2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ne diyecek doktorun çok merak ettim
Benim göbeğim hiç çok yukarı çıkmadı hareketleri de aşağıda daha çok hissettim hep
Kendimce ben çocuğu aşağıda taşıyorum diyordum
Doktora sordum geçen gidişimde aşağıda mı taşıyorum ben bebeği neden karnım çok yukarı çıkmadı diye
Hiç öyle bir şey yok bebeğin pozisyonuna göre değişir karnının şekli de hissin de sonuçta çocuk baş aşağı ve kafası taa aşağıda norm dışı bir durumun yok şu an dedi

Depolarım doluydu ama ne zamandır baktırmadım tabi gebeliğimin en başındaydı
En son okuduğum araştırmalara göre d vitamini 100e kadar normal deniyor. D vitamini vitamin değil hormon bu arada, vücut bunu kolesterolden kendi sentezliyor. Dışarıdan aldığınız d vit direkt kanınıza d vitamini olarak geçmiyor Bir de laboratuvar referans değerleri genelde en minimal düzeyde tutuluyor. Aslında B12 düzeyi de 800 - 1000 arasında olması en güzeli ama 240lara düşene kadar normal görünüyor... Siz takviye almaya devam edin. Hatta en güzeli el ve ayak bileklerinizi yağlayıp güneşe tutun, internetten bulabilirsiniz sun clock diye geçiyordu sanırım, her şehrin ideal güneşlenme saati var. 15 dakika güneşlenmek yeterli 10bin ünite d vitamini sentezi gerçekleşiyor bu şekilde. Ama güneşlendikten sonra 2 gün kese vs yapılmaması gerekiyor yeterli sentezi yapılabilmesi için buna da dikkat etmelisiniz

Bende sırt üstü yatmayı çok severdim ama nefedim kesiliyor artkk
nereye dönersem döneyim bir sorun valla bende de ama alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor heralde rahatsız da olsam sırtüstü dönüyorum illa ben ya

Son derece kaygısız bir insan olarak, görümcecim eğer ben sen olsaydım almazdım ama keyfim istedi aldım, ben herhangi bir fazlalık görmüyorum fazla olacağını düşünsem almazdım derdim. Alınırsa alınsın..
Milletin burnu ne kadar büyük hayret, her yere müdahil oluyor maşaallah

Ya Allah aşkına nesi fazla daha diş buğdayı doğum günü varmış bilmem ne anlamıyorum neyin kafası o zamana erişirsem bulurum bişey yoksa da çok önemli değil yani tayinciyiz biz burdaki arkadaşlarım orda olmayacak ki mallık bende attım ona bundan sonra noktaaaa

Millet neler neler alıyor dünyadan haberi yok herhalde. Bir de hadi gerçekten fazlalık olsun bundan ona neymiş? Heves etmişsin almışsın, beğenmese de fazlalık da bulsa hayırlı olsun ne güzel olmuş deyip susabilirdi.

Kuzum insanlar herseyi soyler ve kendinde hak gorur bunu. Ve bitmeyecekler simdi gorumcen yarin arkadasin diger gun baska biri. İlk bebegimi kaybettim. Sen herkese erkenden soyledin yanlis yaptin dediler. Bunun erkeni geci olmaz allaha emanet bebisler sonucta. Suan bunu diyen kisi hamile daha 10 haftalikken herkese soyledi. Elbise alayim 5 aydan once alma diyende ayni kisiydi. Simdi kendisibasladi almaya hatta subatta dogacakbebege yazlik bakiyor dusun. İnsan basina gelince farkli oluyor. Burunlarini herseye sokmaya bayiliyorlar. Onlara ne kime ne ? Sen ne istiyorsan onu yap afedersin onlar biseyyemek duser. Cok sinir oluyorum böyle insanlara. Oh be icimi doktum

Hmm sence fazlaysa sen yapmazsın o zaman bence değil de geç ya
Hayret bir şey
Paylaşma kuzum görümcenle bir şeyini. Seni düşürmekten başka bir şeye yaramıyor belli ki

Ayrıca çok hoş
Valla ben de merak ediyorum bakalım
Ay ne var yani doktorun evet aşağıda taşıyosun doğum daha hızlı daha kolay olur falan deseydi

Oh maşallah bunu söylediğin iyi oldu en azından şoka girsem bile daha kolay çıkarım
Kızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falan şu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
Ayy ben bile rahatladım kıızzzz çok şükür maşallah
Ya of sinir oluyorum şöyle insanlara keşke hiç göstermeseydin bile. Baksana mutluluğunu paylaşamamış neyse sıkma canını daha çok mutlu ol

Ay yani ona neymiş sevincini paylaşmak için göndermişsin ve tepkiye bak yani kendisi yapmasın ne diye heves kırarlar anlamıyorum

Çok tatlı anlatmışsın aynen öyle bitmez bitemeyecek bütün yaz birlikteydik bide bununla göt göte her yere afedersin de arabamızla her yere taşıdık. Yani ama neyse Allah görsün bundan sonra mesafe başından beri öyleydi tatlıydı hersey demek fazla vakit geçirince suyu çıktı

Ay yani ona neymiş sevincini paylaşmak için göndermişsin ve tepkiye bak yani kendisi yapmasın ne diye heves kırarlar anlamıyorum
Aynen bende anlamadım benim çocuğum onun yiğeni insan herseyi layık görür ama bir tane daha var bizde bunlar ailecek ondan hevesi bitirmişler benim ilk bebeğim ömrüm oldukça bebeğim canı sağolsun herseyi alcam tabi Allah’ın izniyle

Aynen rabbime havale ediyorum bunları

Diyorum ya kendisininolsa daha baska neler yapar bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…