2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyyy yerım herkesten aynı performansları beklıyorum artık

İnsallahh e bebekteki malt iceceklerde sut yapiyormus
Evet evet duymuştum. Arkadaşım bol bol malt içecek içersin demişti :d
Doğru söylüyosun insan başkasına daha kolay konuşabiliyor :d
Oh rahatlamışsın ama iyi olmuş
Ay deneyeceğim bakalım umarım yapabilirim

ahahah hepimizin ortak derdine değinmişim meğerse

Biz denize cok yakiniz ama gene goremedim sicaklardan gidemedim
Bende yazın başında koşa koşa hevesle gidip büyük beden bikini aldım 2 tane , denize 2 kere girebildim Bu yaz bitirdi bizi
İnsallahh e bebekteki malt iceceklerde sut yapiyormus
Aldım onlardan 24 al 12 öde kampanyası varmış. Günlük içiyorum faydası var mı bilmiyorum kombo yaptığımdan dolayı hangisi süt yapıyosa artık Bestlak damla, süt arttırıcı çay,malt içecek, dut kurusu ve su ne ararsan var bende

Yok yavrum ya bizim doktor ultrasona guvenmeyen tiplerden o yuzden ben ultrasondan yakalamaya calisiyorum
Benımle aynı durumdasın resmen bende bende bu sefer gormedım bıle hıc ekranı kendı dr gosterıyordu Buda sekretere soyleyıp raporladığı için biliyorum kıloyu da ben sordum yoksa bırhaberrrr

Bu arada 1HANIM hıc uzulme onlar bebeğinin sana armağanı bende oğlumda 33 ten sonra çatlamıştım
Dün bacaklarımdaki çatlaklara bakarken yakaladım kocamı cok kotu oldu dimi dedim ağlamaya başladım oda oturdu ağladı hayır hayır onlar kızımızdan hatıra güzelliğine güzellik katıyor benım için dedi

Göbüşü inmeye başlayangiller kervanına ben de katıldım galiba kızlar. 2 gün önceye göre bebişimin hareketleri biraz daha aşağıda bir de vajinama doğru devamlı bir baskı var. İğne batırıyolarmış gibi bir acı, ara ara da hafiif ağrı oluyor. Bebişim kanala doğru gidiyor olabilir mi acaba ay
Yarın sabah randevumuz var çok heyecanlııı

Ay kıyamam yaaa kadın olmak anne olmak ne zor ama ne muazzam bir şey. Eşin de ne güzel yaklaşmış olaya 33 te bir şeyler var galiba baksana bende 33 ten sonra çatladım
Vajinada bi iğne batması çekilme gibi cızlama gibi bir his bende de oluyor ara ara. İçerde bir hazırlık var cidden

Çok şükür oğlumda da ben çok üzülmüştüm bide doğumdan once karnımın ıkı yanında ınce uc er tane şimşek gibi vardı sadece doğurduktan sonra karın inince içerdeki çatlaklar ortaya çıkıyormuş ılk duştan sonra aynaya baktığımda soka girmiştim , ama zayıflayınca normale dönünce ve beyazlayınca hıcbelli bıle olmadılar

Depolarım doluydu ama ne zamandır baktırmadım tabi gebeliğimin en başındaydı

Sorma ben gidip 38 beden hamile mayosu almıştım indirimde diye sksk hala bir şekilde içine giriyorum ama deniz yüzü görmüyoruz sıcaklardan korka korka
Hastane çantasına koymaya da bestlak damla aldım ebebekten kargoda kırılmış açınca fark ettim aradım sistemde güncelleme mi varmış ne sonra arayın diyorlar inşallah hasarlı kargo teslim almasaydınız demezler
Kızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falan şu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
Ay maşallah bebişe, çabaların boşa gitmedi demek Büyütmüşsün bebişi

az evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın

Eklentiler

• 87750A59-66A4-4B7D-B561-53986A67D25C.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…