Bu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdum ekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Amin inşallah canım ben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer
Nasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlar
Amin inşallah canım ben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer
Bu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdum ekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Gözün Aydın canım çok şükür annesi durabıldikleri kadar durmuşlar seninle birlikte iki annemiz daha var doğum yapan bebişlerimizin durumu günden güne iyiye gidiyor senin bebişlerinde sağlıkla büyüsün
Ben oglumda suyumun geldıgı gune kadar devam ettım son zamanlar da neden ılıskı kısıtlanır ko daha cok tavsıye etmıyorlarmı zaten cok sık olmuyor ama oluyor haftada bir, eğer bayadır yapmıyorsanız kalça ve baldırların ağrıması normal heleki hamişken çok daha doğal
Ben oglumda suyumun geldıgı gune kadar devam ettım son zamanlar da neden ılıskı kısıtlanır ko daha cok tavsıye etmıyorlarmı zaten cok sık olmuyor ama oluyor haftada bir, eğer bayadır yapmıyorsanız kalça ve baldırların ağrıması normal heleki hamişken çok daha doğal
Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum. Şimdi genelde bebek mevlüdü 40ından sonra yapılır ama benim kayınvalidem Diyarbakırdan gelecek sizce daha erken yapsam absürt mü olurz hem oda burda olmuş olur 20. Gün falan
Bizim işyerinden bir arkadaş da yanlış hatırlamıyorsam 42. Haftada doğurdu, oğlu oldu.
Benim ilişki ile alakalı değil ama nerdeyse 4. Aydan beri sol üst bacak da ara ara uyuşma oluyor, son zamanlarda karıncalanma arttı ve yanma yapmaya başladı.