2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde her şeyim yapılacak bekliyor. Korkmaya başladım. Şimdi doğursam giymeye temiz kıyafeti yok. Ev toz toprak içinde. Umarım vaktini bekler yoksa ben şok
Niyeyse 38-39 a kadar kimse tam hazır hissetmiyor gibi geliyor bana hep bir eksik oluyor. Ama 39u geçti mi de bir an önce olsun hadi hadi ne zaman diye düşünmekle sabırsızlıkla geçiyor hep anneler için sanırım

Erkek annelerinin gözü yaşlı bende kendime bir lohusa tavı alıcam ama farklı ve tatlı birşey olsun istiyorum mesela kuru çiçeklerden gibi vs bulamadım ya
Kızlar ya ben hiç süs almadım yaptırmadım ben de mi sordun incili küçük bir taç aldım o kadar ben hevessiz miyim neyim neden böyleyim ben

Niyeyse 38-39 a kadar kimse tam hazır hissetmiyor gibi geliyor bana hep bir eksik oluyor. Ama 39u geçti mi de bir an önce olsun hadi hadi ne zaman diye düşünmekle sabırsızlıkla geçiyor hep anneler için sanırım
Benim kalcam ağrıyor iş yapamıyorum ciddi anlamda çok eksigim var eşim bebekle anlasma yapiyor erken doğma diye

Pazartesiye kadar iyilesirsem inşallah yapalım yoksa bu stres yüzünden doğuracağım. Erken de doğmasın benimki kilolu da değil elime de vermezler. Sürekli ağlarım
Allah korusun kız inşallah zamanını beklerler çok korkuyorum artık bunlar ne aceleci anaam

O sırada hala hiçbir şeye elini sürmeyen ben ajakskdls
Hic sorma ya
Benim daha coook eksigim var
Bu gidisle 1 ekime falan olacak dogum ben daha 4 eylul bekliyorum alisveris icin
Abooo kızlar nolur nolmaz başlayın halledin. Bak nasıl rahatlayacaksınız
Erkek annelerinin gözü yaşlı bende kendime bir lohusa tavı alıcam ama farklı ve tatlı birşey olsun istiyorum mesela kuru çiçeklerden gibi vs bulamadım ya
Yaaa evet bu konu da kızlar için seçenek çok canım haklısın. Hiç öyle kuru çiçekli bir yav gördüğümü hatırlayamadım ama mutlaka vardır aramak lazım. Ben beyaz fiyonk ile çözeceğim o işi öyle planlıyorum. Hani demet Özdemir düğününde gelinlik üstüne takmıştı. Şu an baya uzun saçlarım, uzun kuyruklu toka hayal ediyorum

Canım inşallah çok sağlıklı uzun ömürleriniz olur birlikte

Aytanesii Ay canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına almışsın çok şükür. Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin. Bebeğe de uzun ömürler versin.

Bu kasılmalar (karında sıkılma tarzı) bende o kadar çok oluyor ki. Ama düzenli değil. Mesela akşam 6dan gece 12ye kadar her 2-3 dakikada bir oluyor. O kadar fazla.. Ama sabah kalkıyorum hiç yok.
Dolayısıyla NTS'de denk gelirse 100 çıkıyor, denk gelmezse 20 çıkıyor.
Ama bende öyle bel ağrısı, lekelenme vs yok. Dolayısıyla doğum olarak nitelendirmiyorum hiç. Nitekim öyle böyle günler geçiyor. (Haftam senden 1.5 hafta önde )

Sen bu şekilde kasılmaları ne zamandan beri yaşıyorsun?
Müsait olduğunda kısaca anlatır mısın ?

Nasıl yani nasıl yani şok oldum maşallah kuzum gözünüz aydın olsun anneliğin kutlu olsun bi aceleci kuş daha sağlıklı olmanıza çok sevindim.

Sende olanlar hepsi yalancı sancı çünkü doğum kasilmasi geçmez siddetlenir sikligi düzenli olur.

Sende olanlar hepsi yalancı sancı çünkü doğum kasilmasi geçmez siddetlenir sikligi düzenli olur.

Evet evet. Zaten bir ağrı eşlik etmiyor. Doğuma yönelik bir şey nitelendirmiyorum bende. Ağrı yok, kanama yok, su yok vs.
Ama bu kasılmalar olduğunda nts'de 100 üzeri çıkmaya başladı. Bu kadar yüksek kasılmalar da tahmin edersin ki çok rahatsız ediyor. Bazen 12 saat boyunca oluyor sık sık. Burada bu kadar yüksek b.hicks kasılmaları olan yok herhalde.
Ben rahat değilim geceleri özellikle

Hayırlı ömürlü olsun, mis kokulunuzla erkenden buluştunuz ne güzel

Gozunuz aydin. Umarım sağlıkla buyusun ufaklık. Bir an once toparlanır evinize gidersiniz umarım.

Kasilmalar duzenli olarak 5-10 dakikada bir geliyorsa ve en az 30 sn kadar sürüyorsa, ve onden degil belden arkadan geliyorsa, ancak o durumda gercek doguma doğru gidiyor olabilir. Onden karindan gelen kasilmalar genelde yalancı kasılma oluyormus ve genelde de agrisiz oluyormus.

Papatyamaviss
ebru_can_ebru

Evet ben de ona sasırdım kız kurbanlık gibi sırada hissediyorum kendimi anaa hiç idrak edemiyorum daha 32 deyim ne doğumu falan diyodum vay bee yaklaşıyor
Doğumları okudukça içimde kelebekler uçuşuyor benimde, stresle karışık tatlı bir heyecan. Cinsiyet belli olmadığı için daha hiç bişey almadım sayılır, kendim 2 battaniye, patik, bere bişeyler yaptım ama daha bir dünya alınacak var o yüzden gittikçe geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…