2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar bu gece sürekli tuvalete taşınıyorum bu nedir yahu wcden çıkamaz oldum idrara zor yetişiyorum. Daha erken değil mi benim bebişte o kadar kilolu değil baskısı çok ama
10 dakikadır 3.ye gittim ve yine gidicem bi de öyle sıkışıyorum ki sanki 5 saat tutmuşum gibi ama azıcık geliyo bari gidip gelmeme değse

İşte cesaret işte feraset ben kendimi cesur sanıyordum

ben de hepsini yıkadım ütülesem mi ütülemesem mi kara kara düşünüyorum sindiremedim bu bilgiyi aslında. Bi yandan da ütüden nefret ederim kayınvalideme mi göndersem acaba ütülesin diye
Ay hakikaten bi sorsana acaba neden yapmıyolar not al bence
Bana biraz saçma geldi. Ürün malzemesinden mi bilmiyorum ama ben yıkadım, ütüledim. Hiç öyle sertleşme olmadı. Yumuşacık
Valla ben bebek hemşiresinin yalancısıyım… okey biraz işime de gelmiş olabilir

Arkadaşlar bu gece sürekli tuvalete taşınıyorum bu nedir yahu wcden çıkamaz oldum idrara zor yetişiyorum. Daha erken değil mi benim bebişte o kadar kilolu değil baskısı çok ama
Bana da oluyor canım bebek çok hareketliyken çok oluyor iciyorum su ağzım kuruyor çünkü özellikle gece hobaa içer içmez tuvaletteyim

Bende instagramda bi sürü şey kaydedip duruyorum. Bebeğimin doymadığını nasıl anlarım vs videoları bakıyorum ☺ Kaydedilenlerim bebek bakımı videoları doldu Anlarız herhalde ya içgüdüsel olarak da diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…