2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu gidişle öyle olacak gibi zaten Eşyaları da unisex alırız artık

Ay benim kızımın ne tokası var ne ponponu takımların birkaç bandanası olmasa yok yani beni de linkleyin güzel şeylere kız anneleriii 2 tane külotlu çorabı bir tane elbisesi var onların da ayı birbirini tutmuyor
Borcamda ben de aynı şeyi yaşadım. 1 tane bile borcam gelmedi. Kıyafette de aynısı olur kesin diye alacağım.

Kuzum Allah analı babalı büyütsün ailenizle musmutlu olun inşallah maşallah miniğinin kilosu da iyi güzel haberlerinden bizi haberdar etmeyi unutma

Pazartesiye kadar iyilesirsem inşallah yapalım yoksa bu stres yüzünden doğuracağım. Erken de doğmasın benimki kilolu da değil elime de vermezler. Sürekli ağlarım
Tam bunu düşünürken mesajını gördüm benimki de kilolu değil haftasından zayıf çıkıyor karın çevresi birkaç günlük bir gerilik dedi doktorumuz ama erken doğum riski falan düşününce insan korkuyor ya seni yerim sürekli ağlarım diyor sağlıklı olsunlar da

Sende ocean a geçmek istersen eğer dene derim ben geçen hafta bitince dedim doğuma az kaldı güya ekonomi yapacaktım ondan aldım ve ağrımayan Kasım sancim kalmadı baya fark gördüm ya miktarını artır ya da markasını değiştir derim kişisel görüşüm

Benimki de hiç günü gününe denk gelmedi yiyorum yiyorum ben şişiyorum bebek yine geriden geliyor. Bugün arkadaşımla konuştum 35 te doğurdum diyor kaç kilo diyorum 3 kilo ustuymus ya siz nasıl besliyorsunuz bu bebekleri bize de tüyo verin artık bu arara ben yengeç burcuyum sevdiğim şeylerde hemen ağlarım, bebek gibi nazlanırım

Ocean dediğin OMEGA değil mi ?

Maşallah kuzum ya harika geçmiş kontrol kilosu da iyi maşallah. Bu arada bebek iri diye erken alınması değişik geliyor bana o hafta kaç kiloyla öyle doğsun. Bebeğin sağlık durumunu kiloyla değil gelişim haftasiyla bagdastirmak gerekiyor bence

Bebeğim canım bosverr kilosunu yemekle alakası yok şuan geriden gelip.son hafta depar atar. Ya da şu an kilosu iyi olan geriler çok da şey yapmayın

Aynen yiyorum ben şişiyorum dediğin gibi. 10 günde ben 1, 1.5 kilo aldım bebeğim 150 gram almış ...
Arkadaşım da 34+4 ile 35 te doğurdu kilosu falan iyiydi unuttum şimdi sırf solunum için 1 hafta falan küvözde kaldı çıktı şimdi yenidoğan çekimi bile yapmışlar ayy sepette falan
Ben de sürekli ağlarım derken üzülürüm anlamında dedin sandım ondan öyle dedim kuzum

Bende magnorm kullanıyorum ama hiç sevmiyorum midemi bulandırıyor öyle suda eritme şeyler. Bu ocean nasıl bir sey bende deneyeyim.

Hayir magnezyum uclu kombinasyon olanı. 3. Aydan beri kullanıyorum bazı günler iki alıyorum hatta

Ben hep OMEGA olarak duymuştum, OMEGA aldığım için bakmamıştım bile hiç, şimdi baktım magnezyum olarak varmış.
Doktorumu bilgilendirip deneyeyim en iyisi. Zaten bir şey diyeceğini sanmıyorum. Demiri de kendi istediğim marka ile değiştirdim , tamam demişti.

Bende senin gibiyim çok kilo alıyorum. 20 ile kapatsam yine kardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…