Yaaa sağlıkla evlerine gelsimler tez zamanda canımBu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Amin inşallah saol canım sizlerde hayırla bebeklerimize kavuşun inşallahİnşallah o da tez zamanda geçip gider , bebişler de küvezden çıkar gözünüz aydın olsun
Oyyy çok güzeller güle güle giysin minnoşBiz bugün biraz alışveriş yapmış olabiliriz
Tebrik ederim taze anne. Evlatlarına da sana da sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorumBu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Amin aynen canım dr da öyle dedi hayırlısı böyleymişGözün Aydın canım çok şükür annesi durabıldikleri kadar durmuşlar seninle birlikte iki annemiz daha var doğum yapan bebişlerimizin durumu günden güne iyiye gidiyor senin bebişlerinde sağlıkla büyüsün
Amiin canım saolasınYaaa sağlıkla evlerine gelsimler tez zamanda canım
Amin inşallah Allah razı olsun canımOyyy çok güzeller güle güle giysin minnoş
Tebrik ederim taze anne. Evlatlarına da sana da sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyoruminşallah en kısa zamanda minnoşları da alır evinize gidersiniz. Grubumuzun 4. Annesi de belli olmuş oldu
Ben oğlumda 17 günlük yaptımKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum. Şimdi genelde bebek mevlüdü 40ından sonra yapılır ama benim kayınvalidem Diyarbakırdan gelecek sizce daha erken yapsam absürt mü olurz hem oda burda olmuş olur 20. Gün falan
Doktorunuzun adı ne bende Mersin'de yaşıyorumValla bende Mersin deyim devlet hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum şükür. Hamileliği öğrendiğimde beta 77 idi bebeği görene kadar her hafta çağırdı sürekli iyi düşünmem konusunda beni telkin etti bebeği gördük tek tek anlattı nasıl ilerleyeceğimizi hem her gitmemde bıkmadan usanmadan tek tek anlatıyor aklında soru işareti kalmaması için düşüncelerini soruyor. iğne kullanıyorum ben bitti demeden iğnen bugün bitiyordu iğne yazalım başka ilaçlarda eksik varsa söylemeden yazıyor. Geçtiğimiz haftalarda kıpkırmızı kanamam oldu acile başvurduk nöbetçi kadın doğum uzmanı kendi doktorum çıktı bebeği kalp atışını gösterdi sohbet etti. Yani bunları uzun uzun yazdım bende okuduklarıma şaşırdım kaldım ultrason görüntüsü vermeyi bırak bebeği göstermemek ne demek. Mersin ilçede oturuyorum (bazen doktorum izinli oluyor) ilçedeki gittiğim tüm kadın doğum doktorları çok ilgili kendi doktorum bir başka kızımda da gidiyordum bu gebeliğimdede de tercihim ondan yana.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineNasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlar
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim bütün bebişlere şifa versin tabiki annelere deBu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Teyzem sezaryen olduğunda onunda baş ağrısı çok olmuştu nescafe içti günde 1 kupa iyi geldiğini söylüyordu her bünye için uygun mu bilemem ama araştırmak lazım canım.Amin inşallah canımben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer
Antibiyotik kullanıyorum hiç aksatmadm kizimda çok çrktim bu mastit belasindan az kaldi göğsümün ikisini de kaybediyordum sutum tamamen gitmişti sonra lesitin diye birsey buldum yurt dısı arastırmalarina baktim beni çözdü hicbir doktor burda çare bulamadı okadar antibiyotik hic bir ise yaramadı Sonra sutum yerine daha fazlasiyla geldi ve kizim emdi çok şükür şuan ne eczanelerde nede depolarda kalmış internetten siparis verdik inşallah sahte degildir diye umuyorumSütten mi oluyor ateşlenmelerin? Enfeksiyon falan olmasın canım antibiyotik verdiler dimi sezeryan sonrası
Hee aslında yasaklanmaz bir sorun yoksa teşvik edilirBen oglumda suyumun geldıgı gune kadar devam ettım son zamanlar da neden ılıskı kısıtlanır ko daha cok tavsıye etmıyorlarmızaten cok sık olmuyor ama oluyor haftada bir, eğer bayadır yapmıyorsanız kalça ve baldırların ağrıması normal heleki hamişken çok daha doğal
Tahmininden daha fazla sutum var dolap doldu taştı cc sini söylesem sok olursunDaha sık mı sagsan kuzum bebıs olsa daha sık emerdı muhtemelen
Erdemli Devlet hastanesi selim koncagül ve Mahmut güden ikisine gidiyorum ayrıca özel cengiz yıldız var ona gidiyorum siz neresindesiniz mersin inDoktorunuzun adı ne bende Mersin'de yaşıyorum
Maşallah de canım nazar değmesinTahmininden daha fazla sutum var dolap doldu taştı cc sini söylesem sok olursun
Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah kuzumBu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Amin canım inşallah gelişimlerini tamamlayıp öyle gelmeye karar verir minik sıpalarSelam kızlar bugün öğleden sonra arkadaşlarla çekim yaptık profesyonel bir şey olmadı ama güzel de oldu sonra piknik yaptık yani 8-9 saattir dışarıdayız öyle olunca giremedim yine konuşmalar 74849393532 sayfa olmuşAma hepsini okudum okumazsam bir şey kaçıracakmışım gibi hissediyorum
Açıkçası bende çok merak ediyorum ne zaman doğacak diye ben 39 gibi hatta 40ı zorlar diyorum ama beni son zamanlarda görenler karnın aşağı inmiş doğum yakın mı ya da karnın inmiş bebek 37-38de doğar en geç diyorlarNormal doğumdan çok korkuyorum ama sezeryandan da korkuyorum nasıl doğurcam ben ya Babası da bende gelişimini tamamlasın zamanında güzelce gelsin istiyoruz inşallah güzel hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir Güzel doğum hikayelerini anlatırız hep burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?