2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
atatalya canım nasılsın küçük adam nasıl
Küçük adamım dünden beri entübe değildi ama bugün öğlen yine yorulmuş dedi dr muhtemelen yine bağlayacaklar solunum cihazına. İyiye gidiyoruz ama sol akciğerdeki sorunumuz tam düzelemedi. Enfeksiyonlu doğmasından kaynaklıymış ciğerdeki sıkıntı. Düzelecek o da zamanla inşallah

Kuzum bizi haberdar et dualarım seninle sağlıkla atlatacaksın inşallah

Tabii düzelcek canım küçücük bedeninde nasıl mücadele edip yol katettiğini biliyoruz çünkü o senin oğlun senin gibi güçlü dualarım sizinle eve çıktığınız haberini en kısa zamanda bekliyorum

Doğruyu söyle hıı kolaydı öyle dedin mi deneyimli annemiz
Görüp görebileceğin bütün metotları denedim eger bebegın karakterı uygunsa o kadar guzel ısler kı bunlar misss Ama değilse biraz zor
Kendi kendine tek uyuma konusunda bız başarılı olamadık ama en son yaşına doğru artık yatağa yatırıp yanına oturup yada yatıp sırtına poposuna piş piş eşliğinde pat pat yapa yapa uyutuyordum baktıgında uyku danışmanlarına göre ters hala bağ var dıye en azından sallanmıyordu diyip oyle bı yöntem bulmuştuk sonra cok agır bı hastalık gecırdı o hastalıkta ılkkez ayakta battaniyede nerede bulursam salladım dıyebılırım , sonrada o saglıklı olsun sallanırsa sallansın dıyıp 20 ayına kadar ayağımda salladım
Emmeyı bırakınca sallamayı da bıraktım yatağına yatırıp basında beklıyordum yıne elimle pıs pıs yapıp bı sure sonra onu yatağına yatırıp bende karsı bazaya yatıyordum uyuyana kadar odada beklıyordum temassız ama odada sonra çalışmaya başladım ve gunde uyku saatıne kadar gorebıldıgım 2 saatım oluyordu sadece cok özlüyorduk bırbırımızı dırek yatağa yanına gırıp koyun koyuna bırlıkte uyumaya basladık uyuyunca kalkıp gıdıyordum suanda da 4 bucuk yaşını gectı yanında oturuyorum bazen yatıyorum hala oyle uyuyor
Yanı demem o kı bı sekılde kendı dınamıgınızı buluyorsunuz aslında bebegın huyuna suyuna göre , sadece ben oğlumu bu bazı metotlara harfıyen uyup kademelı aglasalarda olur diyenlerde dahıl uygulayıp ağlattığım için çok pişmanım cocukları kendı kendıne uyuyacaklar dıye sakın ağlatmayın guzel annelerim tek Öneri bunu verebılırım
Her metottan guzel seyler bebegıne uygun seyler cıkarabılırsınız sonucta sallama seyler degıl ınsanlar bunun egıtımını alıyor okuyor uyguluyor saygım sonsuz

Bilmene gerek yok kuzum Google yaz sana en yakın olanlar çıkar gerekırse konum at ve hastaneye gıt az acılmalarda durdurabılıyorlar ama acılma varsa ve ilerlerse Allah korusun daha zor
Geliyorum yoldayım dedi aniden kasiliyorum kaliuorum ôyle gelemeseydi baskasina diycektim onlarda aradm acmadilar gerci herkes yok olmuş gibi

Oy Aslan beyim oy inşAllah yüzümü kara çıkarır canım

Canım biraz sıcak geçecekmiş bu yılda eylülde canımıza okumaz inşAllah

Arkadaşım çocuk hemşiresi benim de erken doğum riskim olduğu zaman biraz endişe yapmıştım kendisi bana dediki bebeklerde entübe etmek yetişkinler gibi bir şey değil o yüzden çok sık entübe edip ekstübe edilebilir sen yetişkinler gibi düşünüp kendini telaşlandırma dedi belki senin de için rahatlar bunu o yüzden demek istedim Kuzey Ata çabuk toparlayacak eminim

Doktor da öyle diyor canım onlara inanıp güvenmekten başka çaremiz yok ☺ Entübe edilince en düşükte çalıştırıyoruz aslında çıkar beni diyor ama çıkarınca bi süre sonra yoruluyor dedi doktorumuz. Belki öğlen annesi gelince de heyecan yaptı küçüğüm

Oy minnoşuma bak ya annesini tanıyıp heyecan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…