2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
eşinin yapması daha uygun 2 parlakla çok içeriye gitmeden ordaki kasları dokuyu hazırlıyor.Benimde bu hafta ebe eğitimim olacak tam olarak kendi kendini nasıl yapıldığını gösterir.

bence keşke imkan olsa da herkes eğitimi alabilse.
Doğum öncesi ve doğum sonrası.

Al işte bak laf konuşmuş bal kabağa koy tabağa ye sabaha olmuş
Herkesin verecek aklı var maşallah azıcık kendilerine saklasalar keşke
Hamileyiz ya içimizde insan büyüyor boru değil her şey olabilir çok da normal ama gel de anlat işte

Yaaa çok güzel olmuş canım sağlıklı günlerde giysin

kesinlikle Öyle biraz destek lazım ilk kez anne olacaklar yardım alabiliyormusunuz.Normal doğum için neler yapıyorsunuz.

Evet benimde kalçamda iç bacakta var çatlaklarım ergenlikten kalma. Ki bence kilo almadım öyle. Cidden genetik beni bi üzdü ama yaaaa
Kuzum bende sabah krem sürerken düşündüm bu haftalarda çatlak oluşuyordu diye inşallah olmaz diyerek dua ederek sürdüm valla ama olursa da yapacak bir şey yok canım sen şu andan sonra da yine sık sık nemlendirmeye bak daha fazla olmasın inşallah

Ay aslında eşimden çekinen biri değilim ama nedense bunu isteyemezmişim gibi geliyor dur bakalım
Ya çalışır raporu aldığım gün hemoroid ağrısından tekrar rapor aldım, eşimden yapmasını istediklerime inanamazsın Hastalıkta sağlıkta lafını dibine kadar kullandım
Ay benim de alt baldırlarım çok kalın, çok duyuyorum bacakların bileklerin şişmiş diye ya öyleydi zatennnn
Ben de olmuyor ama olan arkadaşlar var ve normal
Hatta benim bir iki kere geldi şimdi konuşmaları görünce epeydir gelmiyor acaba niye diye endişelenip göğsümü sıktım biraz ve ucunda sarımtırak bi damla Siz de fazla kurcalamayın bence orda süt

Sağlıkla kullanın inşallah canım benim minnoşumun dolabı bile yok şifonyerin tek çekmecesine sığdırdım şimdilik çantayıda kart dönünce alcam artık hangisini alırsam

Maalesef öyle bebişim. Napıyoruz? Emaaağn diyip geçiyoruz yoksa çevremizdeki insanlar yüzünden çok saç baş yolarız
Valla kendim beceremezsem normal doğuma giden yolda her şey mubah diyip eşimden isteyeceğim gibi görünüyor napalım

Ya insanların kafasında hep hamileler şişer algısı olduğundan düz mantık konuşuyolar işte. Bi de bilip bilmeden verdikleri tavsiyeler yok mu
Sağlıkla kullanın inşallah canım benim minnoşumun dolabı bile yok şifonyerin tek çekmecesine sığdırdım şimdilik çantayıda kart dönünce alcam artık hangisini alırsam
Çok sağol bebemm
Aslında dolap şu evrede çok şart değil. Benimkiler de bi küçük bi büyük çekmeceye sığdı aslında. O da organizer var diye yoksa bir çekmecelik eşyası var. Ben eninde sonunda dolap alınacak şifonyer yerine dolap alayım diye düşündüm.
Çanta olayını da bi çanta almak yerine evdeki en küçük valizin içine hazırlamayı düşünüyorum.

Haklısın valizle gidiliyor doğuma nasılsa içinde ayrıca hurca konuyor sonrasında sürekli çantayla gezileceği için alcam sürekli artıyor fiyatlar

Kızlar bugün vücudumda birkaç çatlat gördüm ya canım sıkıldı tabi üzüldüm. Sonra bi ara kasılmalarım oldu. Ağrım oldu ona da üzüldüm. Sabahta yazışmıştık burda cilt kararmaları tüylenme falan diye. Ay kendime bi üzüldüm başladım ağlamaya ama adam akıllı ağladım hıçkıra hıçkıra yani. Tam o anlarda bebek hareketlendi bu sefer de bebeğimi üzdüm buna hakkım yok diye ağladım. Kaç yıl bekledin sen bu bebeği bir sürü tedavi oldun ağlama diye kendime kızdım

Not: bunların hepsi görünen yüzüydü. Asıl ben korkmaya başladım kızlar yaaa doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, derdim doğum anı ve sonrası bence gerisini bahane ettim kendimce.

Haklısın valizle gidiliyor doğuma nasılsa içinde ayrıca hurca konuyor sonrasında sürekli çantayla gezileceği için alcam sürekli artıyor fiyatlar
Doğru vallahi devamlı artıyor Şu çok gözlü olan sırt çantaları var ondan mı almayı düşünüyosun yoksa elde taşımalık bir şey mi

İçine sıfır kol zıbın, üstüne zıbınlı ve patikli alt üst takım (uzun kol) inşallah o günleri göreceğiz.
Görümcen abartmış baya yenidoğanlar sıcağı sevmiyor aslında fazla sıcak uykuya dalmada güçlük, burun tıkanıklığı, nefes almada güçlük, isilik vb. Sorunlar çıkarıyor. 24° oda sıcaklığı ve dediğim gibi bir giyim bence yeterli olacak çünkü kış vakti doğum yapmıyoruz evlerin 30° olduğu zamanlar var o zamanlar kısa kollu zıbın, çorap giydirsek bile olur zaten üzerine müslin battaniye falan örteriz bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Çok beğendim sarı dolabına bayıldım sağlıkla giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…