2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aytanesi geçen o kadar çabuk doğurdu ki ben dedim herhalde belli bir süre sonra ilerliyor
Eğer yeterli yumuşama düzenli sancı varsa bebekte tam pozisyondaysa ilerler kuzum , benim sancılarım düzensizdi doğum sancısı değildi yanı o hafta ıkı gun cok fazla ağrım oldu o ara yapmış yapacağını mesela birde ikinci doğumlar genelde cok daha hızlı ilerliyor aytanesınınde ikinci doğum , annem benı 1 gunde doğurmuş nerdeyse erkek kardesım suyu gelmıs ve 20 dkda doğurmuş cektıgı sancı hersey o kadar mısal
Yanı kısıden kısıye cok degıskenlık gösteren bısey bu doğum ben 13 saat bekledım 5 cm anca açıldım bazısı hastaneye gider 3 saatte doğurur anotomı bebek yeterlı olgun şartların sağlanması cok fazla kombınasyon var baktıgında O yüzden başkalarının hikayelerini çokta evet benımde boyle olur gıbı okuma , basımıza gelebilecek yüzlerce ihtimalden sadece biri olarak düşün

Teyzem sezaryen olduğunda onunda baş ağrısı çok olmuştu nescafe içti günde 1 kupa iyi geldiğini söylüyordu her bünye için uygun mu bilemem ama araştırmak lazım canım.
İçiyorum kuzu ama geçmiyor iğrenç bsey bu narkoz vücudumdan çıkana kadar böyle çektiricek gidicek. Evet herkesde böyle olcak diye bişey de yok kimisinde olmuyor rabbim düşmanımın başına vermesin..

Canım.benim maşallah hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda evinizde kavuşacaksınız eminim. İkizlere göre c9k iyi bir hafta keşke dursalardi ama buna şükür gözünüz aydın olsun canım arada haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…