2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
12 yüksek bı tansıyon degıl ki 15 ustu tehlıkelı ve düşmezse tehlıkelı , 14 cıkmıstı oğlumda bıkere benım bana göre de yuksektı ama dınlenınce gectı kontrol ettım sonra bı ıkı hafta doktora gosterdım vs

Benım okullu bır bebem var bıde bagısklıgı guclenmıstir artık ıyıcede etkılnmez eltimin ikincisi 10 günlük flnken bırıncısı hasta oldu bebeğe bulastı yatırdılar hemen hastaneye oda ekım doğumlu

500 gram mı oyy yavrum benim
4 ay kalmış yoğun bakımda ne büyük güç vermiş Allahım gücüne güç katsın hayatı boyunca yerim onu
Öyle valla oğlumdan sonra instagramda sayfa baktım öneriler olur diye bunu gördüm. Anne de gerçekten çok pozitif ve güçlü O kadar küçük doğumu görünce bende daha pozitif oldum. Bugün kucağıma alamadım hergün yormuyorlar , bugün bende almayım dicektim zaten hafif boğazımda ağrı var nolur nolmaz. Hatta hemşireye dedim süt sağarken maske tak dedi.

Ay bir an korktum neden böyle oldu diye çünkü hep düşük çıkıyor benimki sağol canım normalde otururkende düşük çıkar ben konuştum o an bilmiyorum ki ondan galiba unuttum
Olabilir kuzum konuşmadan, hareket etmeden beklemek gerekiyor. Hapşırmak, öksürmek falan da sonucu etkiliyor

Basaklar iyi olur
Caliskan, temiz,durust olurlar kiz ne guzel
Ama eylul 21inden sonra terazi oluyo
Ooo ne güzel
o zaman sınırda 39 a kadar beklerse terazi
Çok güzel bir fikir hamilelik kiloları için senden bu tarz düşük kalorili tarifler bekliyoruz o zaman kuzum. Ben kaşık kaşık beyaz şeker kullanıyorum mesela keke falan
İnşallah faydasını görürsün

G guzelgunler34 nasılsın, bebeğin nasıl? Benimde erken doğum oldu, merak ettim seni de
Canım ben iyiyim bebekte küvezde hala süt götürebiliyorum her gün sadece, kilosu 2200oldu ama hala güçsüz bide bizim suyumuz olmadığı için son ayda kasları çok gelişemedi, emme yapabildiginde çıkarcaz inşallah. Sen nasılsın bebeğin nasıl? Allah sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin inşallah

Eğer bı rısk yoksa sancı falan gıbı 38 artıları beklerler erken almazlar kılosuda onemlı olmuyor bu durumda zaten ha 4 ha 4.5 bana devlette 39 dedi mesela anne karnında ne kadar kalsa kar dıye bakıyolar genelde

Canım hala küvezde bebiş emebildiginde çıkarcaz 2200 oldu kilosu, doğum anında daha ben bebeği görmeden downdan suphelendim dedi doktorumuz, şu güne kadarki ayı nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir çok şükür bugün sonucumuz çıktı negatif

Dut kurusu aldım yemeyi ihmal ediyorum. Başlayım düzenli yemeye. Bu instagram sayfasını da takip ediyorum. 550 gr doğmuş kızı
Benim arkadasim 26 haftalikken dogum yapti
1kilo kusur dogmustu cok sukur simdi 8 yasinda yakisikli bi delikanli:)

Benimde bebeğim küvezde hala. Sen göremiyor musun ben hergün yanındayım 1 saat görüyoruz, elimi küveze sokup seviyorum. Su bitmesinden dolayı bizde de enfeksiyon vardı ciğeri etkilemiş solunum düzelemedi tam. Şu an oksijen fanusunda. Akciğeri rahatlasa bizde emme aşamasına geçeriz sanırım. Ben gittiğimde arandığını görüyorum hatta elini tuttu emdi bugün. Kilosu da iyi olmuş bebeğinin maşallah çıkana kadar 2,5 olursa rahat edersiniz. Hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu kremde ishal yapti ama daha iyiyim agrim yok. Eve gidicem birazdan erken cikip kantoron surup yaticam o iyi geliyor cok
Ya ben de iki üç gündür ishalim bugün basur sancısı çıktı başıma kantaron arkadaşta varsa sorayım, geçen yıl köyden çiçeklerini toplamıştım ama üşenip yağda bekletmedim sanki iki dklık iş yap dimi İdrarda da bakteri çıkmış antibiyotik fixef ve piyeloseptyl yazmış doktor, var mı kullanan? Yanma falan da yoktu bak semptomsuz olabiliyor tahlillere dikkat edelim
17. haftadan beri kafasını rahim ağzına dayamış bebem yön değiştirir mi Benimkinin yeri dar galiba, ultrason çubuğu ne zaman dayansa ekrana koca kafası düşüyor
Ay çok mantıklı, şöyle vicdan azabı çekmeden kek yiyemiyordum ne zamandır yapayım da yiyeyim . Yulaflı muzlu pekmezli yapıyorum arada ama yulaf sanki biraz acılaştırıyor.
Canım gözün aydın, çok geçmiş olsun umarım yakında kavuşursunuz

Benim dogum yapacagim hastanede sadece es ve cocuklar gelebilir ziyarete
Bende yeni dogum yapan kadinin yanina hemen gidilmesi taraftari degilim

Bende 5 eylul gibi rdvu alayim diyorum
Bundan sonra sık sık devamke, bende bıraz sistemden oturu bı randevulu bi randevusuz gidicem , bugun istesem 15 gün sonrasına bulabiliyorum çünkü , randevusuz gıttıgım gunlerde de bıraz beklemem gerekecek kapıdan alacağım sıra bakalım nasıl ilerlicek bundan sonra bıraz sıstem değişiyormuş

Sağlıkla kavuştuğun günler çabucak gelsin inşallah

Canim kantaron iyi geliyor muhakkak onu sur surekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…