- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oyyy yerım herkesten aynı performansları beklıyorum artıkBu arada kızlar bakınn ben minişimin dolabını yerleştirdim
Ütülemeye gerek yokmuş vs diye burada naralar atıp hepsini ütüledim kdşdkidkd
Şimdi sadece hastane çantam kaldı. Onu da yapıp artık doğurabilirim moduna geçmek istiyorum
Evet evet duymuştum. Arkadaşım bol bol malt içecek içersin demişti :dİnsallahhe bebekteki malt iceceklerde sut yapiyormus
Doğru söylüyosun insan başkasına daha kolay konuşabiliyor :delbette bir şekilde doğacaklar, ve dediğin gibi çekilen ağrı sızı unutulacak bile. Aramızdan birisi bu durumu yaşasa ooooo neler söylerim rahatlatırım onu ama gel de kendine söz geçir. Bir an önce ışınlanmak istiyorum o güzel kavuşma anına.
Evet kesinlikle hormonlarda iyice coştu iyice hassaslaştık. Ben de susamadım durduramadım kendimi resmen bi patlama yaşadım. Ama rahatladım
Ay deneyeceğim bakalım umarım yapabilirimfreejourney kuzum oğlumda kendim yapıyordum 30 derece bı acıyla sırtımı yaslayıp yatağa baş parmağımla yapıyordum
Bu arada bende totomu sılmekte aşırı aşırı zorlanıyorum yanı yok böyle bişey
Bende yazın başında koşa koşa hevesle gidip büyük beden bikini aldım 2 tane , denize 2 kere girebildimBiz denize cok yakiniz ama gene goremedim sicaklardan gidemedim
Aldım onlardan 24 al 12 öde kampanyası varmış. Günlük içiyorum faydası var mı bilmiyorum kombo yaptığımdan dolayı hangisi süt yapıyosa artıkİnsallahhe bebekteki malt iceceklerde sut yapiyormus
Benımle aynı durumdasın resmen bende bende bu sefer gormedım bıle hıc ekranı kendı dr gosterıyorduYok yavrum ya bizim doktor ultrasona guvenmeyen tiplerden o yuzden ben ultrasondan yakalamaya calisiyorum
Çok Aminnn canımmBenim hiç olmadı göğüs hassasiyetim. Her hamilenin bekirtileri farklı hiç bi belirti göstermeden de devam edebilir ☺ İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Bizim ki inanmiyormusmus o yuzden sacmalikmisBenımle aynı durumdasın resmen bende bende bu sefer gormedım bıle hıc ekranı kendı dr gosterıyorduBuda sekretere soyleyıp raporladığı için biliyorum kıloyu da ben sordum yoksa bırhaberrrr
E tamam bizde yüz de yüz doğru demiyoruz ama sonucta ort bır tahmın için yapılan üretilen bi alet ya buBizim ki inanmiyormusmus o yuzden sacmalikmis
Aynen kuzum bi kilosunu soyluyo onuda tam soylemiyo 2 kg i gecik diyo ben ultrasondan ne yakalarsam artikE tamam bizde yüz de yüz doğru demiyoruz ama sonucta ort bır tahmın için yapılan üretilen bi alet ya bu
Ay kıyamam yaaa kadın olmak anne olmak ne zor ama ne muazzam bir şey. Eşin de ne güzel yaklaşmış olayaBu arada1HANIM hıc uzulme onlar bebeğinin sana armağanı bende oğlumda 33 ten sonra çatlamıştım
Dün bacaklarımdaki çatlaklara bakarken yakaladım kocamı cok kotu oldu dimi dedim ağlamaya başladım oda oturdu ağladı hayır hayır onlar kızımızdan hatıra güzelliğine güzellik katıyor benım için dedi
Vajinada bi iğne batması çekilme gibi cızlama gibi bir his bende de oluyor ara ara. İçerde bir hazırlık var ciddenGöbüşü inmeye başlayangiller kervanına ben de katıldım galiba kızlar. 2 gün önceye göre bebişimin hareketleri biraz daha aşağıda bir de vajinama doğru devamlı bir baskı var. İğne batırıyolarmış gibi bir acı, ara ara da hafiif ağrı oluyor. Bebişim kanala doğru gidiyor olabilir mi acaba ay
Yarın sabah randevumuz var çok heyecanlııı
Çok şükür oğlumda da ben çok üzülmüştüm bide doğumdan once karnımın ıkı yanında ınce uc er tane şimşek gibi vardı sadece doğurduktan sonra karın inince içerdeki çatlaklar ortaya çıkıyormuşAy kıyamam yaaa kadın olmak anne olmak ne zor ama ne muazzam bir şey. Eşin de ne güzel yaklaşmış olaya33 te bir şeyler var galiba baksana bende 33 ten sonra çatladım
Vajinada bi iğne batması çekilme gibi cızlama gibi bir his bende de oluyor ara ara. İçerde bir hazırlık var cidden
Oy evet7 haftadan dusuyoruz artik kuzum
Maşallah kuzum benimKızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falanşu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
3-4 gün önde bile çıkmış oğlum yüzümü kızarttıMaşallah kuzum benim
Depolarım doluydu ama ne zamandır baktırmadım tabi gebeliğimin en başındaydıKan sonuçlarına göre yeterli düzeyde değilse ek olarak mutlaka alınmalı. Çünkü multivitaminlerin içinde azar azar oluyor. Günlük ihtiyacı karşılıyorlar ancak, ama depoları da doldurmak isterseniz ekstra alınmalı.
Sorma ben gidip 38 beden hamile mayosu almıştım indirimde diye sksk hala bir şekilde içine giriyorum ama deniz yüzü görmüyoruz sıcaklardan korka korkaBende yazın başında koşa koşa hevesle gidip büyük beden bikini aldım 2 tane , denize 2 kere girebildimBu yaz bitirdi bizi
Aldım onlardan 24 al 12 öde kampanyası varmış. Günlük içiyorum faydası var mı bilmiyorum kombo yaptığımdan dolayı hangisi süt yapıyosa artıkBestlak damla, süt arttırıcı çay,malt içecek, dut kurusu ve su ne ararsan var bende
Ay maşallah bebişe, çabaların boşa gitmedi demekKızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falanşu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?