2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim aklıma el ütüsü yattı aslında. Senin de dediğin gibi direkt buhar vermek öyle daha kolay olur hem
Zaten hijyen manyağı oldum Dün bere götürdüm bi poşete koydum, sonra o poşeti orda çıkaracaklar elimde götürürsem mikrop olur diye bi poşete daha koydum. Bi de girerken poşete koyduruyorlar 3 bere 3 poşetle gitti. Ellerimi yıkamaktan el egzamam azdı ,bitkisel sabun aldım düzelmeye başladı şimdi. Çok hijyen delisi olmam diyordum bi de ben, söylediklerimi yutturuyor oğluş

Selamlar, bugün kontrolüm vardı ve kızımın büyüme atağı yapmasının şokunu yaşıyorum. 1 haftada 400 gram almış 3 santim de uzamış Bugün 30+5 bitiyor normalde ama bebiş 33+1'i tamamlıyor görünüyor. Doktorumuz herhangi bir sağlık problemi göremedi, benim şeker sınıra yakın diye dahiliyeye yönlendirdi ama genetik olabilir dedi, iri yapılı bir aile sayılırız. Suyu falan da normal. Keyfi yerinde bebişin dedi. 400 gramı duyunca baya bir risk faktörü sayar dedim ama saymadı şaşkınım.

Şimdi ben bu hafta en çok ne tükettim biliyor musunuz? Anjelika erik ama deliler gibi, sabaha karşı uyaniyorum yiyorum, yemek yaparken yiyorum, akşam yatmadan yiyorum. Acaba o mu yaradı, çünkü geri kalan yediklerim hep aynı. Elbette ki bilimsel bir tavsiye değil ama uzman görüşü aldıktan sonra bebişlerine kilo aldırmak isteyen anneler deneyebilir gibi.

Ama bende dert biter mi basurdan oturamiyorum artik sinirlerim cok bozuldu. Hersey ust ustw geliyor canim cok aciyor
Ay geçmiş olsun. Bu nedir gerçekten bitmedi sıkıntın. Bugün benimde boğazım gıdıklanmaya başladı. Hemen bakıma geçtim yarına geçmesi lazım oğluma gidicem

Ay geçmiş olsun. Bu nedir gerçekten bitmedi sıkıntın. Bugün benimde boğazım gıdıklanmaya başladı. Hemen bakıma geçtim yarına geçmesi lazım oğluma gidicem
Birsey kullanamiyo olmak cok can sikici. Daflon cok iyi geliyor normalde ama kantaronla aloevera ile gecirmeye calisiyorum. Esimle konsere gitmistik 2. Programa kalamadik canimin acisindan

Birsey kullanamiyo olmak cok can sikici. Daflon cok iyi geliyor normalde ama kantaronla aloevera ile gecirmeye calisiyorum. Esimle konsere gitmistik 2. Programa kalamadik canimin acisindan
Sıcak en iyi ağrısını dindiren şey aslında ama zararı olur mu alttan sıcak uygulamanın bilemedim.

Benim de aklıma ilk o geldi canım, çok şükür çözmüşsünüz

Nazarınız çıkmış olsun inşAllah bakıcam canım sağolun Minnoşlar

Merak etme içgüdüsel olarak her şeyi hissedecek neye ihtiyacı olduğunu anlayacaksın

Arkadaşlar bu gece sürekli tuvalete taşınıyorum bu nedir yahu wcden çıkamaz oldum idrara zor yetişiyorum. Daha erken değil mi benim bebişte o kadar kilolu değil baskısı çok ama
Normal kuzum gayette ben de oyleyım malesef son zamanlarda iyice sıklaşıyor suan ne kadar sık olsada

Zamanla hepsini o kadar iyi anlayacaksın ki kendin bile inanamayacaksin

Normal kuzum gayette ben de oyleyım malesef son zamanlarda iyice sıklaşıyor suan ne kadar sık olsada
Aynen yapıp kalkıyorum mesela kalktığım an bile bazen sıkışma hissi tekrar oluyor baskıyla tam boşaltım olmuyor hoş ben altıma da kaçırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…