- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Geçmiş olsun canım dikkat et ❤sabaha karşı bi baş dönmesi oldum ama çok hızlı bir dönme.sonra kusma hissi oluştu tansiyonuma baktık normal ,doktora gittim şekerim sınırdaymış akşamda tatlı yemiştim o yaptı büyük ihtimal.kısıtladı biraz tatlıyı.bide bebek gün içinde çok hıçkırık tutuyor onu sordum normal dedi.15 eylüle çağırdı muaneye.
Simdi ciktim
Kafasi asagiya inmis tekrar
Geziyo benim oglan ya
Korkmama gerek yokmus 36dan sonrasi onemli kafasi nerede diye dedi
Bidahaki rdvum 18inde ben 2 hafta sonraya rdvu istiyorum dedim. Suan full rdvu yer yok dedi ya ozel kabinesinden rdvu alabilirim yada direk cikip gelebilirim oyle dedi.
38+5 de dogum olmadiysa suni sanci falan dogurtacaklar yada sezeyan duruma bagli
Onun haricinde kendi doktorum doguma giriyomus ben nobetci kimse o saniyodum.
Ozel sigortamiz oldugu icin kendi doktorum geliyomus.
Utu konusuna geliyorum kizlar
Neden utuluyosun, yika kurutmaya at katla bitti dedi
Oğlan dönmüş kuzum hadi gözün aydınKizlar su sartlarda ekimin 4 veya 5 i gibi dogum olacak dedi ebem
Yıkanabılır oyuncaksa mısYa ben dolaptada ikinci el cok güzel oyuncaklar gördüm 10 parça falan 200 tl mesala onlarıda düşünmüyor değilim
Gebelikte içildiğinde hamileliği sonlandırma ya da erken doğum riski var emzirme içinde sütü azaltma kalitesini azaltma etkisi var canım. Benim aile hekimim eşimle aynı yayladan.. Hatta akraba sayılırlar. Onun sayesinde biliyorum bu tür şeyleri hatta ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için içmem kesinlikle yasak.İçmeyecek kuzum sadece gargara yap tükür yapacak antiseptik özelliğinden dolayı o bölgedeki mikropları temizliyor . Normal zamanda içiliyor ama ben anlamam gebelik emzirme süreçlerinde doktora sormak lazım içmek için.
Kiz bu bebek daha sali gunu kafasi yukardaydi 3 gunde asagi donduyse doguma kadar kac kere doner.Geçmiş olsun canım dikkat et ❤
Oğlan dönmüş kuzum hadi gözün aydın
Ütü konusunu ben de düşündüm kurutma olmasa ütülemeye devam ederdim sanırım ya da bir el ütüsü alıp buhar yapardım ama zaten kurutmadan çıkıyor, bebiş kıyafetlerini de antialerji programına atacağım. Çıkar çıkmaz katlayıp koyarım çok buruşmadan
Ayy doğum zamanını öğrenmen şuan beni inanılmaz heyecanlandırdı31 inde randevum var bakalım bizimki dönecek mi dönmezse doktor tarih verecek mi ... Çok yaklaştık!
31 ağustosta gideceğim ben de kuzum bakalım bizimki ne yapmışKiz bu bebek daha sali gunu kafasi yukardaydi 3 gunde asagi donduyse doguma kadar kac kere doner.
Dogumun tarihi 4u 5i dedi ama kendisi erken gelirde belli olmaz
Enazindan beklenilen tarih belli oldu.
Senin rdvun nezaman bakalim sana nediyecek doktorun
İshalde olmaman lazımBu kremde ishal yaptiama daha iyiyim agrim yok. Eve gidicem birazdan erken cikip kantoron surup yaticam o iyi geliyor cok
Hım yıkanabilir mi bilmiyorum elektrikli şeylerde oluyor pilli daha doğrusu silinebilir galibaYıkanabılır oyuncaksa mıs
Oyun halısıyla bırlıkte kadın bı oyuncak yollamıştı hedıye oğlumun en en sevdıgı oyuncak oldu o mesela ve hala bızımle oynuyor
Gebelik zehirlenmesinde genelde yüksek seyredip idrarda protein çıkıyor. Dinlenip ölçtüğünde normal seviyeye geliyorsa korkulacak bir şey yok kuzum ❤Kızlar bir şey sorcam bugün tansiyonum 12-10a çıktı korktum biraz otururken ölçmüştüm gebelik zehirlenmesi için korktum uzanıp ölçtğm sonra 10-6 ya düşmüş gebelik zehirlenmesinde anlık yğkselme oluyor mu?
Haftaya persembe rdvun31 ağustosta gideceğim ben de kuzum bakalım bizimki ne yapmış
Seninki geziyor ya en son doğru pozisyonda kalsın dainşallah zamanını da bekler Benim doğuma sezaryen karar verir de 38+0'ı verirse 19 Eylül'e denk geliyor
Sezaryen olanlara sordum canım 38. Haftada alınıyormuş genellikle. Ben de ondan bir tahmin yapıp baktımHaftaya persembe rdvun
Ozaman sen eylul annesi olacaksin
Şimdi de seni rezil ediyor böyleBenim hep bu doktorun inadindan oldu.basta kabizlikvardiv vermedi ilac sonra cikti ortaya boyle
Ay bir an korktum neden böyle oldu diye çünkü hep düşük çıkıyor benimkiGebelik zehirlenmesinde genelde yüksek seyredip idrarda protein çıkıyor. Dinlenip ölçtüğünde normal seviyeye geliyorsa korkulacak bir şey yok kuzum ❤
Basaklar iyi olurSezaryen olanlara sordum canım 38. Haftada alınıyormuş genellikle. Ben de ondan bir tahmin yapıp baktım
Eylül ve başak annesiay eşim de başak benim 2 başak bunlar benim hakkımdan gelmesin
Dut kurusu aldım yemeyi ihmal ediyorum. Başlayım düzenli yemeye. Bu instagram sayfasını da takip ediyorum. 550 gr doğmuş kızı
Ben bunu şeker yerine kullanıyorum
500 gram mıDut kurusu aldım yemeyi ihmal ediyorum. Başlayım düzenli yemeye. Bu instagram sayfasını da takip ediyorum. 550 gr doğmuş kızı
Ben salı gıdıcemKiz bu bebek daha sali gunu kafasi yukardaydi 3 gunde asagi donduyse doguma kadar kac kere doner.
Dogumun tarihi 4u 5i dedi ama kendisi erken gelirde belli olmaz
Enazindan beklenilen tarih belli oldu.
Senin rdvun nezaman bakalim sana nediyecek doktorun
Kayarsa da kayar aşkım napim millet de totoma bakmasınBas kısmına bak bu sekıl olanlar sıtede bulamadım baskada
Yok kuzum kaymaz, bnde depend var ıkı tanecık yeter devlet hasta normal hasta bezı ıstıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?