2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kalcamda çok ağrıyor ya bırakma dediler ama sabahları işkenceye dönüştü. Kan ilacını da bıraktım gidip alamadım inşallah kilo almıştır yine de
Senin kalça ağrıların, benim kasılmalarım tez zamanda iyileşir inşallah
Herkesin bir sıkıntısı olabiliyor işte. Buna şükür diyelim.

Sende olanlar hepsi yalancı sancı çünkü doğum kasilmasi geçmez siddetlenir sikligi düzenli olur.
Canım merhaba birşey sorcaktım bende bira kaç gündür lekelenmem oluyor rahim ağzı uzunluğum 37 mm idi en son pzartesi lekelenmem olunca ölçtü doktor ama alttan bakıp tetiklemek istemiyorum ama bugünde biraz geldi şimdi açılmam olabilir mi? Sürekli gelmiyor ama arada iç çamaşırımda görüyorum

Hayırlı olsun canım valla şok oldum
Neyseki iyisiniz çok şükür Uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum bebişinle sana

Kız bizim Ekim bebeleri niye böyle aceleci çıktı

Hayırlı olsun canım valla şok oldum
Neyseki iyisiniz çok şükür Uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum bebişinle sana

Kız bizim Ekim bebeleri niye böyle aceleci çıktı
Ya bu gidisle burasi ekim anneleri olmayacak ayvalla korkuyorum bizim minnoslarda erken mi gelir acaba

Resmini atabilir misin

Senin ki aslan burcu olmak istemiş son günü değerlendirdi aferin yeğenime

Benim de oluyor canım. Rahim ağzı uzunlugu normalse tetiklememek en mantıklısı doktoruna katılıyorum miktar artar sancı eklenirse acaba mi denebilir oda kesin denilmez . Neden olabilir dedi doktorun benim ki rahim ağzında zorlanma olmuştu kızımı kucakladim ters bir hareket yaptım ondan oldu mesela . Yani her kanama acilma olmuyor

Keşke bende öyle zayıf olsam da alsam 109 başlangıç güncel 107

Ben 1 ay önce 63tum üstüne çok kilo aldım 70 olduysam vay halime boyum da kısa topa döndüm penguen gibi yürüyorum

Beni de 64 tüm şimdi tartilmadim ama en son 74tum
Ebrucum o senin zarif bakışın zayıflık falan kalmadı nerdeee
Kızlar doğumda bakkal hesabı 8 9 kilo gitmiyormuş. Umudum sütte, emzirmede. Yoksa diyet listeleri topiclerine gideriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…