Bana Fito merhem vermişlerdi o çatlak için canım, kullandım ertesi gün iyileşti, bı daha da olmadı. Ben demir takviyesi alıyorum o yüzden hep kabızlık problemi var.
Bana Fito merhem vermişlerdi o çatlak için canım, kullandım ertesi gün iyileşti, bı daha da olmadı. Ben demir takviyesi alıyorum o yüzden hep kabızlık problemi var.
Maşallah burda bir arkadaş kabızlık için erik suyu önermişti Devakus
idi sanırım? Ben de sonra erik suyu içmeye başladım evde kendi yaptığımız erik marmelatını sulandırıp içtim ve bu hafta benim bebeğim de baya kilo aldı. Sen yazınca algıda seçicilik oldu gerçekten eriğin bir alakası var mı bilmiyorum @dra21@Satilucky kızlar bi deneseniz mi ki ? Bu arada kabızlığıma cidden çooook iyi geldi erik suyu
Deme beeee işte şu an Ali cabbar kim ki benim yanımda
Ah keske elimde olsa canim ya
Kardesim turkiyeye yola cikti belki getirir size buralardan yagmur serin hava
Gok gurultusunden cok korkarim ben suan cok gurluyo oyuzden uyandim
Sorma ben de aylardır mücadale ediyorum o el egzaması ile (aman hasta olmayayım, bebek mikrop kapmasın diye mahvoldum) hatta bileklerime doğru yayılmaya başlıyor benim.
Faydasını gördüysen, rica etsem sabunun ismini paylaşır mısın kuzum?
Gargarada bi etkisi olacagini sanmiyorum canim
Ben sanki oyle bise hatirliyorum ya icince sutun tadinimi degistiriyodu yoksa azaltiyomuydu oyle biseler hatirlar gibiyim ebru_can_ebru
Gargarada bi etkisi olacagini sanmiyorum canim
Ben sanki oyle bise hatirliyorum ya icince sutun tadinimi degistiriyodu yoksa azaltiyomuydu oyle biseler hatirlar gibiyim ebru_can_ebru
Anladım gargarayı yapim o zaman. İçmem zaten dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Dün serumu kestiler oğluşuma, kilo durumunu merak ediyorum doktor arasa da öğrensem. Dün bezi doldurmuş hemşire bütün yediğini çıkarmışsın yarın kilo almıcan diyordu
Canım gano Excel sabunları çok şahane keçi sütlü olanı alıyorlardı egzama için bide transparan sabunu var lekeleri açıp rengini bir tık açıyor zamanında çok kullandık ve sattık ama uzun zamandır kullanamadım
İçmeyecek kuzum sadece gargara yap tükür yapacak antiseptik özelliğinden dolayı o bölgedeki mikropları temizliyor . Normal zamanda içiliyor ama ben anlamam gebelik emzirme süreçlerinde doktora sormak lazım içmek için.