2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
34 du gordugumuze şükür diyorum kuzum bakalım ya nasip böyle derim belki de gününü bekler belki de 1 saate doğar artık Rabbım ne yazdıysa inşallah herkese sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbım
1HANIM uyuyor musun yoksa bak darılırım
Ahhh bebeğim bak benden uyumak gibi güzel şeyler beklemen beni üzer tabi ki de zombi modundayım yazışmaları okudum geldim, bizim senle günümüz aynı ya bende diyorum 34ü gördük çok şükür bundan sonra her an doğabilirler cidden. Son 1 aya girdiğimiz kesin. Normalde 7 Ekim ama o zamana kalmayız sanki he ne dersin ?

Gunaydin kizlar
Benimki bugun cok sakin genelde hic durmazdi uyandirirdi hic ses seda yok merak ettim
Sabah sabah kalktim cikolata yiyorum hareketlensin diye , insan korkuyoda
Günaydın canım korkma bazen korkutuyor sıpalar ama uyuyorlar annemi biraz endişelendireyim diyorlar

Kızlar ben bütün içeceğim suyu içeceği akşam 10a kadar içiyorum gece 12 gibi de yatıyorum çok tuvalete kalkmıyorum gece 1 kez anca uyanıyorum

Kizlar napim tabloyu tamamlamak istiyorum
Eksikleri tek tek etiketmi yapim
Bazi kisiler hic girmiyo cvp vermeyenleri sileyimmi napim ne onerirsiniz
Papatyamaviss

Gunaydin kizlar
Benimki bugun cok sakin genelde hic durmazdi uyandirirdi hic ses seda yok merak ettim
Sabah sabah kalktim cikolata yiyorum hareketlensin diye , insan korkuyoda
Günaydınn.. Gece saat 4 de kaldırdı beni de acıkmış beyefendi 1 tane meyve yedim bana mısın demedi uyuyamadım eşim geldi sarıldı uyutmaya çalıştı yok tekmelerle onu da uyutmadı çok hareketli olmasından korktum bende sonra saat 5 30 gibi uyuyakalmışım yine acıktık

Ya benimkide genelde oyle yapardi ama soyle son 1 haftadir cok sakin. Ebe normal artik yeri kisitli gunde 10kere hareket ederse korkma dedi. Suan oturdum bekliyorum bosunami bekliyorumki uyuyan cocugu uyandiriyosun diyorum kendime
Gidim bide uzum yiyim belki ozaman canlanir

Yedikten sonra soluna yat biraz bekle sola yatmak gerçekten işe yarıyor

Kızlar ben bütün içeceğim suyu içeceği akşam 10a kadar içiyorum gece 12 gibi de yatıyorum çok tuvalete kalkmıyorum gece 1 kez anca uyanıyorum
Ohhh süper canım benim olayım sadece WC değil sola yatmaktan solum ağrıyor. Sıcak rahatsız ediyor terliyorum t-shirt değiştiriyorum geceleri o aralarda kaçıyor işte uykum ah uh diye diye sabah ediyorum açıkçası rahat değilim artık.

Kızlar günaydın. Simdi listemde bir kaç eksik kaldı, sizden kullandığınız memnun kaldığınız marka ürün yorumları rica ediyorum..
Burun aspiratör
Pişik kremi
Gogus pedi
Lansinoh marka sagma makinesi var sut toplama poşeti başka marka olsa olur mu?

Bide daha önce sormuştum ama kaynadı arada bu sut sagma makinelerinin parçaları nasıl yıkanıyor? Sadece kaynak şu 10 dk mı yoksa temiz içerikli deterjan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…