- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
eşinin yapması daha uygun 2 parlakla çok içeriye gitmeden ordaki kasları dokuyu hazırlıyor.Benimde bu hafta ebe eğitimim olacak tam olarak kendi kendini nasıl yapıldığını gösterir.Kızlar ya bişi sorucam. Geçen hafta hamilelik eğitimine gitmiştim orada perine masajından bahsettiler. Doğum yaralanmalarını en aza indiriyormuş oradaki kasları gevşetiyormuş vs. İyi güzel anlatıyolar da koca bir göbeğimiz var elimiz oraya nasıl yetişcekYa ben tuvalet sonrası çok affedersiniz ama kıçımı silerken zorlanıyorum bu masajı nasıl yapıcam kdjfhldk
34. haftadan sonra başlanması öneriliyor.
Var mı bizde hiç deneyenn? @Papatyamaviss sen yapmıştın galiba ilk çocuğunda taktik ver
Al işte bak laf konuşmuş bal kabağa koy tabağa ye sabaha olmuşKuzum son zamanlarda çıkan çatlakların büyük bir oranı doğumdan sonra geçiyomuş öyle duymuştum. Umarım doğrudur. Yağ krem vs ne bulursan sürmeye devam et bence
Bence de bi salsınlar ama sen gene de güzel alnına elleme
Geçen bi tanesi arkadaşıma şey demiş. "Ayy yazık kızın ayakları nasıl şişmiş nolmuş öyle.."
Ay nolmuş ciddenBilmiyolar ki benim ayak bileklerim hayatımın hiçbir döneminde incecik olmadı. Hep kalındı. E hamileyim ödem de olmuştur. Neye kime acıyosun hayret bişi
Bi tanesi de ay ayakların şişmiş tuz yeme diyor. Dedim zaten hiçbir şeye ekstra tuz atmıyorum O zaman yemeklerini tuzlu yapıyosundur diyo. La havleeee
Aminnn canımm isteyen herkese de iyi haberler almayı diliyorumİnşallah hayırlısıyla güzel haberler ile dönersin Allah yardım etsin
Yaaa çok güzel olmuş canım sağlıklı günlerde giysinBu arada kızlar bakınn ben minişimin dolabını yerleştirdim
Ütülemeye gerek yokmuş vs diye burada naralar atıp hepsini ütüledim kdşdkidkd
Şimdi sadece hastane çantam kaldı. Onu da yapıp artık doğurabilirim moduna geçmek istiyorum
kesinlikle Öyle biraz destek lazım ilk kez anne olacaklar yardım alabiliyormusunuz.Normal doğum için neler yapıyorsunuz.sat 34+2 Bebişimin gelişimine göre 35+lardayım. Ne bir masaj yapıyorum ne göğüs ucu kremi sürüyorum ne yürüyüş ne merdiven in çık yapıyorum. Birinin bu konuda bu grubu gazlaması lazım bence artık.
Kuzum bende sabah krem sürerken düşündüm bu haftalarda çatlak oluşuyordu diye inşallah olmaz diyerek dua ederek sürdüm valla ama olursa da yapacak bir şey yok canım sen şu andan sonra da yine sık sık nemlendirmeye bak daha fazla olmasın inşallahEvet benimde kalçamda iç bacakta var çatlaklarım ergenlikten kalma. Ki bence kilo almadım öyle. Cidden genetikbeni bi üzdü ama yaaaa
Ben de olmuyor ama olan arkadaşlar var ve
Ya çalışır raporu aldığım gün hemoroid ağrısından tekrar rapor aldım, eşimden yapmasını istediklerime inanamazsınAy aslında eşimden çekinen biri değilim ama nedense bunu isteyemezmişim gibi geliyor dur bakalım
Ay benim de alt baldırlarım çok kalın, çok duyuyorum bacakların bileklerin şişmiş diye ya öyleydi zatennnnKuzum son zamanlarda çıkan çatlakların büyük bir oranı doğumdan sonra geçiyomuş öyle duymuştum. Umarım doğrudur. Yağ krem vs ne bulursan sürmeye devam et bence
Bence de bi salsınlar ama sen gene de güzel alnına elleme
Geçen bi tanesi arkadaşıma şey demiş. "Ayy yazık kızın ayakları nasıl şişmiş nolmuş öyle.."
Ay nolmuş ciddenBilmiyolar ki benim ayak bileklerim hayatımın hiçbir döneminde incecik olmadı. Hep kalındı. E hamileyim ödem de olmuştur. Neye kime acıyosun hayret bişi
Bi tanesi de ay ayakların şişmiş tuz yeme diyor. Dedim zaten hiçbir şeye ekstra tuz atmıyorum O zaman yemeklerini tuzlu yapıyosundur diyo. La havleeee
Hatta benim bir iki kere geldi şimdi konuşmaları görünce epeydir gelmiyor acaba niye diye endişelenip göğsümü sıktım biraz ve ucunda sarımtırak bi damlaBen de olmuyor ama olan arkadaşlar var ve normal
Sağlıkla kullanın inşallah canım benim minnoşumun dolabı bile yok şifonyerin tek çekmecesine sığdırdım şimdilik çantayıda kart dönünce alcam artık hangisini alırsamBu arada kızlar bakınn ben minişimin dolabını yerleştirdim
Şimdi sadece hastane çantam kaldı. Onu da yapıp artık doğurabilirim moduna geçmek istiyorum
eşinin yapması daha uygun 2 parlakla çok içeriye gitmeden ordaki kasları dokuyu hazırlıyor.Benimde bu hafta ebe eğitimim olacak tam olarak kendi kendini nasıl yapıldığını gösterir.
bence keşke imkan olsa da herkes eğitimi alabilse.
Doğum öncesi ve doğum sonrası.
Maalesef öyle bebişim. Napıyoruz? Emaaağn diyip geçiyoruz yoksa çevremizdeki insanlar yüzünden çok saç baş yolarızAl işte bak laf konuşmuş bal kabağa koy tabağa ye sabaha olmuş
Herkesin verecek aklı var maşallah azıcık kendilerine saklasalar keşke
Hamileyiz ya içimizde insan büyüyor boru değil her şey olabilir çok da normal ama gel de anlat işte
Valla kendim beceremezsem normal doğuma giden yolda her şey mubah diyip eşimden isteyeceğim gibi görünüyor napalımYa çalışır raporu aldığım gün hemoroid ağrısından tekrar rapor aldım, eşimden yapmasını istediklerime inanamazsınHastalıkta sağlıkta lafını dibine kadar kullandım
Ay benim de alt baldırlarım çok kalın, çok duyuyorum bacakların bileklerin şişmiş diye ya öyleydi zatennnn
Hatta benim bir iki kere geldi şimdi konuşmaları görünce epeydir gelmiyor acaba niye diye endişelenip göğsümü sıktım biraz ve ucunda sarımtırak bi damlaSiz de fazla kurcalamayın bence orda süt
Çok sağol bebemmSağlıkla kullanın inşallah canım benim minnoşumun dolabı bile yok şifonyerin tek çekmecesine sığdırdım şimdilik çantayıda kart dönünce alcam artık hangisini alırsam
Haklısın valizle gidiliyor doğuma nasılsa içinde ayrıca hurca konuyor sonrasında sürekli çantayla gezileceği için alcam sürekli artıyor fiyatlarMaalesef öyle bebişim. Napıyoruz? Emaaağn diyip geçiyoruz yoksa çevremizdeki insanlar yüzünden çok saç baş yolarız
Valla kendim beceremezsem normal doğuma giden yolda her şey mubah diyip eşimden isteyeceğim gibi görünüyor napalım
Ya insanların kafasında hep hamileler şişer algısı olduğundan düz mantık konuşuyolar işte. Bi de bilip bilmeden verdikleri tavsiyeler yok mu
Çok sağol bebemm
Aslında dolap şu evrede çok şart değil. Benimkiler de bi küçük bi büyük çekmeceye sığdı aslında. O da organizer var diye yoksa bir çekmecelik eşyası var. Ben eninde sonunda dolap alınacak şifonyer yerine dolap alayım diye düşündüm.
Çanta olayını da bi çanta almak yerine evdeki en küçük valizin içine hazırlamayı düşünüyorum.
Doğru vallahi devamlı artıyorHaklısın valizle gidiliyor doğuma nasılsa içinde ayrıca hurca konuyor sonrasında sürekli çantayla gezileceği için alcam sürekli artıyor fiyatlar
Bende sırt üstü yatmayı çok severdim ama nefedim kesiliyor artkkBende de U şeklinde hamile yastığı var arka kısmını belime dayıyorum dönmeyeyim diye ama yok
Nasıl bir sırtüstü dönme aşkıysa kendimi yine sırtüstü buluyorum
Canım bence senin minnoşta öyle olmuştırBende benimki tombik gibi saniyordum demek ki normalmis
İçine sıfır kol zıbın, üstüne zıbınlı ve patikli alt üst takım (uzun kol)Kızlar hayırlısıyla yavrularınızı sıfır kol zıbın (atlet) + 2 kat mı giydirmeyi düşünüyorsunuz yoksa direkt uzun kol zıbın üst ve alt + bir kat daha mı ? Dün görümcemle bunlar çok ince üşür bu çocuk tartışmasına girdik de azıcıkkendisi uzun kol atlet zıbın + 2 kat alt üst ve en üstteki katın kadife ya da polar olması gerektiğini savundu uzun kol atlet bana kullanışlı gelmiyor ve fazla geliyor ayrıca kadife ya da polar tulum yeni doğana nasıl olacak zaten hep uyuyacaklar terler ki , terlemez mi
Ya bende böyle düşünüyorum aslında ama şartlar hiç elverişli olmuyorBebek için sağlıklı olacağını düşünmüyorum ben, 40ına kadar ancak toparlıyorlar bebekler kendilerini, hatta ben 40tan da sonra yaparım diye düşünüyorum
Cok merak ediyorum simdi persembe kac kg cikacak kerataCanım bence senin minnoşta öyle olmuştır
Çok beğendim sarı dolabına bayıldım sağlıkla giysinBu arada kızlar bakınn ben minişimin dolabını yerleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?