- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Bu gidişle öyle olacak gibi zatenAyni durumdaymisiz, benim esim de öğrenmemekte çok kararlı. Ben de bir ara çok sabirsizlaniyordum ama artık zaten az kaldı, heyecanı ben de bozmak istemiyorum.Bence sizin de öyle sürpriz kalsın, bu kadar sabretmişsiniz. :)
Ay benim kızımın ne tokası var ne ponponu takımların birkaç bandanası olmasa yok yani beni de linkleyin güzel şeylere kız anneleriiiOoiiyyyy o bandanalaradan kızımın da var teyzesi ponponlu fiyonklu falanben de toka almadım hiç güvenemedim ben de yazlıklardan elbise almıştım kışlık hiç elbisesi yokmuş fındığımın. Ya dedim ki kesin arkadaşlardan falan hediye kıyafet gelir almayım çok fazla. Kv ve anneme de dedimki kıyafet almayın hediye gelir aaaa gelen yok kııızzzzz evlenirken aynı şeyi borcam da yaşamıştım
Kuzum Allah analı babalı büyütsün ailenizle musmutlu olun inşallah maşallah miniğinin kilosu da iyiKızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Tam bunu düşünürken mesajını gördümPazartesiye kadar iyilesirsem inşallah yapalım yoksa bu stres yüzünden doğuracağım. Erken de doğmasın benimki kilolu da değil elime de vermezler. Sürekli ağlarım
Sende ocean a geçmek istersen eğer dene derim ben geçen hafta bitince dedim doğuma az kaldı güya ekonomi yapacaktım ondan aldım ve ağrımayan Kasım sancim kalmadı baya fark gördüm ya miktarını artır ya da markasını değiştir derim kişisel görüşümİlk verildiğinde Magnorm'un suda eritmeli tableti verildi. Ancak içecek formunu sevemedim, kullanamadım. Öyle olunca Magosit - normal tablet verildi. Uzun zamandır bunu kullanıyorum sadece. Kullandığım multivitamin içinde de az miktarda var sanırım. Regenessis diye bir marka.
Doktorum bir saat sonra yeniden NTS çekelim diyor. Bir saat sonra bakıyoruz hiç bir şey yok.Ağrı, kanama, sıvı gelmesi gibi şeyler de olmayınca, haftamda küçük olunca öyle devam ediyoruz. Muayenelerimi haftada bir alıyor. Teorik şeyler konuşuluyor daha çok.
Kimi bel ağrısından, kimi bacak ağrısından yakınır, herkesin farklı ilerler vs. Gaz varsa ondan kaynaklanabilir, çok hareketli olmasına paralel olabilir vs.
Branşları değil ama doktor arkadaşlarım çok var. Onlarda bu şekilde yorumluyor.
Bende braxton hicks kasılması olduğunu bildiğimden öyle geçiriyorum günlerimi.
Ve Çalışmayı bırakınca kendimi daha çok dinliyorum belki de bilmiyorum.
Evet askım bebısko masallah tontık
Benimki de hiç günü gününe denk gelmedi yiyorum yiyorum ben şişiyorum bebek yine geriden geliyor. Bugün arkadaşımla konuştum 35 te doğurdum diyor kaç kilo diyorum 3 kilo ustuymus ya siz nasıl besliyorsunuz bu bebekleri bize de tüyo verin artıkTam bunu düşünürken mesajını gördümbenimki de kilolu değil haftasından zayıf çıkıyor karın çevresi birkaç günlük bir gerilik dedi doktorumuz ama erken doğum riski falan düşününce insan korkuyor ya seni yerim sürekli ağlarım diyor sağlıklı olsunlar da
Ocean dediğin OMEGA değil mi ?Sende ocean a geçmek istersen eğer dene derim ben geçen hafta bitince dedim doğuma az kaldı güya ekonomi yapacaktım ondan aldım ve ağrımayan Kasım sancim kalmadı baya fark gördüm ya miktarını artır ya da markasını değiştir derim kişisel görüşüm
Valla ben ortaya karisik alıyorum genelde. Cogunluk beyaz ama içlerinde mavi pantolon da var, pembe hırka da var.Bu gidişle öyle olacak gibi zatenEşyaları da unisex alırız artık
Maşallah kuzum ya harika geçmiş kontrol kilosu da iyi maşallah. Bu arada bebek iri diye erken alınması değişik geliyor bana o hafta kaç kiloyla öyle doğsun. Bebeğin sağlık durumunu kiloyla değil gelişim haftasiyla bagdastirmak gerekiyor benceSelam kizlar bugun baska bi doktordan rdvu almistim ona gittim
Doktor cok guzel aydinlatti, cok guzel bilgilendirdi
Ogrendigim bilgileri paylasiyorum
32+3 den bildiriyorum
- Benimki 12 gun once kafasi asagidaydi simdi yukariya donmus. 36 haftalikda asagiya donmezse cevirme yapilabilir yada basen olcusune bakilip sezeryana donebiliriz dedi
- Kilosu 2324 gr4kiloya gidecegini soyleyebilirim hatta dogum icin 14 ekim beklenmez buyuk ihtimal 1 2 hafta oncesi dogumu one alabiliriz ( turkcesini bulamadim ne deniyodu )
- bu cuma ebeyle rdvum var dedim. Endiseli oldugumu boyle devam ederse baska hastaneye doguma gidebilirim diye konusursan belki daha sıki rdvu olusturur dedi. Eger hala kafan karisiksa gel ben doguma eslik ederim dedi.
Aklima gelenler bunlar. Cok cici cok tatli herseyi detayli anlatan bi doktordu.
Kafam karma karisik
Hayir magnezyum uclu kombinasyon olanı. 3. Aydan beri kullanıyorum bazı günler iki alıyorum hattaOcean dediğin OMEGA değil mi ?
Bebeğim canım bosverr kilosunu yemekle alakası yok şuan geriden gelip.son hafta depar atar. Ya da şu an kilosu iyi olan geriler çok da şey yapmayınBenimki de hiç günü gününe denk gelmedi yiyorum yiyorum ben şişiyorum bebek yine geriden geliyor. Bugün arkadaşımla konuştum 35 te doğurdum diyor kaç kilo diyorum 3 kilo ustuymus ya siz nasıl besliyorsunuz bu bebekleri bize de tüyo verin artıkbu arara ben yengeç burcuyum sevdiğim şeylerde hemen ağlarım, bebek gibi nazlanırım
Masallah saglikla buyusunKızlar dogum yaptım sezeryan oldu malesef acılma olmus makat geldiği için almak zorunda kaldılar biraz ağ var ama iyiyim çok şükür bebiste iyi 2.250 dogdu birazdan getirecekler yanıma dua edenlerden Allah razı olsun
Aynen yiyorum ben şişiyorum dediğin gibi. 10 günde ben 1, 1.5 kilo aldım bebeğim 150 gram almış ...Benimki de hiç günü gününe denk gelmedi yiyorum yiyorum ben şişiyorum bebek yine geriden geliyor. Bugün arkadaşımla konuştum 35 te doğurdum diyor kaç kilo diyorum 3 kilo ustuymus ya siz nasıl besliyorsunuz bu bebekleri bize de tüyo verin artıkbu arara ben yengeç burcuyum sevdiğim şeylerde hemen ağlarım, bebek gibi nazlanırım
Bende magnorm kullanıyorum ama hiç sevmiyorum midemi bulandırıyor öyle suda eritme şeyler. Bu ocean nasıl bir sey bende deneyeyim.Sende ocean a geçmek istersen eğer dene derim ben geçen hafta bitince dedim doğuma az kaldı güya ekonomi yapacaktım ondan aldım ve ağrımayan Kasım sancim kalmadı baya fark gördüm ya miktarını artır ya da markasını değiştir derim kişisel görüşüm
30 tablet olanı alabilirsin kuzum ama eczaneden alınBende magnorm kullanıyorum ama hiç sevmiyorum midemi bulandırıyor öyle suda eritme şeyler. Bu ocean nasıl bir sey bende deneyeyim.
Hayir magnezyum uclu kombinasyon olanı. 3. Aydan beri kullanıyorum bazı günler iki alıyorum hatta
Bende senin gibiyim çok kilo alıyorum. 20 ile kapatsam yine kardayimAynen yiyorum ben şişiyorum dediğin gibi. 10 günde ben 1, 1.5 kilo aldım bebeğim 150 gram almış ...
Arkadaşım da 34+4 ile 35 te doğurdu kilosu falan iyiydi unuttum şimdi sırf solunum için 1 hafta falan küvözde kaldı çıktı şimdi yenidoğan çekimi bile yapmışlar ayy sepette falan
Ben de sürekli ağlarım derken üzülürüm anlamında dedin sandım ondan öyle dedim kuzum
Bende Magnorm'u eritmeli diye kullanamadım. Magosit tablet diye vermişti ama bende etkisi az kalıyor sanırım.Bende magnorm kullanıyorum ama hiç sevmiyorum midemi bulandırıyor öyle suda eritme şeyler. Bu ocean nasıl bir sey bende deneyeyim.
Eşime yarin aldırayım unutmazsam yoksa bir civciv doğuracağım30 tablet olanı alabilirsin kuzum ama eczaneden alın
Ya ben 62 ile hamile kaldım 74.50 olmuşum bu gidiş beni korkutuyorBende senin gibiyim çok kilo alıyorum. 20 ile kapatsam yine kardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?