Öyle miymişBatıl bir inanisa göre bu gebeligimde çok karın ağrısı çekiyorum sanırım bol gazlı günler beni bekliyorannesinde gaz problemi olan bebekler gazlı oluyormuş filan
Geçmiş olsun canım yaDün bir arkadaşın boğazı ağrıyordu klima çarpmış olabilir demiştim sabahına ishal oldum klimadan. Bebeğim bir sağa bir sola kayık gibi ve sürekli çise gidiyorum. Bu gecenin gündemi bu
Amin canım kızım da hem kolik hem gazliydi zaten gözümde canlanır koskoca maziÖyle miymişİnşallah yanlış bi batıl inançtır canım Yoksa Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, benimde bugün biraz boğaz ağrım var geçirmek için debeleniyorum yarın oğluma gidicem geçmesi lazımDün bir arkadaşın boğazı ağrıyordu klima çarpmış olabilir demiştim sabahına ishal oldum klimadan. Bebeğim bir sağa bir sola kayık gibi ve sürekli çise gidiyorum. Bu gecenin gündemi bu
Kekik çayı ile gargara yap kuzumGeçmiş olsun canım, benimde bugün biraz boğaz ağrım var geçirmek için debeleniyorum yarın oğluma gidicem geçmesi lazım
Ne güzel bebeğini doğurdun kavuştun da sayılır çoğu gitti azı kaldı be annesiiiGeçmiş olsun canım, benimde bugün biraz boğaz ağrım var geçirmek için debeleniyorum yarın oğluma gidicem geçmesi lazım
Sağma saatiydi bi bakim dedimAmin canım kızım da hem kolik hem gazliydi zaten gözümde canlanır koskoca mazisen neden uyanıksın kuzu
Amin canım hepinizin kolay geçsin inşallah doğumları, sağlıkla alın kucağınızaNe güzel bebeğini doğurdun kavuştun da sayılır çoğu gitti azı kaldı be annesiiidarısı başımıza kolaylıkla sağlıkla. İnşallah en kısa sürede yanında olacak
Canım süt sagarken bebek ağlama sesi dinle arada . Bir de toparlaninca biraz kuvoz altına serilen bez ya da ağız mendili gibi şeylerle bebeğin kokusunu almaya çalış ben o gün yazacaktım unuttum şu aklıma gelen saate bakSağma saatiydi bi bakim dedimSaat kurup kalkıyorum 3 saate bir süt sağma zamanı Ay kolik bilirim , olmaz inşallah
Bir iki kere ağız mendili götürdüm serdiler sonra bana versinler kokusunu alayım diye sıpam hepsine kustuCanım süt sagarken bebek ağlama sesi dinle arada . Bir de toparlaninca biraz kuvoz altına serilen bez ya da ağız mendili gibi şeylerle bebeğin kokusunu almaya çalış ben o gün yazacaktım unuttum şu aklıma gelen saate bak
Hah işte bize.lazim olan oyduBir iki kere ağız mendili götürdüm serdiler sonra bana versinler kokusunu alayım diye sıpam hepsine kustu
Bende arkadaşım bende
Sorma ben de aylardır mücadale ediyorum o el egzaması ile (aman hasta olmayayım, bebek mikrop kapmasın diye mahvoldum) hatta bileklerime doğru yayılmaya başlıyor benim.Zaten hijyen manyağı oldumDün bere götürdüm bi poşete koydum, sonra o poşeti orda çıkaracaklar elimde götürürsem mikrop olur diye bi poşete daha koydum. Bi de girerken poşete koyduruyorlar 3 bere 3 poşetle gitti. Ellerimi yıkamaktan el egzamam azdı ,bitkisel sabun aldım düzelmeye başladı şimdi. Çok hijyen delisi olmam diyordum bi de ben, söylediklerimi yutturuyor oğluş
MaşallahSelamlar, bugün kontrolüm vardı ve kızımın büyüme atağı yapmasının şokunu yaşıyorum. 1 haftada 400 gram almış 3 santim de uzamışBugün 30+5 bitiyor normalde ama bebiş 33+1'i tamamlıyor görünüyor. Doktorumuz herhangi bir sağlık problemi göremedi, benim şeker sınıra yakın diye dahiliyeye yönlendirdi ama genetik olabilir dedi, iri yapılı bir aile sayılırız. Suyu falan da normal. Keyfi yerinde bebişin dedi. 400 gramı duyunca baya bir risk faktörü sayar dedim ama saymadı şaşkınım.
Şimdi ben bu hafta en çok ne tükettim biliyor musunuz? Anjelika erikama deliler gibi, sabaha karşı uyaniyorum yiyorum, yemek yaparken yiyorum, akşam yatmadan yiyorum. Acaba o mu yaradı, çünkü geri kalan yediklerim hep aynı. Elbette ki bilimsel bir tavsiye değil ama uzman görüşü aldıktan sonra bebişlerine kilo aldırmak isteyen anneler deneyebilir gibi.
Deme beeee işte şu an Ali cabbar kim ki benim yanımdaBatıl bir inanisa göre bu gebeligimde çok karın ağrısı çekiyorum sanırım bol gazlı günler beni bekliyorannesinde gaz problemi olan bebekler gazlı oluyormuş filan
Canım gano Excel sabunları çok şahane keçi sütlü olanı alıyorlardı egzama için bide transparan sabunu var lekeleri açıp rengini bir tık açıyor zamanında çok kullandık ve sattık ama uzun zamandır kullanamadımSorma ben de aylardır mücadale ediyorum o el egzaması ile (aman hasta olmayayım, bebek mikrop kapmasın diye mahvoldum) hatta bileklerime doğru yayılmaya başlıyor benim.
Faydasını gördüysen, rica etsem sabunun ismini paylaşır mısın kuzum?
Evet kuzum erik suyu cidden iyi hem evde yapilan dogal katki yok misMaşallahburda bir arkadaş kabızlık için erik suyu önermişti Devakus idi sanırım? Ben de sonra erik suyu içmeye başladım evde kendi yaptığımız erik marmelatını sulandırıp içtim ve bu hafta benim bebeğim de baya kilo aldı. Sen yazınca algıda seçicilik oldu gerçekten eriğin bir alakası var mı bilmiyorum D dra21 Satilucky kızlar bi deneseniz mi ki ? Bu arada kabızlığıma cidden çooook iyi geldi erik suyu
Deme beeee işte şu an Ali cabbar kim ki benim yanımda
Bende alayım şu erikten yuvarlak olanı daha güzel bide sivri var onları çok sevmiyorum geçen sene çok yemiştim hatta eşim dondurucuya koyda hamile kalırsan aramayalım demiştiMaşallahburda bir arkadaş kabızlık için erik suyu önermişti Devakus idi sanırım? Ben de sonra erik suyu içmeye başladım evde kendi yaptığımız erik marmelatını sulandırıp içtim ve bu hafta benim bebeğim de baya kilo aldı. Sen yazınca algıda seçicilik oldu gerçekten eriğin bir alakası var mı bilmiyorum D dra21 Satilucky kızlar bi deneseniz mi ki ? Bu arada kabızlığıma cidden çooook iyi geldi erik suyu
Deme beeee işte şu an Ali cabbar kim ki benim yanımda
Onu gördüm ama bilgim yok yengem hekim ilk bir yıl sadece sabun tozu dedi banaGünaydın kızlar, bu deterjanı alan kullanan yada tavsiye eden var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?