Ohhh helal olsun çok iyi yapmışsın hem çalışıp hem yürüyüş yapmak mükemmelBugün bı cilginlik edip öğle tatilinde en agirindan yarım saat yürüdüm.Yuruyus yolunu resim atıyorum.Haydi herkes yürüyüşeYarım saat-40 dk yürü dedi doktor bana, hergun yuruyebilecegimi sanmıyorum.
Çatlak için düzenli olmasa da tummy butter kullanıyorum.Resmini ekliyorum.Suana kadar iyi geldik ama sonrası ne olur bilmiyorum.
İnşallah çiçeğimAyhhhh eridimgüzel günlerde giysin minnoş İdil’imiz
Ayyy çok güzel olmuş kuzum eline sağlıkBu arada kızlar bakınn ben minişimin dolabını yerleştirdim
Ütülemeye gerek yokmuş vs diye burada naralar atıp hepsini ütüledim kdşdkidkd
Şimdi sadece hastane çantam kaldı. Onu da yapıp artık doğurabilirim moduna geçmek istiyorum
Haklısın vücudumuzda iz bırakarak gelecekler. Gördükçe bu günleri hatırlarız artıkÜzülme kuzum ya ben de üzüldüm başta bir tık ama bebisler iyi olsun daödediğimiz küçük bir bedel ...
Bende 1 - 2 gün önce fark ettim sol bacağım 3, 4 tane küçük küçük ince çizgi gibi çatlamışAy kızlar ben de çatlaklar olmuş ühüüüüüyoktu yaaa pat diye bir kaç gün içinde olmuş bunlar kırmızı kırmızılar. Göbek alt kısımda bir kaç çizgi her iki göğsümde de 2şer çizgi bir de sağ-sol yanlarımda (can simidi) var çizgiler
Ayy yürüyüş yolun ne güselmiiiişBugün bı cilginlik edip öğle tatilinde en agirindan yarım saat yürüdüm.Yuruyus yolunu resim atıyorum.Haydi herkes yürüyüşeYarım saat-40 dk yürü dedi doktor bana, hergun yuruyebilecegimi sanmıyorum.
Çatlak için düzenli olmasa da tummy butter kullanıyorum.Resmini ekliyorum.Suana kadar iyi geldik ama sonrası ne olur bilmiyorum.
Evet ... Sanırım ben en çok bu sıcak basmalarını, terlemeleri hatırlayacağımHaklısın vücudumuzda iz bırakarak gelecekler. Gördükçe bu günleri hatırlarız artık
Aynen bende öyle düşünüyorum illaki gelir ama gelmese de mama ile destekleriz ne olacak Allah korusun çocuk açlıktan ölecek değil ya bu kadar kendimizi kasıp yıpratmaya gerek yokInstagramda ebe Tülin Bulur var effffsane bir kadıno anlatmıştı mesela
Afrika’da bebeklerin tek besin kaynağı anne sütü mamayı nereden bulacaklar ki daha kendileri düzgün beslenemiyorlar mesela o süt yapar bunu içeyim bunu yiyeyim mi diyorlar öyle bir lüksleri mi var diyor
Ama baktığında sütleri kendileri beslemese bile var ve çocukları o sütlerle büyütüyorlar gelişiyorlar da genelde hep uzun boylu yapılı insanlar oluyorlar büyüyünce doğru dürüst hasta bile olmuyorlar
Afrika’da annenin seçeneği yok bebeğini o sütle beslemek zorunda bu yüzden düşünmüyor bile sütüm gelecek mi diye o süt geliyor yani
İkinci bir olay da şu ben çok İkinci Dünya Savaşı Nazi dönemi hikayesi okudum gerçek hikayeler
Kadınlar toplama kamplarında doğum yapmış hep ve açlıktan kendileri ölecekken neredeyse tamamen kemik haline dönmüşken doğurmuşlar ve hepsinden süt gelmiş
İnanılmaz bir şey yaa inanılmaz içecek suları yokken bebeklerine verecek sütleri var bu akıl almaz bişey yani
Bu süt var arkadaşım ve gelecek bu kadar basit
Sağol canım benimAyyy çok güzel olmuş kuzum eline sağlık
Benim 31 indeKizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
Amin canım , benim normalde regl öncesi hassaslaşır ağrır regl olunca geçerdi ama hamile kaldığım ay hiç hiç göğsüm ağrımadı hassasiyet olmadı, tam zamanını hatırlamamakla beraber yine hamileliğimin ilk zamanlarında bikaç gün bi ağrıdı hassas oldu sonra o da geçti ve bir daha hiç ağrımadı şuan 33+0 ız , kısacası göğüs ağrısı benim için hiç hamilelik belirtisi olmadıArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Aminnn canımm İNŞALLAH çok Aminnnİlla olacak diye bir şey yok ki. Benim hala ne göğüslerim büyüdü ne de ağrı var.
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah.
Anladım canımm çok teşekkür ederim dönüşün için nette genelde göğüs ağrısı olanlar soru soruyor konu açıyor olmayınca endişelenmiştim ama yersizmiş endişem yarın ilk kontrol iyi haberlerle dönmeyi temenni ediyorum ALLAH RAZI olsun İNŞALLAH sağlıkla isteyen herkeste sende bende kucağımıza alalım arkadaşım Çok AminnnAmin canım , benim normalde regl öncesi hassaslaşır ağrır regl olunca geçerdi ama hamile kaldığım ay hiç hiç göğsüm ağrımadı hassasiyet olmadı, tam zamanını hatırlamamakla beraber yine hamileliğimin ilk zamanlarında bikaç gün bi ağrıdı hassas oldu sonra o da geçti ve bir daha hiç ağrımadı şuan 33+0 ız , kısacası göğüs ağrısı benim için hiç hamilelik belirtisi olmadı
evet ikinci doğum olması büyük etken galiba tanııdığımında ilk doğumu 12 saat sürdü ikincisi 3 saat sürdü kolaylaşıyor demek ki her geçen doğum hayırlısı olsunda bakalım nasıl gelecek sıpaEğer yeterli yumuşama düzenli sancı varsa bebekte tam pozisyondaysa ilerler kuzum , benim sancılarım düzensizdi doğum sancısı değildi yanı o hafta ıkı gun cok fazla ağrım oldu o ara yapmış yapacağını meselabirde ikinci doğumlar genelde cok daha hızlı ilerliyor aytanesınınde ikinci doğum , annem benı 1 gunde doğurmuş nerdeyse erkek kardesım suyu gelmıs ve 20 dkda doğurmuş cektıgı sancı hersey o kadar mısal
Yanı kısıden kısıye cok degıskenlık gösteren bısey bu doğum ben 13 saat bekledım 5 cm anca açıldım bazısı hastaneye gider 3 saatte doğurur anotomı bebek yeterlı olgun şartların sağlanması cok fazla kombınasyon var baktıgındaO yüzden başkalarının hikayelerini çokta evet benımde boyle olur gıbı okuma , basımıza gelebilecek yüzlerce ihtimalden sadece biri olarak düşün
bu haftada olabilir haftayada olabilir.Kizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
33+ lardayım arada sıvı birşeyler geliyor iç çamaşırıma gögsümden sizde de oldu mu.İyi olmana sevindim kuzum
Yaa evet öyleymiş
Artık doğumlar konuşuluyor girince doğuran var mı demeye başladık tuhafıma gidiyor hala bazen başka topikteymişim gibi geliyor
Benim ilk zamanlar çok oldu daha yedi sekiz haftalıkken acayip tüylendim
Sonra ne oldu bilmiyorum aniden çıkan tüylerim de çıkmamaya başladı keşke hep böyle kalsa diyorum ben de
Ama normale döneriz canım doğumdan sonra
Oooo maşallah tosbiğe ya
İnşallah canım geçer umarım
Haha kız merak etme süt orada doğumdan sonra hormonlar çekilince inmeye başlıyor diye biliyorum
Şu an var süt yani ama hormonlarımız baskılıyormuş gelmesini doğum sonrası hormonlar vücudu terk ettikçe beynimiz doğumun gerçekleştiğini anlayıp salıyor sütleri
Ne mucizevi bir programlama resmen
Ben de olmuyor ama olan arkadaşlar var ve normal33+ lardayım arada sıvı birşeyler geliyor iç çamaşırıma gögsümden sizde de oldu mu.
Aboo bu nasıl tombiklik
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler ile dönersin Allah yardım etsinAnladım canımm çok teşekkür ederim dönüşün için nette genelde göğüs ağrısı olanlar soru soruyor konu açıyor olmayınca endişelenmiştim ama yersizmiş endişem yarın ilk kontrol iyi haberlerle dönmeyi temenni ediyorum ALLAH RAZI olsun İNŞALLAH sağlıkla isteyen herkeste sende bende kucağımıza alalım arkadaşım Çok Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?