2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anladım canım geçmiş olsun. Barkod doğrulama uygulamaları var geldiğinde onla kontrol edersin bi. İnşallah çabuk gelir de rahatlarsın

Çok sevimli teyzesi, yarın kucağıma alacağım inşallah

Aslında eninde sonunda doğacak çok düşünmeyeyim iyi veya kötü sağlıklı olalım da diyordum bu zamana kadar da bu kadar korkum yoktu ama bir iki gündür çevreden erken doğurursun felan yorumları alınca bi korku geldi

Kuzum mastite memenin ustune lahana koyarsan geciriyormus arkadasim o sekilde ustesinden gelmisti

Cnm benimde son gunlerde daha az hareketli
Ama yeri kisitli oldugu icin cok cok hareket edemiyo
Emin olmak icin cikolata gibi sekerli biseler ye bekle kimildar
Mecalim kalmadi ateş halsizlik maşallah rabbim tüm bebişlerin rızkına bereket versin inşallah
Mastit bende yasamistim cok fena bise yaaa
Resmen agriyla emziriyodum
Masaj yaparak dus altinda yumusatip emzirmelisin ben oyle yaptigimi hatirliyorum cok sancili
Cok gecmis olsun

Aynen öyle uzun zaman oldu diye sanırım

Ay kızlar az önce aşağıdan birşey çıkacakmış gibi hissettim çığlık attım evde sonra bir kere daha geldi aynısı kez daha bağırdım benim oğlan baş pozisyondu zaten neydi öyle anlamadım zaten baskı çok ama bu başka birşey sanki içerden birşey geliyormuş gibi oldu anlatamıyorumda

Arada benimde oluyor kuzum sanki cikacakmis gibi

Evrene olumlu mesaj gönder kuzum düşünme erken doğumu falan.. Bende korkuyorum erken gelme ihtimalinden ama dillendirmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…