2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım dikkat et ❤

Kizlar su sartlarda ekimin 4 veya 5 i gibi dogum olacak dedi ebem
Oğlan dönmüş kuzum hadi gözün aydın
Ütü konusunu ben de düşündüm kurutma olmasa ütülemeye devam ederdim sanırım ya da bir el ütüsü alıp buhar yapardım ama zaten kurutmadan çıkıyor, bebiş kıyafetlerini de antialerji programına atacağım. Çıkar çıkmaz katlayıp koyarım çok buruşmadan
Ayy doğum zamanını öğrenmen şuan beni inanılmaz heyecanlandırdı 31 inde randevum var bakalım bizimki dönecek mi dönmezse doktor tarih verecek mi ... Çok yaklaştık!

Ya ben dolaptada ikinci el cok güzel oyuncaklar gördüm 10 parça falan 200 tl mesala onlarıda düşünmüyor değilim
Yıkanabılır oyuncaksa mıs
Oyun halısıyla bırlıkte kadın bı oyuncak yollamıştı hedıye oğlumun en en sevdıgı oyuncak oldu o mesela ve hala bızımle oynuyor

Gebelikte içildiğinde hamileliği sonlandırma ya da erken doğum riski var emzirme içinde sütü azaltma kalitesini azaltma etkisi var canım. Benim aile hekimim eşimle aynı yayladan.. Hatta akraba sayılırlar. Onun sayesinde biliyorum bu tür şeyleri hatta ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için içmem kesinlikle yasak.

Kiz bu bebek daha sali gunu kafasi yukardaydi 3 gunde asagi donduyse doguma kadar kac kere doner.
Dogumun tarihi 4u 5i dedi ama kendisi erken gelirde belli olmaz
Enazindan beklenilen tarih belli oldu.
Senin rdvun nezaman bakalim sana nediyecek doktorun

31 ağustosta gideceğim ben de kuzum bakalım bizimki ne yapmış
Seninki geziyor ya en son doğru pozisyonda kalsın da inşallah zamanını da bekler Benim doğuma sezaryen karar verir de 38+0'ı verirse 19 Eylül'e denk geliyor

Gebelik zehirlenmesinde genelde yüksek seyredip idrarda protein çıkıyor. Dinlenip ölçtüğünde normal seviyeye geliyorsa korkulacak bir şey yok kuzum ❤

Haftaya persembe rdvun
Ozaman sen eylul annesi olacaksin

Haftaya persembe rdvun
Ozaman sen eylul annesi olacaksin
Sezaryen olanlara sordum canım 38. Haftada alınıyormuş genellikle. Ben de ondan bir tahmin yapıp baktım
Eylül ve başak annesi ay eşim de başak benim 2 başak bunlar benim hakkımdan gelmesin

Gebelik zehirlenmesinde genelde yüksek seyredip idrarda protein çıkıyor. Dinlenip ölçtüğünde normal seviyeye geliyorsa korkulacak bir şey yok kuzum ❤
Ay bir an korktum neden böyle oldu diye çünkü hep düşük çıkıyor benimki sağol canım normalde otururkende düşük çıkar ben konuştum o an bilmiyorum ki ondan galiba unuttum

Sezaryen olanlara sordum canım 38. Haftada alınıyormuş genellikle. Ben de ondan bir tahmin yapıp baktım
Eylül ve başak annesi ay eşim de başak benim 2 başak bunlar benim hakkımdan gelmesin
Basaklar iyi olur
Caliskan, temiz,durust olurlar kiz ne guzel
Ama eylul 21inden sonra terazi oluyo

atatalya ve diger kizlar bakin ne denk geldi instagramda
Dut kurusu= sut
Kisaca ozet
Ben bunu şeker yerine kullanıyorum
Rondoda un yapıp keke kurabiyeye şeker yerine bunu un yerine de karabuğday unu koyuyorum
her hafta da yapıyorum mutlaka kek kurabiye acaba etkisi olacak mı benim kadar tüketen yoktur dut kurusunu çünkü biri bitmeden birini yaparım ev illa kek kurabiye kokacak

Dut kurusu aldım yemeyi ihmal ediyorum. Başlayım düzenli yemeye. Bu instagram sayfasını da takip ediyorum. 550 gr doğmuş kızı
500 gram mı oyy yavrum benim
4 ay kalmış yoğun bakımda ne büyük güç vermiş Allahım gücüne güç katsın hayatı boyunca yerim onu

Ben salı gıdıcem bi sonrakı de 7 sınde

Bas kısmına bak bu sekıl olanlar sıtede bulamadım baskada
Yok kuzum kaymaz, bnde depend var ıkı tanecık yeter devlet hasta normal hasta bezı ıstıyormus
Kayarsa da kayar aşkım napim millet de totoma bakmasın yeni doğum yapmış kadının yanında ne işleri var hala anlamadım zaten şu hastane ziyareti işini
Bir de yine covid geliyor diyorlar valla bana da geliyorlar salgın mevsimi yaklaşıyor covid olmasa bile sonbahar geldi sayılır okullar açılacak her yer mikrop
Keşke özel hastaneler de yasaklasa ya yeni doğan bebeği ziyaret etmeyi of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…