2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıklı , hayırlı evlat olsunlar inşallah sen de iyi misin canım ?

Sağlıklı , hayırlı evlat olsunlar inşallah sen de iyi misin canım ?
Amin inşallah canım ben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer

Daha sık mı sagsan kuzum bebıs olsa daha sık emerdı muhtemelen

Amin inşallah canım ben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer
İnşallah o da tez zamanda geçip gider , bebişler de küvezden çıkar gözünüz aydın olsun

Gözün Aydın canım çok şükür annesi durabıldikleri kadar durmuşlar seninle birlikte iki annemiz daha var doğum yapan bebişlerimizin durumu günden güne iyiye gidiyor senin bebişlerinde sağlıkla büyüsün

Allah Allah neyse ben yapmim bana yapma dedi sen devamke
Ben oglumda suyumun geldıgı gune kadar devam ettım son zamanlar da neden ılıskı kısıtlanır ko daha cok tavsıye etmıyorlarmı zaten cok sık olmuyor ama oluyor haftada bir, eğer bayadır yapmıyorsanız kalça ve baldırların ağrıması normal heleki hamişken çok daha doğal

Uzun zaman yapmayınca ben zorlanıyorum açıkçası

Haha neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…