- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
1 eylül benim randevumKizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
Canım benimde tık yoktu , ilk gün hiç gelmedi. 2.gün 1 ml çıktı koşa koşa bebişe götürdükYa benim meme uçlarım hiç ıslanmıyor millette şimdiden süt gelmeye başlamış bende tık yok. Korkuyodum gelmeyecek diye şu an bu mesajın nasıl içimi rahatlattıııı.
Hakikaten mucizevi bir programlama..
Canım benim yarın randevum 34+2 oluyor yarın
Terimleri anlamiyorum ben hangisi suan haftasi
Ben de çok geriliyorum ve ağlamaya bahane arıyorum bence hele ağlayınca bir de susamıyorum bunun hormonlarla da alakası var sanırım. Ben o yüzden çok doğum anını düşünmemeye çalışıyorum. Bu bebek çıkacak bi şekilde ama nasılKızlar bugün vücudumda birkaç çatlat gördüm ya canım sıkıldı tabi üzüldüm. Sonra bi ara kasılmalarım oldu. Ağrım oldu ona da üzüldüm. Sabahta yazışmıştık burda cilt kararmaları tüylenme falan diye. Ay kendime bi üzüldüm başladım ağlamayaama adam akıllı ağladım hıçkıra hıçkıra yani. Tam o anlarda bebek hareketlendi bu sefer de bebeğimi üzdüm buna hakkım yok diye ağladım. Kaç yıl bekledin sen bu bebeği bir sürü tedavi oldun ağlama diye kendime kızdım
Not: bunların hepsi görünen yüzüydü. Asıl ben korkmaya başladım kızlar yaaa doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, derdim doğum anı ve sonrası bence gerisini bahane ettim kendimce.
Sırt çantası daha uzun soluklu ve kullanışlı tak sırtına git öbür türlü pahalı olanlarda arabaya takma aparat bile oluyorDoğru vallahi devamlı artıyorŞu çok gözlü olan sırt çantaları var ondan mı almayı düşünüyosun yoksa elde taşımalık bir şey mi
Benimde islanma yok kuzum ama kurumus bi beyazlik vardi. Belki dedimYa benim meme uçlarım hiç ıslanmıyor millette şimdiden süt gelmeye başlamış bende tık yok. Korkuyodum gelmeyecek diye şu an bu mesajın nasıl içimi rahatlattıııı.
Hakikaten mucizevi bir programlama..
Canım benim yarın randevum 34+2 oluyor yarın
Sırayla ac karın bp kafa fl de boy kuzum ort bı hafta cıkması gerekıyor normalde ama o kağıtta yazmıyor tabıTerimleri anlamiyorum ben hangisi suan haftasi
Peki ultrasonda bakarken hangi terime bakicaz kuzum bende gidince tekrardan bakayimSırayla ac karın bp kafa fl de boy kuzum ort bı hafta cıkması gerekıyor normalde ama o kağıtta yazmıyor tabı
Benim üzülmememi bu da sağladı zaten ☺ Üzülüp ağlarsam sütüm kesilir diye güçlü durdum. Annelik normal değilEvet hormonlar çalışıyor süt üretiliyor ama dediğin gibi beyne verilen mesaj önemli.
Her şey yolunda giderse sistem yazdığım gibi işliyor ama strese girdiğin zaman bu sefer adrenalin üretiliyor o da bütün bu üretilen hormonları baskılıyor.
O yüzde mesela hani stres olunca açılma devam etmiyor gebe ıknamıyor bebek çıkınca kalıyor felan.
Psikoloji direk hormonları etkiliyor
Yaaa masallah tombik mi olacak buu 33+4 benim 2185 cikmisti kuzum
Kizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
İyi olmana sevindim kuzum
Yaa evet öyleymiş
Artık doğumlar konuşuluyor girince doğuran var mı demeye başladık tuhafıma gidiyor hala bazen başka topikteymişim gibi geliyor
Benim ilk zamanlar çok oldu daha yedi sekiz haftalıkken acayip tüylendim
Sonra ne oldu bilmiyorum aniden çıkan tüylerim de çıkmamaya başladı keşke hep böyle kalsa diyorum ben de
Ama normale döneriz canım doğumdan sonra
Oooo maşallah tosbiğe ya
İnşallah canım geçer umarım
Haha kız merak etme süt orada doğumdan sonra hormonlar çekilince inmeye başlıyor diye biliyorum
Şu an var süt yani ama hormonlarımız baskılıyormuş gelmesini doğum sonrası hormonlar vücudu terk ettikçe beynimiz doğumun gerçekleştiğini anlayıp salıyor sütleri
Ne mucizevi bir programlama resmen
Maşallah kuzumaa
Ortalama 2 hafta önde mi görünüyor? Çok anlamıyorum ama kjddfgs
6 da çokmuş ya kıyamam
Ben akşam yatmadan önce su falan içmiyorum gece uyanırım korkusunabazen 1 kere kalkıyorum o kadar mis
Bir de ben gece uyanınca hep kendimi sırt üstü buluyorum ya. Sağ ya da sola dönüyorum sonra gene sırt üstü uyanıyorum. Kollarımın vs uyuşmasına dayanamıyor galiba artık bünyem
Maşallah minnoşumabir tosuncuk daha geliyor sanki
Aynen canım yaaa çok az kaldıİçimden bir his Eylül 20-25 arası diyo
Maşallah linoşa kız tombik tombik bir kız çocuğu geliyor haftana göre de 2 hafta önde çıkmış çok iyi
Devakus canım senin kontrole gittiğinde sanırım sat daha azdı bebeğin usgde 33+4 çıkmıştı heralde bugün papatya sata göre 33+1 bebek usgde 35+2 çıkmış sanırım öyle anladım
Valla bende anlamadım ya yukardakı doktor az ölçtü ya aşağıdaki doktor daha güzel ölçtü bi sonraki kontrolde belli olurAboo bu nasıl tombiklikmaşAllah prensese ya
Sana verılen kağıtlarda bu üçünün ortalamasını alıp verıyordur kuzum o ort uyumlu olduğu hafta oluyor , benım her değer ort ıkı ıkı bucuk hafta onde dıye iki hafta kadar onde demekki diye yorumladımPeki ultrasonda bakarken hangi terime bakicaz kuzum bende gidince tekrardan bakayim
Benim hiç olmadı göğüs hassasiyetim. Her hamilenin bekirtileri farklı hiç bi belirti göstermeden de devam edebilir ☺ İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Benim doktor sagolsun ultrasonda onu gostermitor hic ya o yuzden haftasinu bilemiyorum hicSana verılen kağıtlarda bu üçünün ortalamasını alıp verıyordur kuzum o ort uyumlu olduğu hafta oluyor , benım her değer ort ıkı ıkı bucuk hafta onde dıye iki hafta kadar onde demekki diye yorumladım
Artar tabi kuzum. Az kaldı kavuşacaksınız daaCanım benimde tık yoktu , ilk gün hiç gelmedi. 2.gün 1 ml çıktı koşa koşa bebişe götürdükŞimdi fena değiliz ama kavuşsak emse daha da artar gibi geliyor, merak etme yani gelir ☺
aaaSırt çantası daha uzun soluklu ve kullanışlı tak sırtına git öbür türlü pahalı olanlarda arabaya takma aparat bile oluyor
Bu arada bebek arabamız geldi puset yok eksil yollamışlar nedense
Yani neden olmasınBenimde islanma yok kuzum ama kurumus bi beyazlik vardi. Belki dedim
İnsallahhArtar tabi kuzum. Az kaldı kavuşacaksınız daa
aaa
nerden almıştın kuzu? Satıcıyla iletişime geç hemen geçmediysen.
Aynen sırt çantaları bence de daha kullanışlı :)
Yani neden olmasın
Bir doğuralım da Allahın izniyle gelecek inşallah.
elbette bir şekilde doğacaklar, ve dediğin gibi çekilen ağrı sızı unutulacak bile. Aramızdan birisi bu durumu yaşasa ooooo neler söylerim rahatlatırım onu ama gel de kendine söz geçir. Bir an önce ışınlanmak istiyorum o güzel kavuşma anına.Kuzum benim ağlamak korkmak kadar normal bir şey yok hiç kızma kendine. Ağla rahatla mis gibi. Sadece kendini çok üzmemeye çalış ki bebeğin de üzülmesin.
@Bearhug ya daDevakus yazmıştı yanlış hatırlamıyosam. Kavuşma anına odaklanmak lazım diye. İnan gün içinde en az 3-4 kere of ben nasıl doğurucam diye hayıflanıyorum sonra hemen kavuşma anını hayal ediyorum.
Düşünsene evet acı ağrı hissedeceksin ama günün sonunda göğsüne dünyanın en güzel kokan, senin ve eşinin bir parçası olan minik yavrunu koyacaklar. O zaman çektiğim tüm ağrıya sızıya değmiş diyeceksin. Bu doğum yolculuğunda yaşadığın şeyleri ne kadar çok benimsersen o kadar kolaylaşacak emin ol. Kendini sürece teslim et. Unutma her şey olması gerektiği gibi ilerliyor..
Evet kesinlikle hormonlarda iyice coştu iyice hassaslaştık. Ben de susamadım durduramadım kendimi resmen bi patlama yaşadım. Ama rahatladımBen de çok geriliyorum ve ağlamaya bahane arıyorum bence hele ağlayınca bir de susamıyorum bunun hormonlarla da alakası var sanırım. Ben o yüzden çok doğum anını düşünmemeye çalışıyorum. Bu bebek çıkacak bi şekilde ama nasıl
Kan sonuçlarına göre yeterli düzeyde değilse ek olarak mutlaka alınmalı. Çünkü multivitaminlerin içinde azar azar oluyor. Günlük ihtiyacı karşılıyorlar ancak, ama depoları da doldurmak isterseniz ekstra alınmalı.Aldığınız multivitaminlerdr var mı acaba benim var içeriğinde dedim ek olarak almaya gerek var mı acaba
E kağıtta yok mu kuzum oğlumda veriyordu bana doktor oldugu hafta 33+1 dıyelım uyumlu olduğu 33+4 yazıyordu mesela gibiBenim doktor sagolsun ultrasonda onu gostermitor hic ya o yuzden haftasinu bilemiyorum hic
Yok yavrum ya bizim doktor ultrasona guvenmeyen tiplerden o yuzden ben ultrasondan yakalamaya calisiyorumE kağıtta yok mu kuzum oğlumda veriyordu bana doktor oldugu hafta 33+1 dıyelım uyumlu olduğu 33+4 yazıyordu mesela gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?