2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet bende gördüm çok güzel şeyler var

Canım 2 gün önce beni de düştü çok kötü oldum ya 6-4 oldu tuzlu ayran içtim baya
Benımde esım geldı ısyerınden ayran getırdı hemen tuzlu ıctım ama hemen kendıme gelemiyorum basıma felaket bı agrı çöküyor sonrasında parol alıp az uyudum cok kotu dusmesıde gecmıs olsun sanada
Bugun noldu ayağa kalktım peçete almaya hapsurugum geldi üstümde de gecelık var hepsu dedım aha kaçtı sonra bı baktım bacaklarımdan süzülüyor rezıllık

Ameliyat ve atak dönemlerinde kabız olmaması için Duphalac şurup kullandık kuzum.
Ameliyattan sonra baya rahatladı ama lazer değildi bizimki. Hastalığın açık gibi değil de lazere belki izin verir kuzum da kurtulursun inşallah

Zamanını bilmek ne güzel ya
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşun
Yani suan icin 14 ekimi beklemicekler o kesin onu biliyorum
38+5e kadar beklenilecek
Hayirlisiyla insallah hepimiz saglikla kolaylikla doguralim bu duayi cok sık yapiyorum

Zamanını bilmek ne güzel ya
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşun
Bende bakıyorum eksıgımız bısey kalmadı , bepanthen , lansınoh , hasta bezi alıcam , süt arttırıcı damla ve çay alıcam
Belki bi tane daha emzirme sütyeni
Çok önemli bişey kendime çorap
Gecenlerde oğlanın zeka kartlarını buldum 0-6 ay olanları büyük olanlardan onerıyorum ben daha guzel oluyor oyuncak sallanan bı kac sey var oyun halısını cıkartıp yıkarsam onun oyuncakları da var pili oksitlenmiş akmış baya kesın calısmıcak
Birde su pusete cekınce uzayan sonra tıtreserek yukarı doğru tekrar cıkan uzun oyuncakları cok sevıyorlar bebekler

Depend ben de alacağım kendime eksiklerde bir tek o kaldı en küçük bedeni M heralde S sini göremedim benim minik popomdan kayıp düşmez inşallah
O çekip uzayanlar nasıl kuzum? Ben çıngıraklı aynı zamanda diş kaşıma gibi olanlardan aldım pusete de asılıyor

Benim hep bu doktorun inadindan oldu.basta kabizlikvardiv vermedi ilac sonra cikti ortaya boyle

Bas kısmına bak bu sekıl olanlar sıtede bulamadım baskada
Yok kuzum kaymaz, bnde depend var ıkı tanecık yeter devlet hasta normal hasta bezı ıstıyormus

Eklentiler

• 3020A736-0382-40BD-BF82-85A22F2547B4.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Ya bizim bu halimiz ne olacak dünde eşim benimle dalga geçti öksürürken falan kaçmaya başladı cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…