyim bunun üstüne

Eklentiler

• 5F8445EC-B7ED-4FEB-A85A-C29709A39843.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…