2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet biliyorum. Düzensiz ve ağrı - kanama veya amniyon sıvısı yok. Dolayısıyla bende doğum diye nitelendirip gitmedim - gitmiyorum. Ancak muayene için nts'de kasılmalar denk gelirse 100 üzeri çıkıyor. Yani o kasılma zamanları çok rahatsız edici kadar yüksek ama tekrarlanan ntsde düşük olabiliyor. Dolayısıyla yalancı kasılma olduğunun farkındayım ama çok rahatsız edici ya bu kadar yüksek yalancı kasılmaların olması. Benden başka da pek şikayet eden yok sanki

Bence en heyecanlı seninki benim de annem benim cinsiyetimi doğumda öğrenmiş elimde olsa ben de beklerdim sürprizi insallah zamanında gelir bizimkiler elimiz ayağımız birbirine dolanmaz

Siz de mi bilerek öğrenmediniz cinsiyeti? biz de sürpriz olsun istedik, bakalım ne çıkacak kısmetlerimize. :)

Bende ara ara oluyor ama çok sık degil bu günlerde. Gecenlerde 1-1,5 saat yol gitmiştik, ondan sonra oldu Braxton Hicks. Yorgunluğa vs bağlı mi bilmiyorum. Ama agrisiz ama gercekten rahatsız edici bir his. Doktorunuz ne diyor? Normal miymiş bu kadar tekrarlanması?

Bende de yok gelen gıden aşkım o yuzden elbise almak ıstıyorum cok abartmadan bır ıkı tane
El kadar şeylerde amanın pahalı nasıl

Ayy deme kuzum benim ya sen nasılsın bebiş nasıl anlattığın ağrıdan belliydi Allahtan hemen gidebildin bıze haber ver kendıne de dıkkat et Cok geçmiş olsun

Magnezyumun neydi

Bence en heyecanlı seninki benim de annem benim cinsiyetimi doğumda öğrenmiş elimde olsa ben de beklerdim sürprizi insallah zamanında gelir bizimkiler elimiz ayağımız birbirine dolanmaz
Bana 9 ay boyunca erkek demiş doktorlar. Eşyalar, bebek odası herşey mavi hazırlanmış. Annem doğuma girince babam erkekler için olan bezlerden alıp gitmiş doğumhanenin önüne, çıkan ebe gözünüz aydın kızınız oldu deyince, nee diye bezleri havaya atmış babacığım şoktan Cinsiyet ayırdığından değil bu arada 9 ay erkek bekleyip kız doğursam bende bir şoka girerim

Allah'ım hayırlısını versin tam vaktinde sağlıcakla doğsun diye 100 bin tevhide başladım, şuan 40 binlerdeyim acilen bitirmem lazım bende cinsiyeti bi öğreneyim diyorum, bi öğrenmeyeyim diyorum. Sonraki kontrolde spontane gelişecek sabreder miyim artık bilmiyorum

Senin hikayen aşırı güzelmiş yaaa bunca hafta sabrettin bence doğumda sürpriz olsun ama sen daha iyi bilirsin dostum

Siz de mi bilerek öğrenmediniz cinsiyeti? biz de sürpriz olsun istedik, bakalım ne çıkacak kısmetlerimize. :)
Evet doğumda öğreneyim istedim, ama şu aralar gel gitler yaşıyorum bir ikizler burcu olarak Rabbim en hayırlısının en güzelini versin, ikisi de canımızdan birer parça olacak bu sefer kesin öğreneyim artık yeter ya derim ama doktora sakın söylemeyin derim ya da bilmiyorum yine emin olamadım anlık değişiyor benim duygu durum

Senin hikayen aşırı güzelmiş yaaa bunca hafta sabrettin bence doğumda sürpriz olsun ama sen daha iyi bilirsin dostum
Eşim asla bilmek istemiyor, doğumda öğrenmek istiyor. Öyle daha maneviyatlı olur, eski zamanlardaki gibi diyor. Belki doktoru bile tembihleyebilir söylemesin diye. O yüzden ne kadar istesem de öğrenememe ihtimalim var

Eşim asla bilmek istemiyor, doğumda öğrenmek istiyor. Öyle daha maneviyatlı olur, eski zamanlardaki gibi diyor. Belki doktoru bile tembihleyebilir söylemesin diye. O yüzden ne kadar istesem de öğrenememe ihtimalim var

Ayni durumdaymisiz, benim esim de öğrenmemekte çok kararlı. Ben de bir ara çok sabirsizlaniyordum ama artık zaten az kaldı, heyecanı ben de bozmak istemiyorum. Bence sizin de öyle sürpriz kalsın, bu kadar sabretmişsiniz. :)

Magnezyumun neydi

İlk verildiğinde Magnorm'un suda eritmeli tableti verildi. Ancak içecek formunu sevemedim, kullanamadım. Öyle olunca Magosit - normal tablet verildi. Uzun zamandır bunu kullanıyorum sadece. Kullandığım multivitamin içinde de az miktarda var sanırım. Regenessis diye bir marka.

Doktorum bir saat sonra yeniden NTS çekelim diyor. Bir saat sonra bakıyoruz hiç bir şey yok. Ağrı, kanama, sıvı gelmesi gibi şeyler de olmayınca, haftamda küçük olunca öyle devam ediyoruz. Muayenelerimi haftada bir alıyor. Teorik şeyler konuşuluyor daha çok.
Kimi bel ağrısından, kimi bacak ağrısından yakınır, herkesin farklı ilerler vs. Gaz varsa ondan kaynaklanabilir, çok hareketli olmasına paralel olabilir vs.
Branşları değil ama doktor arkadaşlarım çok var. Onlarda bu şekilde yorumluyor.
Bende braxton hicks kasılması olduğunu bildiğimden öyle geçiriyorum günlerimi.
Çalışmayı bırakınca kendimi daha çok dinliyorum belki de bilmiyorum.

Gözün aydın Allah bağışlasın çok şükür ikiniz de iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…