2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum benim ağlamak korkmak kadar normal bir şey yok hiç kızma kendine. Ağla rahatla mis gibi. Sadece kendini çok üzmemeye çalış ki bebeğin de üzülmesin.
Bearhug ya da Devakus yazmıştı yanlış hatırlamıyosam. Kavuşma anına odaklanmak lazım diye. İnan gün içinde en az 3-4 kere of ben nasıl doğurucam diye hayıflanıyorum sonra hemen kavuşma anını hayal ediyorum.
Düşünsene evet acı ağrı hissedeceksin ama günün sonunda göğsüne dünyanın en güzel kokan, senin ve eşinin bir parçası olan minik yavrunu koyacaklar. O zaman çektiğim tüm ağrıya sızıya değmiş diyeceksin. Bu doğum yolculuğunda yaşadığın şeyleri ne kadar çok benimsersen o kadar kolaylaşacak emin ol. Kendini sürece teslim et. Unutma her şey olması gerektiği gibi ilerliyor..

Ay bence çok doğru ben de böyle düşünüyorum burası Türkiye’ye göre biraz soğuk ekstra saydığına bi tulum daha eklesem penye yeterlidir dimi ? Allahım nasıl rahatladım annemi ablamı hep aradım sordum

Evet tulum olacaksa içine kısa kollu ya da kolsuz bir beyaz çıtçıtlı body üzerine tulum bence yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…