2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şimdiden triplere başlamış
Bende hergün klasik müzik dinletiyordum hareketleniyordu oo dışarda hayat var diyip gelesi tuttu
Ozaman ilk ve son denemem olsun
Vicdanlari ile basbasa birakiyorum ben artik. Allaha havale ettim gercekten
Saat başı 10 dk yuruyus yap dedi doktor desen kalksan, Çalışmak bana da zor geliyor bu durumda ama istediğim zaman oturup kalkıyorum en azindan.
Geliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi
Ambulansı arasaydin gelmezmiydi acaba, bildiğin yerde olsa yalnız olunca zor .Allah yardımcın olsun, Güzel haberlerle dön.

Düzelecek kuzucum benim zamanla olacak hersey şu an en güvenli yerde

Huyu bana benzerse yandım

Geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin

Kızlar yoğun bakımda benden bunları istediler. Bu marka önerdi, hassas ciltler içinmiş erken doğum kaynaklı ciltleri daha hassas olduğu için. Almayan varsa bakabilirsiniz. Trendyoldan aldım 3'ü 470 tuttu.

Eklentiler

• IMG_20230822_173700.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 83
Ben aslında Asel Zümra dedim ama beğenmedi, son olarak minik değil büyük çakallık yaptı Aden olsun dedi.
güzel isim ama. Senin de içine siniyosa çakallık göz ardı edilebilir
Kizlar ben yuruyunce bu bebek kendini asiri gerdiriyor asagi dogru itiyor kendini cikcakmis gibi resmen. Sizde durumlar nedir ?
Bende 1-2 hafta önce daha çok oluyodu şimdilerde daha yukarda sanki. Çok olmuyor. Ama yürürken karnımın altı acıyor ara ara. Sinirler mi geriliyomuş neymiş
Ayyyy ne güzel emekler el emeği ile yapılan şeylere bayılıyorum ben de dönenceyi yaptım tam bitmedi ama %90 tamam sayılır Eki Görüntüle 3289732
Ay ne güsel olmuuuş
Çok şükür kuzum dualarımız sizinle
Gıdıklı ve gobeklı bır güncelleme yapam
Ya yerim
Sanki kendim hamile değilmişim gibi burada kendini paylaşanlara bayılıyorum maşallah diyeyiiim
Kızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Canım gitin galiba habersiz bırakma bizi. İnşallah bir sorun yoktur geri dönersin
Kuzum izne çıkacak olan insana daha çok yükleniyolar ben bunu fark ettim. Asla kendini üzme. İş yavaşlat, hamileyim ben yürümem lazım de kalk yerinden. Çok bunalırsan da çevir çalışamaza raporunu. Senden kıymetli değil ya.
Ben de bu ay sonu çalışmaza çeviricem eylülde çalışmak istemiyorum. Şafak sayıyorum resmen hiç istenmeyen şeyler isteniyo benden. Hepsi aynı bunların yeminle

Kızlar şu normal kıyafet içine giydirilen iç zıbınlardan kaç tane kaç ay aldınız? Kolsuz mu aldınız hepsini
Bir de fiyat performans olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ufak tefek böyle eksiklerimiz var çanta hazırlayana kadar bunlara bakayım diyorum

Bu arada takviye olarak pregnicare plus kullanıyorum D dra21 ben de.
Benden başka kullanan yok galiba içinde hem omega hem multivitamin var ayrı ayrı. Omegayı eczacı en yağlı öğünün hangisi ise onla beraber al emilimi daha iyi oluyor demişti.

Ebebek markası yeterlı olur benımkılerın hepsı ebebektır 10 tane net olmalı takımların ıcınden de cıkıyor artı onlarda sayısı tatmın edıyorsa yeterli olur
Suan bende kısa uzun sıfır kol karısık var

Ah sağol aşkım son güncellemeler bunlar

Ben de birkaç gün önce hallettim dinlene dinlene
Bende gecen hsonu yapacaktım hastalık bayrak cektırdı annem gelecektı sakaryadan bırlıkte yaparız dedık , sımdı bu hsonu gelecekler ınsallah ben cumadan yıkıcam hepsını ertesı gun de annem ütüler ben yerleştiririm
En zorlandığım kısım yerleştirme kısmı olacak ya abiyle aynı dolabı paylaşıyorlar bı turlu yeterlı yerı elde edemedım gibi içime sınmedı bı
Annemde fıkır verır bıraz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…