2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dün bir arkadaşın boğazı ağrıyordu klima çarpmış olabilir demiştim sabahına ishal oldum klimadan. Bebeğim bir sağa bir sola kayık gibi ve sürekli çise gidiyorum. Bu gecenin gündemi bu
Geçmiş olsun canım, benimde bugün biraz boğaz ağrım var geçirmek için debeleniyorum yarın oğluma gidicem geçmesi lazım

Geçmiş olsun canım, benimde bugün biraz boğaz ağrım var geçirmek için debeleniyorum yarın oğluma gidicem geçmesi lazım
Ne güzel bebeğini doğurdun kavuştun da sayılır çoğu gitti azı kaldı be annesiii darısı başımıza kolaylıkla sağlıkla. İnşallah en kısa sürede yanında olacak

Ne güzel bebeğini doğurdun kavuştun da sayılır çoğu gitti azı kaldı be annesiii darısı başımıza kolaylıkla sağlıkla. İnşallah en kısa sürede yanında olacak
Amin canım hepinizin kolay geçsin inşallah doğumları, sağlıkla alın kucağınıza

Sağma saatiydi bi bakim dedim Saat kurup kalkıyorum 3 saate bir süt sağma zamanı Ay kolik bilirim , olmaz inşallah
Canım süt sagarken bebek ağlama sesi dinle arada . Bir de toparlaninca biraz kuvoz altına serilen bez ya da ağız mendili gibi şeylerle bebeğin kokusunu almaya çalış ben o gün yazacaktım unuttum şu aklıma gelen saate bak

Bir iki kere ağız mendili götürdüm serdiler sonra bana versinler kokusunu alayım diye sıpam hepsine kustu

Sorma ben de aylardır mücadale ediyorum o el egzaması ile (aman hasta olmayayım, bebek mikrop kapmasın diye mahvoldum) hatta bileklerime doğru yayılmaya başlıyor benim.
Faydasını gördüysen, rica etsem sabunun ismini paylaşır mısın kuzum?

Maşallah burda bir arkadaş kabızlık için erik suyu önermişti Devakus idi sanırım? Ben de sonra erik suyu içmeye başladım evde kendi yaptığımız erik marmelatını sulandırıp içtim ve bu hafta benim bebeğim de baya kilo aldı. Sen yazınca algıda seçicilik oldu gerçekten eriğin bir alakası var mı bilmiyorum D dra21 Satilucky kızlar bi deneseniz mi ki ? Bu arada kabızlığıma cidden çooook iyi geldi erik suyu
Batıl bir inanisa göre bu gebeligimde çok karın ağrısı çekiyorum sanırım bol gazlı günler beni bekliyor annesinde gaz problemi olan bebekler gazlı oluyormuş filan
Deme beeee işte şu an Ali cabbar kim ki benim yanımda

Canım gano Excel sabunları çok şahane keçi sütlü olanı alıyorlardı egzama için bide transparan sabunu var lekeleri açıp rengini bir tık açıyor zamanında çok kullandık ve sattık ama uzun zamandır kullanamadım

Evet kuzum erik suyu cidden iyi hem evde yapilan dogal katki yok mis

Bende alayım şu erikten yuvarlak olanı daha güzel bide sivri var onları çok sevmiyorum geçen sene çok yemiştim hatta eşim dondurucuya koyda hamile kalırsan aramayalım demişti

Günaydın kızlar, bu deterjanı alan kullanan yada tavsiye eden var mı?

Eklentiler

• SmartSelect_20230825_075520_Samsung Internet.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…