Bebek büyüdükçe taşıması zor. Hareketleri acıtıyor , kasılmalar rahatsız ediyor.
Kendimi 40 haftalık hamile gibi hissediyorum bazen.
Ay günler nasıl geçecek ki ya.
Arkadaşlar bu gece sürekli tuvalete taşınıyorum bu nedir yahu wcden çıkamaz oldum idrara zor yetişiyorum. Daha erken değil mi benim bebişte o kadar kilolu değil baskısı çok ama
Valla kızlar ablamın kızı 30 haftalık doğdu onunla çok upraltı sonra bizim kız aşırı yapamazdı ablam okula gidene kadar istemedi sonra isteyincede yumurta rezervleri bitmişti o kadar üzülmüştü ki ben çok korkuyorum o yüzden korunmıcam Bi daha patlatacağım arkasına hemen artık ne zaman olursa
Bende hiç sevmem ütüyü. Bi kısmını yıkamıştım kayınvalidem farklı şehirde o gelince bebeğe bi şeyler yapmak istediğinden ütüsünü o yaptı Bi fasıl daha yıkamıştım ütülencekti doğum olunca annem yaptı onları da Bana kalmadı
ben de hepsini yıkadım ütülesem mi ütülemesem mi kara kara düşünüyorum sindiremedim bu bilgiyi aslında. Bi yandan da ütüden nefret ederim kayınvalideme mi göndersem acaba ütülesin diye
Ya bise dicem, bende hep sey diyodum bu belcikalilar pisler duzensizler hic bebek kiyafeti utulemiyolar ebeler hic tavsiyede bulunmuyo kimse utuden bahsetmiyo derdim. Demekki bildikleri bise varmis
Benim yarin ebede rdvum var bunu bi sormam gerek aklima gelirse insallah
Arkadaşlar bu gece sürekli tuvalete taşınıyorum bu nedir yahu wcden çıkamaz oldum idrara zor yetişiyorum. Daha erken değil mi benim bebişte o kadar kilolu değil baskısı çok ama
Ya kızlar ben çok heyecanlanıyorum Bi an önce kavuşmak istiyorum inanılmaz sabırsızlık çöktü sonra yetebilecek miyim korkusu da var ya aç olursa anlamazsam ya ağlarsa susturamazsam çok değişik duygular içindeyim
Bende instagramda bi sürü şey kaydedip duruyorum. Bebeğimin doymadığını nasıl anlarım vs videoları bakıyorum ☺ Kaydedilenlerim bebek bakımı videoları doldu Anlarız herhalde ya içgüdüsel olarak da diye düşünüyorum.
Batıl bir inanisa göre bu gebeligimde çok karın ağrısı çekiyorum sanırım bol gazlı günler beni bekliyor annesinde gaz problemi olan bebekler gazlı oluyormuş filan
Dün bir arkadaşın boğazı ağrıyordu klima çarpmış olabilir demiştim sabahına ishal oldum klimadan. Bebeğim bir sağa bir sola kayık gibi ve sürekli çise gidiyorum. Bu gecenin gündemi bu