Benimde eksikler var, beşik bile almadık daha, çanta da hazır değil.Bu hafta sonu hızlandırılmış tur yapmak lazım.Hic sorma ya
Benim daha coook eksigim var
Bu gidisle 1 ekime falan olacak dogum ben daha 4 eylul bekliyorumalisveris icin
Niyeyse 38-39 a kadar kimse tam hazır hissetmiyor gibi geliyor bana hep bir eksik oluyor. Ama 39u geçti mi de bir an önce olsun hadi hadi ne zaman diye düşünmekle sabırsızlıkla geçiyor hep anneler için sanırımBenimde her şeyim yapılacak bekliyor. Korkmaya başladım. Şimdi doğursam giymeye temiz kıyafeti yok. Ev toz toprak içinde. Umarım vaktini bekler yoksa ben şok
Pazartesi başlıyorum bacım ben gel bu yolda beraber delirelimBenimde her şeyim yapılacak bekliyor. Korkmaya başladım. Şimdi doğursam giymeye temiz kıyafeti yok. Ev toz toprak içinde. Umarım vaktini bekler yoksa ben şok
Kuzum sağlıkla büyüsün inşallahKızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Kızlar ya ben hiç süs almadım yaptırmadım ben de mi sordun incili küçük bir taç aldım o kadar ben hevessiz miyim neyim neden böyleyim benErkek annelerinin gözü yaşlıbende kendime bir lohusa tavı alıcam ama farklı ve tatlı birşey olsun istiyorum mesela kuru çiçeklerden gibi vs bulamadım ya
Benim kalcam ağrıyor iş yapamıyorum ciddi anlamda çok eksigim var eşim bebekle anlasma yapiyor erken doğma diyeNiyeyse 38-39 a kadar kimse tam hazır hissetmiyor gibi geliyor bana hep bir eksik oluyor. Ama 39u geçti mi de bir an önce olsun hadi hadi ne zaman diye düşünmekle sabırsızlıkla geçiyor hep anneler için sanırım
Pazartesiye kadar iyilesirsem inşallah yapalım yoksa bu stres yüzünden doğuracağım. Erken de doğmasın benimki kilolu da değil elime de vermezler. Sürekli ağlarımPazartesi başlıyorum bacım ben gel bu yolda beraber delirelim
Allah korusun kız inşallah zamanını beklerler çok korkuyorum artık bunlar ne aceleci anaamPazartesiye kadar iyilesirsem inşallah yapalım yoksa bu stres yüzünden doğuracağım. Erken de doğmasın benimki kilolu da değil elime de vermezler. Sürekli ağlarım
O sırada hala hiçbir şeye elini sürmeyen ben ajakskdls
Abooo kızlar nolur nolmaz başlayın halledin. Bak nasıl rahatlayacaksınızHic sorma ya
Benim daha coook eksigim var
Bu gidisle 1 ekime falan olacak dogum ben daha 4 eylul bekliyorumalisveris icin
Yaaa evet bu konu da kızlar için seçenek çok canım haklısın. Hiç öyle kuru çiçekli bir yav gördüğümü hatırlayamadım ama mutlaka vardır aramak lazım. Ben beyaz fiyonk ile çözeceğim o işi öyle planlıyorum. Hani demet Özdemir düğününde gelinlik üstüne takmıştı. Şu an baya uzun saçlarım, uzun kuyruklu toka hayal ediyorumErkek annelerinin gözü yaşlıbende kendime bir lohusa tavı alıcam ama farklı ve tatlı birşey olsun istiyorum mesela kuru çiçeklerden gibi vs bulamadım ya
Canım inşallah çok sağlıklı uzun ömürleriniz olur birlikteKızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Inşallah hayırlı bir vakitte sağlıklı bir şekilde doğururuz hep böyle dua ediyorumAllah korusun kız inşallah zamanını beklerler çok korkuyorum artık bunlar ne aceleci anaam
Bu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey
6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi
Nasıl yani nasıl yani şok oldum maşallah kuzum gözünüz aydın olsun anneliğin kutlu olsun bi aceleci kuş daha sağlıklı olmanıza çok sevindim.Kızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Sende olanlar hepsi yalancı sancı çünkü doğum kasilmasi geçmez siddetlenir sikligi düzenli olur.Aytanesii Ay canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına almışsın çok şükür. Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin. Bebeğe de uzun ömürler versin.
Bu kasılmalar (karında sıkılma tarzı) bende o kadar çok oluyor ki. Ama düzenli değil. Mesela akşam 6dan gece 12ye kadar her 2-3 dakikada bir oluyor. O kadar fazla.. Ama sabah kalkıyorum hiç yok.
Dolayısıyla NTS'de denk gelirse 100 çıkıyor, denk gelmezse 20 çıkıyor.
Ama bende öyle bel ağrısı, lekelenme vs yok. Dolayısıyla doğum olarak nitelendirmiyorum hiç. Nitekim öyle böyle günler geçiyor. (Haftam senden 1.5 hafta önde )
Sen bu şekilde kasılmaları ne zamandan beri yaşıyorsun?
Müsait olduğunda kısaca anlatır mısın ?
Ben okullarin acilmasini bekliyorum 4eylulAbooo kızlar nolur nolmaz başlayın halledin. Bak nasıl rahatlayacaksınız
Sende olanlar hepsi yalancı sancı çünkü doğum kasilmasi geçmez siddetlenir sikligi düzenli olur.
Hayırlı ömürlü olsun, mis kokulunuzla erkenden buluştunuz ne güzelKızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Kızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Aytanesii Ay canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına almışsın çok şükür. Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin. Bebeğe de uzun ömürler versin.
Bu kasılmalar (karında sıkılma tarzı) bende o kadar çok oluyor ki. Ama düzenli değil. Mesela akşam 6dan gece 12ye kadar her 2-3 dakikada bir oluyor. O kadar fazla.. Ama sabah kalkıyorum hiç yok.
Dolayısıyla NTS'de denk gelirse 100 çıkıyor, denk gelmezse 20 çıkıyor.
Ama bende öyle bel ağrısı, lekelenme vs yok. Dolayısıyla doğum olarak nitelendirmiyorum hiç. Nitekim öyle böyle günler geçiyor. (Haftam senden 1.5 hafta önde )
Sen bu şekilde kasılmaları ne zamandan beri yaşıyorsun?
Müsait olduğunda kısaca anlatır mısın ?
Selam kizlar bugun baska bi doktordan rdvu almistim ona gittim
Doktor cok guzel aydinlatti, cok guzel bilgilendirdi
Ogrendigim bilgileri paylasiyorum
32+3 den bildiriyorum
- Benimki 12 gun once kafasi asagidaydi simdi yukariya donmus. 36 haftalikda asagiya donmezse cevirme yapilabilir yada basen olcusune bakilip sezeryana donebiliriz dedi
- Kilosu 2324 gr4kiloya gidecegini soyleyebilirim hatta dogum icin 14 ekim beklenmez buyuk ihtimal 1 2 hafta oncesi dogumu one alabiliriz ( turkcesini bulamadim ne deniyodu )
- bu cuma ebeyle rdvum var dedim. Endiseli oldugumu boyle devam ederse baska hastaneye doguma gidebilirim diye konusursan belki daha sıki rdvu olusturur dedi. Eger hala kafan karisiksa gel ben doguma eslik ederim dedi.
Aklima gelenler bunlar. Cok cici cok tatli herseyi detayli anlatan bi doktordu.
Kafam karma karisik
Doğumları okudukça içimde kelebekler uçuşuyor benimde, stresle karışık tatlı bir heyecanEvet ben de ona sasırdım kız kurbanlık gibi sırada hissediyorum kendimianaa hiç idrak edemiyorum daha 32 deyim ne doğumu falan diyodum vay bee yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?