2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam sol tarafımda kafası vardı resmen vajinam kopuyo ya kanala mı girdi naptı yürürken adeta çıkacak alttan değişik bi acı sanki vajinamın sol tarafında sivilce çıkmış gibi acıyo ama sivilce falan yok tabiki. Normal mi acaba baskı yapıyo

Yemekten hemen sonramı alıyordun canım
Yemekten hemen sonra bazen yemek arasında. Eğer biraz geçe bırakırsam ağzıma balık yağı tadı geliyor sevmiyorum
Güle güle kullan canım çok iyi
Çok sağol kuzum
Dolabını ben kaçırdım galiba güle güle kullanın inşallah
İnşallah canım çok sağol
Dolabınızı ben de çok beğendim annesi, bol gözlü olması çok büyük avantaj. Kapakları halloldu mu
Özellikle bol gözlü yaptık kullanışlı olur diye bakalım çok teşekkür ederim. Kapakları hala ikea stoklarına gelmedi bekliyoruz.. içini doldurunca toz olmasın diye çarşafla falan kapatıcam artık
Ya minik ayaklar o çoraplara giricek belki çoraplar büyük bile gelecek insan inanamıyor
Bende vaar ondan Darısı hepinizin başına ama zamanında
İnşallah kuzum. Oy o elleri ayakları yiiiriim
Birde insana en cok koyan hamile olup gidip gelmis birinin boyle yapmasi. Hani olmasa diycem ki empati kuramiyor. Bencillik iste
Bazen kadının en büyük düşmanı gene kadın diyolar ya çok doğru gerçekten..
Güzel günlerde kullanın
Sağol bebemm
Bende bugun gelen cicileri ekleyeyim bunun üstüne
Aman da amann

Yok daha kanala girmemiştir oradaki kaslara çok baskı yapıyorsa belki o sivilce gibi batma hissini yaratıyordur kuzum seninki baş aşağı dönmüş müydü kafa daha ağır dedikleri bu olsa gerek

Bir kaç çorap gördüm çok güzeller hepsinden almamak için zor tutuyorum kendimiiiiii Papatyamaviss sezen0782
Ay toka falan alacaktım dedım saçı olmazsa abısı gıbı dıyerekten almadım ama ponponlu bandana aldım birde babet corap ustlerı çapraz gelenler fln varya o değil elbisesi yok kızımın hiç corapları bıcamanın üstüne cekıcez bu gıdısle

Kesinlikle hemen koklayalım hepimiz o leblebi parmakları

Bende de sag tarafta o agri var hem de birkaç aydır ama ebe oradaki genişlemelerden dolayı normal oldugunu söyledi.

Yok daha kanala girmemiştir oradaki kaslara çok baskı yapıyorsa belki o sivilce gibi batma hissini yaratıyordur kuzum seninki baş aşağı dönmüş müydü kafa daha ağır dedikleri bu olsa gerek
1 hafta önce kontrolde girmemişti ama bu his 2 gündür oldu ondan merak ettim

Canım benim İnsan Kaynakları şöyle bir bilgi verdi belki işine yarar 32. Hafta için çalışabilir aldın ya 33 için çalışamaz alabiliyorsun yada 34 için aklında olsun. Ayrıca çalışma arkadaşlarının iş yerinin böyle bir dönemde destek olması gerekirken yaptıkları aşırı saçma sen iş yerine meyveni çerezini atıştırmalıklarını götür birde katlanan plastik tabureler varya ondan koy ayağının altına bence yada etrafta varsa evrak çekmecesi onu koy ayaklarının altına ya kıyamam

Güle güle kullanın canım bizde inşallah yaptıracağız daha dolaba yer açamadık

Ooiiyyyy o bandanalaradan kızımın da var teyzesi ponponlu fiyonklu falan ben de toka almadım hiç güvenemedim ben de yazlıklardan elbise almıştım kışlık hiç elbisesi yokmuş fındığımın. Ya dedim ki kesin arkadaşlardan falan hediye kıyafet gelir almayım çok fazla. Kv ve anneme de dedimki kıyafet almayın hediye gelir aaaa gelen yok kııızzzzz evlenirken aynı şeyi borcam da yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…