2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benimde tık yoktu , ilk gün hiç gelmedi. 2.gün 1 ml çıktı koşa koşa bebişe götürdük Şimdi fena değiliz ama kavuşsak emse daha da artar gibi geliyor, merak etme yani gelir ☺

Ben de çok geriliyorum ve ağlamaya bahane arıyorum bence hele ağlayınca bir de susamıyorum bunun hormonlarla da alakası var sanırım. Ben o yüzden çok doğum anını düşünmemeye çalışıyorum. Bu bebek çıkacak bi şekilde ama nasıl

Doğru vallahi devamlı artıyor Şu çok gözlü olan sırt çantaları var ondan mı almayı düşünüyosun yoksa elde taşımalık bir şey mi
Sırt çantası daha uzun soluklu ve kullanışlı tak sırtına git öbür türlü pahalı olanlarda arabaya takma aparat bile oluyor
Bu arada bebek arabamız geldi puset yok eksil yollamışlar nedense

Benimde islanma yok kuzum ama kurumus bi beyazlik vardi. Belki dedim

Benim üzülmememi bu da sağladı zaten ☺ Üzülüp ağlarsam sütüm kesilir diye güçlü durdum. Annelik normal değil Psikolojine bile hükmediyorsun Bir de uyarılması önemli. Mesela süt gelmiyor diye sağmayı bırakma sakın dediler hep, sağdıkça beyin süt üretmesi gerektiğinin sinyalini alıyormuş.

Yaaa masallah tombik mi olacak buu 33+4 benim 2185 cikmisti kuzum

Kizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var

Maşallah minnoşuma bir tosuncuk daha geliyor sanki

Aynen canım yaaa çok az kaldı İçimden bir his Eylül 20-25 arası diyo

Aboo bu nasıl tombiklik maşAllah prensese ya
Valla bende anlamadım ya yukardakı doktor az ölçtü ya aşağıdaki doktor daha güzel ölçtü bi sonraki kontrolde belli olur aşağıda ultrasona gidiyoruz artık orda kan akışları su fln da değerlendiriliyor
Çok şükür herşey yolunda bidahaki sefer kıloya göre bellı olur tontıklıgı artık

Sandrıyon 7 Eylül bidahaki kontrolüm kuzum

Peki ultrasonda bakarken hangi terime bakicaz kuzum bende gidince tekrardan bakayim
Sana verılen kağıtlarda bu üçünün ortalamasını alıp verıyordur kuzum o ort uyumlu olduğu hafta oluyor , benım her değer ort ıkı ıkı bucuk hafta onde dıye iki hafta kadar onde demekki diye yorumladım

Benim hiç olmadı göğüs hassasiyetim. Her hamilenin bekirtileri farklı hiç bi belirti göstermeden de devam edebilir ☺ İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Benim doktor sagolsun ultrasonda onu gostermitor hic ya o yuzden haftasinu bilemiyorum hic

Canım benimde tık yoktu , ilk gün hiç gelmedi. 2.gün 1 ml çıktı koşa koşa bebişe götürdük Şimdi fena değiliz ama kavuşsak emse daha da artar gibi geliyor, merak etme yani gelir ☺
Artar tabi kuzum. Az kaldı kavuşacaksınız daa
Sırt çantası daha uzun soluklu ve kullanışlı tak sırtına git öbür türlü pahalı olanlarda arabaya takma aparat bile oluyor
Bu arada bebek arabamız geldi puset yok eksil yollamışlar nedense
aaa
nerden almıştın kuzu? Satıcıyla iletişime geç hemen geçmediysen.

Aynen sırt çantaları bence de daha kullanışlı :)
Benimde islanma yok kuzum ama kurumus bi beyazlik vardi. Belki dedim
Yani neden olmasın
Bir doğuralım da Allahın izniyle gelecek inşallah.

İnsallahh e bebekteki malt iceceklerde sut yapiyormus

elbette bir şekilde doğacaklar, ve dediğin gibi çekilen ağrı sızı unutulacak bile. Aramızdan birisi bu durumu yaşasa ooooo neler söylerim rahatlatırım onu ama gel de kendine söz geçir. Bir an önce ışınlanmak istiyorum o güzel kavuşma anına.
Evet kesinlikle hormonlarda iyice coştu iyice hassaslaştık. Ben de susamadım durduramadım kendimi resmen bi patlama yaşadım. Ama rahatladım

Aldığınız multivitaminlerdr var mı acaba benim var içeriğinde dedim ek olarak almaya gerek var mı acaba
Kan sonuçlarına göre yeterli düzeyde değilse ek olarak mutlaka alınmalı. Çünkü multivitaminlerin içinde azar azar oluyor. Günlük ihtiyacı karşılıyorlar ancak, ama depoları da doldurmak isterseniz ekstra alınmalı.

freejourney kuzum oğlumda kendim yapıyordum 30 derece bı acıyla sırtımı yaslayıp yatağa baş parmağımla yapıyordum
Bu arada bende totomu sılmekte aşırı aşırı zorlanıyorum yanı yok böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…