Küçük adamım dünden beri entübe değildi ama bugün öğlen yine yorulmuş dedi dr muhtemelen yine bağlayacaklar solunum cihazına. İyiye gidiyoruz ama sol akciğerdeki sorunumuz tam düzelemedi. Enfeksiyonlu doğmasından kaynaklıymış ciğerdeki sıkıntı. Düzelecek o da zamanla inşallahatatalya canım nasılsın küçük adam nasıl
Kuzum bizi haberdar et dualarım seninle sağlıkla atlatacaksın inşallah6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi
İyi çok şükürGeliyormuş yoldaymış esim
Yas farki 3 . Insallah olmaz ilerde . Gerci kucuklerin tek ismi olacagi icin seslenince ona da kolaylik olur .
Tabii düzelcek canım küçücük bedeninde nasıl mücadele edip yol katettiğini biliyoruz çünkü o senin oğlun senin gibi güçlü dualarım sizinle eve çıktığınız haberini en kısa zamanda bekliyorumKüçük adamım dünden beri entübe değildi ama bugün öğlen yine yorulmuş dedi dr muhtemelen yine bağlayacaklar solunum cihazına. İyiye gidiyoruz ama sol akciğerdeki sorunumuz tam düzelemedi. Enfeksiyonlu doğmasından kaynaklıymış ciğerdeki sıkıntı. Düzelecek o da zamanla inşallah
Kesinlikle oyle. Sabrediyorum az kaldi diye. Allah buyukBunu yapamam de ver sende işi. Gerçekten bu zamanda diş göstermeden olmuyor. Sustukça yükleniyorlar
Kendiside dogum iznine gitti ama ben boyle yapmamistim. Zihniyet iste.İnsanlar ne kadar anlayışsız yani aynı yerde çalışıyorsun insan biraz anlayışlı olur bu işler böyle bugün sana yarın ona ama böyle yaptıkça onlar da bir şey göremez
Görüp görebileceğin bütün metotları denedimDoğruyu söyle hıı kolaydı öyle dedin mi deneyimli annemiz
Allah'ından bulsunlar hamile bir kadini üzen yoran kim varsa.Kendiside dogum iznine gitti ama ben boyle yapmamistim. Zihniyet iste.
Geliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibiBilmene gerek yok kuzum Google yaz sana en yakın olanlar çıkar gerekırse konum at ve hastaneye gıt az acılmalarda durdurabılıyorlar ama acılma varsa ve ilerlerse Allah korusun daha zor
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGeliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi
Oy Aslan beyim oyOlabilir işte ilişkiyi bir şekilde dengeliyoruzbiraz mola vereyim dönüşüm muhteşem olacak demiştir annesi
Ah bu kocalar çok bilmiş olanlar da ayrı zor
Stres olma çok güzel güçlü sağlıklı bir şekilde doğacak bak gör yüzünü kara çıkacarak Aslan bey
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni ev yeni çalışma ortamı umarım iyi gelir
Kim bilir bakalım nasıl yaşayacağız
37 ye kadar çalışmak istiyorsun değil miBunu yapan calisma arkadaslarim. Devrettigim arkadas sagolsun almiyor hicbirseyi. Bende diyorum sabret kendi kendime sonra patlasin.
Canım biraz sıcak geçecekmiş bu yılda eylülde canımıza okumaz inşAllahBen de valla
Bitmedi de canına yandığım bitmediii
İnşallah seneye yaz bu günleri hatırlar güleriz
yerim onu yaaa
Gelip hemen bestelerim üzerine çalışmam lazım ilham geldi anne dedi bizim küçük bey
Arkadaşım çocuk hemşiresi benim de erken doğum riskim olduğu zaman biraz endişe yapmıştım kendisi bana dediki bebeklerde entübe etmek yetişkinler gibi bir şey değil o yüzden çok sık entübe edip ekstübe edilebilir sen yetişkinler gibi düşünüp kendini telaşlandırma dedi belki senin de için rahatlar bunu o yüzden demek istedimKüçük adamım dünden beri entübe değildi ama bugün öğlen yine yorulmuş dedi dr muhtemelen yine bağlayacaklar solunum cihazına. İyiye gidiyoruz ama sol akciğerdeki sorunumuz tam düzelemedi. Enfeksiyonlu doğmasından kaynaklıymış ciğerdeki sıkıntı. Düzelecek o da zamanla inşallah
Doktor da öyle diyor canım onlara inanıp güvenmekten başka çaremiz yok ☺ Entübe edilince en düşükte çalıştırıyoruz aslında çıkar beni diyor ama çıkarınca bi süre sonra yoruluyor dedi doktorumuz. Belki öğlen annesi gelince de heyecan yaptı küçüğümArkadaşım çocuk hemşiresi benim de erken doğum riskim olduğu zaman biraz endişe yapmıştım kendisi bana dediki bebeklerde entübe etmek yetişkinler gibi bir şey değil o yüzden çok sık entübe edip ekstübe edilebilir sen yetişkinler gibi düşünüp kendini telaşlandırma dedi belki senin de için rahatlar bunu o yüzden demek istedimKuzey Ata çabuk toparlayacak eminim
Emziremesem de hergün sağıyorum,gerçekten değişik duygular. Sağarken o bebeklerin süt kokusu var ya o geliyor burnumaAy çok tuhaf bir deneyimdi, bu böyleyse emzirmek ne değişik bir duygudur...
Geçmiş olsun canım yaz bizeGeliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi
Oy minnoşuma bak ya annesini tanıyıp heyecan yapıyorDoktor da öyle diyor canım onlara inanıp güvenmekten başka çaremiz yok ☺ Entübe edilince en düşükte çalıştırıyoruz aslında çıkar beni diyor ama çıkarınca bi süre sonra yoruluyor dedi doktorumuz. Belki öğlen annesi gelince de heyecan yaptı küçüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?