- 25 Şubat 2023
- 300
- 501
- 33
- 38
7-8 tane kadar var kolsuz ve kısa kollu karışık. bir kaç tane de uzun kollu alicam. Ebebek, LCWKızlar şu normal kıyafet içine giydirilen iç zıbınlardan kaç tane kaç ay aldınız? Kolsuz mu aldınız hepsini
Bir de fiyat performans olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ufak tefek böyle eksiklerimiz var çanta hazırlayana kadar bunlara bakayım diyorum
Ay alıntıya eklememişim çok sağol çiçeğim bizim de çok içimize sindiYaaaa dolaba bayildimm cok guzel
Şimdi daha iyisin değil miBende gecen hsonu yapacaktım hastalık bayrak cektırdı annem gelecektı sakaryadan bırlıkte yaparız dedık , sımdı bu hsonu gelecekler ınsallah ben cumadan yıkıcam hepsını ertesı gun de annem ütüler ben yerleştiririm
En zorlandığım kısım yerleştirme kısmı olacak ya abiyle aynı dolabı paylaşıyorlar bı turlu yeterlı yerı elde edemedım gibi içime sınmedı bı
Annemde fıkır verır bıraz bakalım
O zaman umarım hepimizin bebeği uyumlu bebekler olur annelerini üzmezler.Görüp görebileceğin bütün metotları denedimeger bebegın karakterı uygunsa o kadar guzel ısler kı bunlar misss Ama değilse biraz zor
Kendi kendine tek uyuma konusunda bız başarılı olamadık ama en son yaşına doğru artık yatağa yatırıp yanına oturup yada yatıp sırtına poposuna piş piş eşliğinde pat pat yapa yapa uyutuyordum baktıgında uyku danışmanlarına göre ters hala bağ var dıyeen azından sallanmıyordu diyip oyle bı yöntem bulmuştuk sonra cok agır bı hastalık gecırdı o hastalıkta ılkkez ayakta battaniyede nerede bulursam salladım dıyebılırım , sonrada o saglıklı olsun sallanırsa sallansın dıyıp 20 ayına kadar ayağımda salladım
Emmeyı bırakınca sallamayı da bıraktım yatağına yatırıp basında beklıyordum yıne elimle pıs pıs yapıp bı sure sonra onu yatağına yatırıp bende karsı bazaya yatıyordum uyuyana kadar odada beklıyordum temassız ama odadasonra çalışmaya başladım ve gunde uyku saatıne kadar gorebıldıgım 2 saatım oluyordu sadece cok özlüyorduk bırbırımızı dırek yatağa yanına gırıp koyun koyuna bırlıkte uyumaya basladık uyuyunca kalkıp gıdıyordum suanda da 4 bucuk yaşını gectı yanında oturuyorum bazen yatıyorum hala oyle uyuyor
Yanı demem o kı bı sekılde kendı dınamıgınızı buluyorsunuz aslında bebegın huyuna suyuna göre , sadece ben oğlumu bu bazı metotlara harfıyen uyup kademelı aglasalarda olur diyenlerde dahıl uygulayıp ağlattığım için çok pişmanım cocukları kendı kendıne uyuyacaklar dıye sakın ağlatmayın guzel annelerim tek Öneri bunu verebılırım
Her metottan guzel seyler bebegıne uygun seyler cıkarabılırsınız sonucta sallama seyler degıl ınsanlar bunun egıtımını alıyor okuyor uyguluyor saygım sonsuz
Çok şükür daha iyiyim kuzumŞimdi daha iyisin değil mine güzel annenle birlikte daha iyi hazirlarsiniz ben yoruldum tek başıma yerleştirme kisminda ben de çok zorlandım. Oğlumun odası ayrı kızımın odası ayrı. Alyanin eşyaları da ablasının odasında olacak ama bir türlü yer açamıyorum çok içime sinmedi. Oğlumun odası daha büyük odaların yerini değiştirelim dedim ona da cesaret edemedim bir süre böyle idare etmeye calisicaz bakalım
Evet evet kesınlıkle oyleO zaman umarım hepimizin bebeği uyumlu bebekler olur annelerini üzmezler.
İlle de kendi uyuyacak diye bebeği çatlayana kadar ağlatmalarına ben de karşıyım. Hem bunun anne bebek arasındaki bağa zarar vereceğini düşünüyorum. Sevgi ve güven zaten 0-2 yaşta kazanılan iki duygu ve ilk önce anneyle olan ilişkiyle çocuk güvenmeyi öğreniyor. Daha sonra bunu çevreye ve kendine güven şeklinde yetişkin hayatına yansıtacak.
Hemen hemen her metodu deneyip sonuç alamayanlar var bir de hicbir metod bilmeyip çocuğu beşiğe koyar koymaz uyuyakalanlar. Bebekler cidden ters köşe yapmayı seviyor sanırım.
Güle güle kullan canım çok iyiAy alıntıya eklememişim çok sağol çiçeğim bizim de çok içimize sindi
Benim eşim öyleymiş. Kanepeye oturt dursun, yatır uyusun, yemeğini yiyen sakin bir bebekti diyor annesi. Ben de tam tersi...Evet evet kesınlıkle oylebenım arkadasımın ılk bebegı oyleymıs aksam 7 koy besıge sabaha kadar besle uyusun ikincisi oldu dumura uğradı
Canım nerdesin merak ettim daha iyi misin hemen yaz uygun olduğundaGeliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi
Dolabınızı ben de çok beğendim annesi, bol gözlü olması çok büyük avantaj. Kapakları halloldu muAy alıntıya eklememişim çok sağol çiçeğim bizim de çok içimize sindi
Evet kuzum diyordum ki evde oturacagima orada otururum. Ama yalan oldu iste37 ye kadar çalışmak istiyorsun değil mi
Bende vaar ondanAllahım minişlerimizin elleriyle buluştuğumuz fotilerle güncelleme nasip etsin inşallaahhh
Yok canim insanlar vicdansiz. Soka giriyorum boyle gorunceŞimdiden triplere başlamış
Ozaman ilk ve son denemem olsun
Saat başı 10 dk yuruyus yap dedi doktor desen kalksan, Çalışmak bana da zor geliyor bu durumda ama istediğim zaman oturup kalkıyorum en azindan.
Ambulansı arasaydin gelmezmiydi acaba, bildiğin yerde olsa yalnız olunca zor .Allah yardımcın olsun, Güzel haberlerle dön.
Bız ıkımızde fenaymışızBenim eşim öyleymiş. Kanepeye oturt dursun, yatır uyusun, yemeğini yiyen sakin bir bebekti diyor annesi. Ben de tam tersi...artık babasına çekerse iyiyiz diyorum bana çekerse yandık
Birde insana en cok koyan hamile olup gidip gelmis birinin boyle yapmasi. Hani olmasa diycem ki empati kuramiyor. Bencillik istegüzel isim ama. Senin de içine siniyosa çakallık göz ardı edilebilir
Bende 1-2 hafta önce daha çok oluyodu şimdilerde daha yukarda sanki. Çok olmuyor. Ama yürürken karnımın altı acıyor ara ara. Sinirler mi geriliyomuş neymiş
Ay ne güsel olmuuuş
Çok şükür kuzum dualarımız sizinle
Ya yerim
Sanki kendim hamile değilmişim gibi burada kendini paylaşanlara bayılıyorummaşallah diyeyiiim
Canım gitin galiba habersiz bırakma bizi. İnşallah bir sorun yoktur geri dönersin
Kuzum izne çıkacak olan insana daha çok yükleniyolar ben bunu fark ettim. Asla kendini üzme. İş yavaşlat, hamileyim ben yürümem lazım de kalk yerinden. Çok bunalırsan da çevir çalışamaza raporunu. Senden kıymetli değil ya.
Ben de bu ay sonu çalışmaza çeviricem eylülde çalışmak istemiyorum. Şafak sayıyorum resmen hiç istenmeyen şeyler isteniyo benden. Hepsi aynı bunların yeminle
Güzel günlerde kullanınKızlar bu arada biz dolabı sonunda hallettik
Sol köşede gördüğünüz yerler çatır çutur kırılmıştı sağlamlaştırdık falan iyi oldu.
Hala kapakları yok ama o da olacak inşallah
Geçen hafta hiç fırsatım olmadı kıyafetleri falan yıkamaya. Bugün başlıyorum inşallah ufaktan
Eki Görüntüle 3289506
Bende bugun gelen cicileri ekleyeyim bunun üstüneBugün benimle koca bir tatil gezen miniğimin kıyafetlerini yeniden yıkadım teyzeler yarın yada ertesi gün ütüleyip şifonyere yerleştircem nasipse çanta alınca koyarım inşallah ağız mendilinden battaniye ye hersey yıkandı ama şunlara bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?