Şimdiden triplere başlamışGerçekten bizim de günlük rutinimiz böyleeşimi hevesleniyor ay oğlum diye sonra geliyor bakıyor durmuyor ve çok şiddetli bırakıyoruz sessizleşsin diye ben sadece dün bayağı üzüldüm gerileme var diye hep konuştum geri gidiyor işte zayıf hissetti herhalde oda benimle iletişimi sıfırdı
Ozaman ilk ve son denemem olsunBende hergün klasik müzik dinletiyordum hareketleniyordu oo dışarda hayat var diyip gelesi tuttu
Saat başı 10 dk yuruyus yap dedi doktor desen kalksan, Çalışmak bana da zor geliyor bu durumda ama istediğim zaman oturup kalkıyorum en azindan.Vicdanlari ile basbasa birakiyorum ben artik. Allaha havale ettim gercekten
Ambulansı arasaydin gelmezmiydi acaba, bildiğin yerde olsa yalnız olunca zor .Allah yardımcın olsun, Güzel haberlerle dön.Geliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi
Düzelecek kuzucum benim zamanla olacak hersey şu an en güvenli yerdeKüçük adamım dünden beri entübe değildi ama bugün öğlen yine yorulmuş dedi dr muhtemelen yine bağlayacaklar solunum cihazına. İyiye gidiyoruz ama sol akciğerdeki sorunumuz tam düzelemedi. Enfeksiyonlu doğmasından kaynaklıymış ciğerdeki sıkıntı. Düzelecek o da zamanla inşallah
Huyu bana benzerse yandımŞimdiden triplere başlamış
Ozaman ilk ve son denemem olsun
Saat başı 10 dk yuruyus yap dedi doktor desen kalksan, Çalışmak bana da zor geliyor bu durumda ama istediğim zaman oturup kalkıyorum en azindan.
Ambulansı arasaydin gelmezmiydi acaba, bildiğin yerde olsa yalnız olunca zor .Allah yardımcın olsun, Güzel haberlerle dön.
Geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi
Ben de hazırlamaya başladım bebişin çanta hazırHastane çantam yok ama bu var olur mu
Ben aslında Asel Zümra dedim ama beğenmedi, son olarak minik değil büyük çakallık yaptıAden olsun dedi.
Bende 1-2 hafta önce daha çok oluyodu şimdilerde daha yukarda sanki. Çok olmuyor. Ama yürürken karnımın altı acıyor ara ara. Sinirler mi geriliyomuş neymişKizlar ben yuruyunce bu bebek kendini asiri gerdiriyor asagi dogru itiyor kendini cikcakmis gibi resmen. Sizde durumlar nedir ?
Ay ne güsel olmuuuşAyyyy ne güzel emeklerel emeği ile yapılan şeylere bayılıyorum ben de dönenceyi yaptım tam bitmedi ama %90 tamam sayılır Eki Görüntüle 3289732
Çok şükür kuzum dualarımız sizinleCanım kızlar bugün ilk defa tekrar entübe olmadan 2.günümüze geçtik, çok şükür. Hala sol akciğer tam istediğimiz gibi değil dedi dr ama toparlayacakBizim için dua eden teyzeleri imkanı zamanı olan olursa 100 kere Ya Şafi çekebilirse çok seviniriz Kilo alıp veriyoruz kusmalar yüzünden. Dün 2050 idi 1995 e düşmüş dr normal dedi iniş çıkışlar için. 9:30 - 10:00 arası telefonla bakışıyoruz hergün, doktorun arama saat aralığı
Ya yerimGıdıklı ve gobeklı bır güncelleme yapam
Canım gitin galiba habersiz bırakma bizi. İnşallah bir sorun yoktur geri dönersinKızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Kuzum izne çıkacak olan insana daha çok yükleniyolar ben bunu fark ettim. Asla kendini üzme. İş yavaşlat, hamileyim ben yürümem lazım de kalk yerinden. Çok bunalırsan da çevir çalışamaza raporunu. Senden kıymetli değil ya.Kizlar cok canim sikkin cok ofkeliyim. Calisabilir raporumu aldim. Sonrasinda dediler calismayacaksin mudahale edersin yanlis olan birseyde diye. Ama afedersiniz esek gibi gelen isleri yikiyorlar ustume. Ayaklarim davul oldu oturmaktan. Sonrasini dusunmesem calisamazi alip gidicem yemn ederim
Benım yıkanmadı daha hiçbiri valla hsonu ınsallah halledıcez sonra çantaya koyarım dırekBen de hazırlamaya başladım bebişin çanta hazırbenimkinin eksikleri var
Ebebek markası yeterlı olur benımkılerın hepsı ebebektır 10 tane net olmalı takımların ıcınden de cıkıyor artı onlarda sayısı tatmın edıyorsa yeterli olurKızlar şu normal kıyafet içine giydirilen iç zıbınlardan kaç tane kaç ay aldınız? Kolsuz mu aldınız hepsini
Bir de fiyat performans olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ufak tefek böyle eksiklerimiz var çanta hazırlayana kadar bunlara bakayım diyorum
Ben de birkaç gün önce hallettim dinlene dinleneBenım yıkanmadı daha hiçbiri valla hsonu ınsallah halledıcez sonra çantaya koyarım dırek
Ah sağol aşkım son güncellemeler bunlargüzel isim ama. Senin de içine siniyosa çakallık göz ardı edilebilir
Bende 1-2 hafta önce daha çok oluyodu şimdilerde daha yukarda sanki. Çok olmuyor. Ama yürürken karnımın altı acıyor ara ara. Sinirler mi geriliyomuş neymiş
Ay ne güsel olmuuuş
Çok şükür kuzum dualarımız sizinle
Ya yerim
Sanki kendim hamile değilmişim gibi burada kendini paylaşanlara bayılıyorummaşallah diyeyiiim
Canım gitin galiba habersiz bırakma bizi. İnşallah bir sorun yoktur geri dönersin
Kuzum izne çıkacak olan insana daha çok yükleniyolar ben bunu fark ettim. Asla kendini üzme. İş yavaşlat, hamileyim ben yürümem lazım de kalk yerinden. Çok bunalırsan da çevir çalışamaza raporunu. Senden kıymetli değil ya.
Ben de bu ay sonu çalışmaza çeviricem eylülde çalışmak istemiyorum. Şafak sayıyorum resmen hiç istenmeyen şeyler isteniyo benden. Hepsi aynı bunların yeminle
Bende gecen hsonu yapacaktım hastalık bayrak cektırdı annem gelecektı sakaryadan bırlıkte yaparız dedık , sımdı bu hsonu gelecekler ınsallah ben cumadan yıkıcam hepsını ertesı gun de annem ütüler ben yerleştiririmBen de birkaç gün önce hallettim dinlene dinlene
Allahım minişlerimizin elleriyle buluştuğumuz fotilerle güncelleme nasip etsin inşallaahhhAh sağol aşkım son güncellemeler bunlar
Amin amin amiiiiiiiinnnnnnnAllahım minişlerimizin elleriyle buluştuğumuz fotilerle güncelleme nasip etsin inşallaahhh
güzel isim ama. Senin de içine siniyosa çakallık göz ardı edilebilir
Zümra ismini ben sectigim için onunda gönlü olsun istiyorum.O bana hiç itiraz etmedi.Yani alışıyor gibiyim Aden' ede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?