2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ohhh helal olsun çok iyi yapmışsın hem çalışıp hem yürüyüş yapmak mükemmel ben de akşam üstü bi markete gidip geleyim bari

Ayyy çok güzel olmuş kuzum eline sağlık

Bende 1 - 2 gün önce fark ettim sol bacağım 3, 4 tane küçük küçük ince çizgi gibi çatlamış

Ayy yürüyüş yolun ne güselmiiiiş
Keşke benim de yakınlarımda böyle bir yer olsa motive ederdi beni.. Hoş etmese nolcak mecbur yürüycez.. :d Şimdi çalışıyorum akşama ben de eşimle yürüyüşe çıkayım..
Ayy bu son çalışma haftam sonrasında kesin boşluğa düşeceğim

Aynen bende öyle düşünüyorum illaki gelir ama gelmese de mama ile destekleriz ne olacak Allah korusun çocuk açlıktan ölecek değil ya bu kadar kendimizi kasıp yıpratmaya gerek yok
Benim bebek doğduktan sonraki mottom doğsun yani bir şekilde büyüyecek zaten kendini yıpratma sen iyiysen bebeğin iyi olacak diye telkin ediyorum hep kendimi

Amin canım , benim normalde regl öncesi hassaslaşır ağrır regl olunca geçerdi ama hamile kaldığım ay hiç hiç göğsüm ağrımadı hassasiyet olmadı, tam zamanını hatırlamamakla beraber yine hamileliğimin ilk zamanlarında bikaç gün bi ağrıdı hassas oldu sonra o da geçti ve bir daha hiç ağrımadı şuan 33+0 ız , kısacası göğüs ağrısı benim için hiç hamilelik belirtisi olmadı

Kızlar hayırlısıyla yavrularınızı sıfır kol zıbın (atlet) + 2 kat mı giydirmeyi düşünüyorsunuz yoksa direkt uzun kol zıbın üst ve alt + bir kat daha mı ? Dün görümcemle bunlar çok ince üşür bu çocuk tartışmasına girdik de azıcık kendisi uzun kol atlet zıbın + 2 kat alt üst ve en üstteki katın kadife ya da polar olması gerektiğini savundu uzun kol atlet bana kullanışlı gelmiyor ve fazla geliyor ayrıca kadife ya da polar tulum yeni doğana nasıl olacak zaten hep uyuyacaklar terler ki , terlemez mi

İlla olacak diye bir şey yok ki. Benim hala ne göğüslerim büyüdü ne de ağrı var.
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah.
Aminnn canımm İNŞALLAH çok Aminnn çok teşekkür ederim dönüşün için isteyen herkeste sende bende sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza Çok Aminnn

Anladım canımm çok teşekkür ederim dönüşün için nette genelde göğüs ağrısı olanlar soru soruyor konu açıyor olmayınca endişelenmiştim ama yersizmiş endişem yarın ilk kontrol iyi haberlerle dönmeyi temenni ediyorum ALLAH RAZI olsun İNŞALLAH sağlıkla isteyen herkeste sende bende kucağımıza alalım arkadaşım Çok Aminnn

evet ikinci doğum olması büyük etken galiba tanııdığımında ilk doğumu 12 saat sürdü ikincisi 3 saat sürdü kolaylaşıyor demek ki her geçen doğum hayırlısı olsunda bakalım nasıl gelecek sıpa

33+ lardayım arada sıvı birşeyler geliyor iç çamaşırıma gögsümden sizde de oldu mu.

İnşallah hayırlısıyla güzel haberler ile dönersin Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…