2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa sağlıkla evlerine gelsimler tez zamanda canım

Biz bugün biraz alışveriş yapmış olabiliriz
Oyyy çok güzeller güle güle giysin minnoş
Tebrik ederim taze anne. Evlatlarına da sana da sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum inşallah en kısa zamanda minnoşları da alır evinize gidersiniz. Grubumuzun 4. Annesi de belli olmuş oldu

Amin aynen canım dr da öyle dedi hayırlısı böyleymiş çok şükür canım darısı sizlere olsun sağlıcakla inşallah alın kucağınıza

Amin inşallah Allah razı olsun canım

Doktorunuzun adı ne bende Mersin'de yaşıyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim bütün bebişlere şifa versin tabiki annelere de daha da iyi olmanız dileğiyle dualarım sizinle

Amin inşallah canım ben iyiyim 3.gün toparladım sezeryandı zaten evet zor ama geçiyor. Sadece narkozun etkisi halen vücudumda oda baş ağrısı yapıyor çok kötü inşallah en kısa zamanda geçer
Teyzem sezaryen olduğunda onunda baş ağrısı çok olmuştu nescafe içti günde 1 kupa iyi geldiğini söylüyordu her bünye için uygun mu bilemem ama araştırmak lazım canım.

Sütten mi oluyor ateşlenmelerin? Enfeksiyon falan olmasın canım antibiyotik verdiler dimi sezeryan sonrası
Antibiyotik kullanıyorum hiç aksatmadm kizimda çok çrktim bu mastit belasindan az kaldi göğsümün ikisini de kaybediyordum sutum tamamen gitmişti sonra lesitin diye birsey buldum yurt dısı arastırmalarina baktim beni çözdü hicbir doktor burda çare bulamadı okadar antibiyotik hic bir ise yaramadı Sonra sutum yerine daha fazlasiyla geldi ve kizim emdi çok şükür şuan ne eczanelerde nede depolarda kalmış internetten siparis verdik inşallah sahte degildir diye umuyorum

Hee aslında yasaklanmaz bir sorun yoksa teşvik edilir kızımda 35.haftada sağlık ocağındaki ebe hafta da 1 2 nasıl rahat edersen ilişkiye gir dedi doğumu kolaylaştırır dedi

Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah kuzum narkoz etkisinden kurtulmak için kafein iyi geliyormuş, eşim ameliyattan çıkınca söylemişlerdi. Kahve iç istersen canım

Selam kızlar bugün öğleden sonra arkadaşlarla çekim yaptık profesyonel bir şey olmadı ama güzel de oldu sonra piknik yaptık yani 8-9 saattir dışarıdayız öyle olunca giremedim yine konuşmalar 74849393532 sayfa olmuşAma hepsini okudum okumazsam bir şey kaçıracakmışım gibi hissediyorum
Açıkçası bende çok merak ediyorum ne zaman doğacak diye ben 39 gibi hatta 40ı zorlar diyorum ama beni son zamanlarda görenler karnın aşağı inmiş doğum yakın mı ya da karnın inmiş bebek 37-38de doğar en geç diyorlar Normal doğumdan çok korkuyorum ama sezeryandan da korkuyorum nasıl doğurcam ben yaBabası da bende gelişimini tamamlasın zamanında güzelce gelsin istiyoruz inşallah güzel hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir Güzel doğum hikayelerini anlatırız hep burda

atatalya canım Kuzey Ata daha iyi olmuş sanırım gülen fotoğrafını görmedim ama eminim çok güzel bir bebektir
Aytanesii canım senin için de çok geçmiş olsun daha kaç gün oldu ki sonuçta doğum yapalı zamanla daha da toplarsın bebeğin de toplar eminim tez zamanda kavuşursunuz

Amin canım inşallah gelişimlerini tamamlayıp öyle gelmeye karar verir minik sıpalar aşkım illaki doğacak sonsuza kadar orada kalacak hali yok ya Rabbim hakkında hangisi hayırlıysa bebeğin için hangisi sağlıklıysa onu nasip etsin şimdiden düşünüp enseyi karartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…