2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin inşallah canım ederim yazarım size hepiniz kolay bir şekilde doğum yapıp kavusursunuz inşallah vakti gelince

Ayy minnoş çatı kemiğin dar mıydı ondan mı yoksa acaba açılman mı olmamıştı
Çatın ve bebeğin gayet uyumlu demişti doktor , kilolu olsaydı çatın kaldırmaz demişti mesela Rabbim herşeyi bi uyum içinde veriyor demişti kilolu değil diye üzülme demişti
Aşkım kordonu boynundan ve ıkıncı turuda boynundan başlayıp kol altından dönüp tekrar boynuna dolanmış , kordonu epey kısalmış o yuzden aşağı inememiş , içerde suyun olması da cok onemlı esasen bebek kendını daha rahat itiyor susuz zor , ve ben aşırı streslıydım o gun çevresel faktörlerden oda strese girdi belkide ondan En büyük sebep ama kordonun kol altından gelmesi edepli edepli boynundan dolansana dimi ama

Benim kız da hep aşağıda yürüyemiyorum ip takip boynuma asasım var ama baş aşağı değil yan yatıyor

Bizde cocuk yok ama esim sagolsun kendi basina yetiyor artik banyo falan temizlemej tam bir cile valla bende ayni sekilde banyoyu yapayim dedim mahfoldum
Eğil kalk zor oluyor ama iş başa düşünce ne yapalım Allah kolaylık versin hepimize eşler iflah olmaz.ilerde gelinim çekmesin diye oğlumu güzel yetiştirmeye çalışıcam

Allah analı babalı büyütsün Bende Ekim annesi olacakken Ağustos annesi oldum ☺ Bebişlerimiz öyle istemiş. Sağlıkla kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

Eğil kalk zor oluyor ama iş başa düşünce ne yapalım Allah kolaylık versin hepimize eşler iflah olmaz.ilerde gelinim çekmesin diye oğlumu güzel yetiştirmeye çalışıcam
Geçen kucağıma verdiklerinde oğlumun oksijen hortumunu eline tutuşturdu doktor. Kendine tutuyor gibi oldu. Hemşireler geldi sen kendi oksijenini mi tutuyorsun diyor. Benim oğlum kendi işini kendi hallediyor şimdiden dedim Çok önemli gerçekten erkek çocuklarına bunu çekirdekten aşılamak lazım , Allah nasip ederse bende öyle yetiştireceğim

Minik kuzum benim ya yarın görünce haberdar et canım boğazın geçti mi ?

2-3 hafta daha takılsın oralarda uslu uslu soyle minnoşa
34 du gordugumuze şükür diyorum kuzum bakalım ya nasip böyle derim belki de gününü bekler belki de 1 saate doğar artık Rabbım ne yazdıysa inşallah herkese sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…