Ebe nelere bakacak ne bılgı verecekKizlar ebeme geldimbekliyorum
Genelde soruyo hersey yolundami diyeEbe nelere bakacak ne bılgı verecek
Çok sevindim kuzumBen 32. Haftamdayım sen neden ek muayene istiyorsun bir şey mi oldu amin canım hepimizin
Şu durumda ilişki düşünülmemeli bence riskli bir durumunuz var zaten olmasa da olur gibiÇok sevindim kuzumbu zamana kadar bir terslik yaaşdın mı peki? Benim bazen çok ufak ilişki sonrası pembe akıntı oluyor birkaç gün sonra da geöti derken kahve akıntı oldu. Dün doktor korkuttu beni plasenta aşağıda kanama olqbilir ilişki pek olmamalı dedi ama detaylıda bakan sorun olmaz yukarıda demişti korkrum ben de acaba beklesem mi 23 . Haftaya kadar o zamana belli olur konumu
Bizim buradaki ebeler gibi yanı cokta bıseyı yokGenelde soruyo hersey yolundami diye
Kalp atisini dinletiyo
Idrardan enfeksiyon varmi diye bakiyo bukadar
Ozel bise degil bana gore hic bise yapmiyo
Ama ben bugun endislerimi anlaticam. Rdvularimi sıklasmasini soylucem. Utuyu sorucam, tetanozu hic teklif etmediler onu sorucam
Geçmiş olsun kuzum ben artık her hafta gidiyorum , dünde benim uzun zaman sonra tansıyonum dustu 3-4 saat ıptal oluyorum dırek zaten aman dıkkat edelim son duzluklersabaha karşı bi baş dönmesi oldum ama çok hızlı bir dönme.sonra kusma hissi oluştu tansiyonuma baktık normal ,doktora gittim şekerim sınırdaymış akşamda tatlı yemiştim o yaptı büyük ihtimal.kısıtladı biraz tatlıyı.bide bebek gün içinde çok hıçkırık tutuyor onu sordum normal dedi.15 eylüle çağırdı muaneye.
Bir kere zarar geldimş zor iyileşen bir bölge canım
Valla kuzum benim arkadasima.iri dedilee hatta 42. Haftada dogum yapti yeni 2600 dogmus bebisBen de kilolu gidiyolar ya erken doğarlar mı acaba diyorum yaa kalbimden hep eylülün 4.haftası 21-22 eylül gibi geçiyorya da diyoeum bu çocuk şişko doğuramazsın diyip sezeryana alır mı o aralıkta
sağol canım sanada geçmiş olsun 3 hafta sonraya çok uzağa çağırdı beni ya inşallah bi sorun çıkmazda.Geçmiş olsun kuzum ben artık her hafta gidiyorum , dünde benim uzun zaman sonra tansıyonum dustu 3-4 saat ıptal oluyorum dırek zaten aman dıkkat edelim son duzlukler
Bana onu vermedi ya kuzum bilmiyorum kantaron iyi geliyorKesinlikle çok doğru.Devakus dikkat edin kızlar.
Eşim bu kış ameliyat oldu makat çatlağı ve iç hemoroidden 3 hafta yatmak zorunda kaldı. Oturmak, tuvalete gitmek bile dertti bizim için. Kabız da ishal de olmamaya çalışmak...
Fito krem ve daflon kullanıyordu. Fito kremin içeriği buğday özlü, kortizon içermiyor diye biliyorum. İşe yarayabilir. Buğday özü doku yenilemeyi kolaylaştırdığı için veriliyormuş.
Simdi ciktimBizim buradaki ebeler gibi yanı cokta bıseyı yok
Benimkide 3 hafta 3 gun sonra ama ben 2 hafta sonra kafama gore gelirim bananesağol canım sanada geçmiş olsun 3 hafta sonraya çok uzağa çağırdı beni ya inşallah bi sorun çıkmazda.
3 aya kadar olanları ütülerim kalanları ütülememSimdi ciktim
Kafasi asagiya inmis tekrar
Geziyo benim oglan ya
Korkmama gerek yokmus 36dan sonrasi onemli kafasi nerede diye dedi
Bidahaki rdvum 18inde ben 2 hafta sonraya rdvu istiyorum dedim. Suan full rdvu yer yok dedi ya ozel kabinesinden rdvu alabilirim yada direk cikip gelebilirim oyle dedi.
38+5 de dogum olmadiysa suni sanci falan dogurtacaklar yada sezeyan duruma bagli
Onun haricinde kendi doktorum doguma giriyomus ben nobetci kimse o saniyodum.
Ozel sigortamiz oldugu icin kendi doktorum geliyomus.
Utu konusuna geliyorum kizlar
Neden utuluyosun, yika kurutmaya at katla bitti dedi
Bende geçen yaz tam 3 ay çektim çatlak olayını kronikleşti tamamen atak dönemi gibir birşey oluyor özellikle biraz kabız olsam barsak hastalığımdan ameliyatta olamıyorum ama wc çıkmaya korkuyordum resmen şimdi daha dikkat ediyorumKesinlikle çok doğru.Devakus dikkat edin kızlar.
Eşim bu kış ameliyat oldu makat çatlağı ve iç hemoroidden 3 hafta yatmak zorunda kaldı. Oturmak, tuvalete gitmek bile dertti bizim için. Kabız da ishal de olmamaya çalışmak...
Fito krem ve daflon kullanıyordu. Fito kremin içeriği buğday özlü, kortizon içermiyor diye biliyorum. İşe yarayabilir. Buğday özü doku yenilemeyi kolaylaştırdığı için veriliyormuş.
ben maalesef hastanede yattım birkaç kez 20. haftalarında plesanta kaynaklı kanamam daha doğrusu lekelenme ve kasılmam olmuştu daha sonra 29. Haftam da erken doğum riskim oldu o yüzden hastanede yattım müdahale edildi çok şükür durduruldu şu ana kadar bundan sonrası da muallak dikkat etmem gerekiyor her an erken doğum olabilirÇok sevindim kuzumbu zamana kadar bir terslik yaaşdın mı peki? Benim bazen çok ufak ilişki sonrası pembe akıntı oluyor birkaç gün sonra da geöti derken kahve akıntı oldu. Dün doktor korkuttu beni plasenta aşağıda kanama olqbilir ilişki pek olmamalı dedi ama detaylıda bakan sorun olmaz yukarıda demişti korkrum ben de acaba beklesem mi 23 . Haftaya kadar o zamana belli olur konumu
Ben utulemicem sanirim bilmiyorum ogun bakacam3 aya kadar olanları ütülerim kalanları ütülememzaten kurutmadan cıkıyor
Canım 2 gün önce beni de düştü çok kötü oldum ya 6-4 oldu tuzlu ayran içtim bayaGeçmiş olsun kuzum ben artık her hafta gidiyorum , dünde benim uzun zaman sonra tansıyonum dustu 3-4 saat ıptal oluyorum dırek zaten aman dıkkat edelim son duzlukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?