ne diyecek doktorun çok merak ettimGöbüşü inmeye başlayangiller kervanına ben de katıldım galiba kızlar. 2 gün önceye göre bebişimin hareketleri biraz daha aşağıda bir de vajinama doğru devamlı bir baskı var. İğne batırıyolarmış gibi bir acı, ara ara da hafiif ağrı oluyor. Bebişim kanala doğru gidiyor olabilir mi acaba ay
Yarın sabah randevumuz var çok heyecanlııı
En son okuduğum araştırmalara göre d vitamini 100e kadar normal deniyor. D vitamini vitamin değil hormon bu arada, vücut bunu kolesterolden kendi sentezliyor. Dışarıdan aldığınız d vit direkt kanınıza d vitamini olarak geçmiyorDepolarım doluydu ama ne zamandır baktırmadım tabi gebeliğimin en başındaydı
nereye dönersem döneyim bir sorun valla bende deBende sırt üstü yatmayı çok severdim ama nefedim kesiliyor artkk
Son derece kaygısız bir insan olarak, görümcecim eğer ben sen olsaydım almazdım ama keyfim istedi aldım, ben herhangi bir fazlalık görmüyorum fazla olacağını düşünsem almazdım derdim. Alınırsa alınsın..az evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Yok yok değildir merak etmeDoğum için yada başka bir belirti değildir dimi
Ya Allah aşkına nesi fazla daha diş buğdayı doğum günü varmış bilmem ne anlamıyorum neyin kafası o zamana erişirsem bulurum bişey yoksa da çok önemli değil yani tayinciyiz biz burdaki arkadaşlarım orda olmayacak ki mallık bende attım ona bundan sonra noktaaaaSon derece kaygısız bir insan olarak, görümcecim eğer ben sen olsaydım almazdım ama keyfim istedi aldım, ben herhangi bir fazlalık görmüyorum fazla olacağını düşünsem almazdım derdim. Alınırsa alınsın..
Milletin burnu ne kadar büyük hayret, her yere müdahil oluyor maşaallah
Millet neler neler alıyor dünyadan haberi yok herhalde. Bir de hadi gerçekten fazlalık olsun bundan ona neymiş? Heves etmişsin almışsın, beğenmese de fazlalık da bulsa hayırlı olsun ne güzel olmuş deyip susabilirdi.Ya Allah aşkına nesi fazla daha diş buğdayı doğum günü varmış bilmem ne anlamıyorum neyin kafası o zamana erişirsem bulurum bişey yoksa da çok önemli değil yani tayinciyiz biz burdaki arkadaşlarım orda olmayacak ki mallık bende attım ona bundan sonra noktaaaa
Bak sana dun olan gibi oldu bana daOy evetşu 2-3 haftada geçseydi bir
Kuzum insanlar herseyi soyler ve kendinde hak gorur bunu. Ve bitmeyecekler simdi gorumcen yarin arkadasin diger gun baska biri. İlk bebegimi kaybettim. Sen herkese erkenden soyledin yanlis yaptin dediler. Bunun erkeni geci olmaz allaha emanet bebisler sonucta. Suan bunu diyen kisi hamile daha 10 haftalikken herkese soyledi. Elbise alayim 5 aydan once alma diyende ayni kisiydi. Simdi kendisibasladi almaya hatta subatta dogacakbebege yazlik bakiyor dusun. İnsan basina gelince farkli oluyor. Burunlarini herseye sokmaya bayiliyorlar. Onlara ne kime ne ? Sen ne istiyorsan onu yap afedersin onlar biseyyemek duser. Cok sinir oluyorum böyle insanlara. Oh be icimi doktumaz evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Ay RahatladımEvet tulum olacaksa içine kısa kollu ya da kolsuz bir beyaz çıtçıtlı body üzerine tulum bence yeterli
Hmm sence fazlaysa sen yapmazsın o zaman bence değil de geç yaaz evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Valla ben de merak ediyorum bakalımne diyecek doktorun çok merak ettim
Benim göbeğim hiç çok yukarı çıkmadı hareketleri de aşağıda daha çok hissettim hep
Kendimce ben çocuğu aşağıda taşıyorum diyordum
Doktora sordum geçen gidişimde aşağıda mı taşıyorum ben bebeği neden karnım çok yukarı çıkmadı diye
Hiç öyle bir şey yok bebeğin pozisyonuna göre değişir karnının şekli de hissin de sonuçta çocuk baş aşağı ve kafası taa aşağıda norm dışı bir durumun yok şu an dedi
Oh maşallahÇok şükür oğlumda da ben çok üzülmüştüm bide doğumdan once karnımın ıkı yanında ınce uc er tane şimşek gibi vardı sadece doğurduktan sonra karın inince içerdeki çatlaklar ortaya çıkıyormuşılk duştan sonra aynaya baktığımda soka girmiştim , ama zayıflayınca normale dönünce ve beyazlayınca hıcbelli bıle olmadılar
Ayy ben bile rahatladım kıızzzzKızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falanşu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
Ya of sinir oluyorum şöyle insanlara keşke hiç göstermeseydin bile. Baksana mutluluğunu paylaşamamışaz evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Ay yani ona neymiş sevincini paylaşmak için göndermişsin ve tepkiye bak yani kendisi yapmasınaz evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Canım onu iş yerinle konuşman lazım galiba. Aylık da yatırabiliyolar toplu da. IK ona göre girişi yapıyor sanırım.Kızlar doğum iznine çıktım 32.hafta itibariyle doğum parasını ne zaman yatırıyor sgk
Çok tatlı anlatmışsın aynen öyle bitmez bitemeyecek bütün yaz birlikteydik bide bununla göt göte her yere afedersin de arabamızla her yere taşıdık. Yani ama neyse Allah görsün bundan sonra mesafe başından beri öyleydi tatlıydı hersey demek fazla vakit geçirince suyu çıktıKuzum insanlar herseyi soyler ve kendinde hak gorur bunu. Ve bitmeyecekler simdi gorumcen yarin arkadasin diger gun baska biri. İlk bebegimi kaybettim. Sen herkese erkenden soyledin yanlis yaptin dediler. Bunun erkeni geci olmaz allaha emanet bebisler sonucta. Suan bunu diyen kisi hamile daha 10 haftalikken herkese soyledi. Elbise alayim 5 aydan once alma diyende ayni kisiydi. Simdi kendisibasladi almaya hatta subatta dogacakbebege yazlik bakiyor dusun. İnsan basina gelince farkli oluyor. Burunlarini herseye sokmaya bayiliyorlar. Onlara ne kime ne ? Sen ne istiyorsan onu yap afedersin onlar biseyyemek duser. Cok sinir oluyorum böyle insanlara. Oh be icimi doktum
Bugün bende öyleyimMidem felaket yanıyorrr reflü değil ama acı su yok sadece yanma var ühühühü
Aynen bende anlamadım benim çocuğum onun yiğeni insan herseyi layık görür ama bir tane daha var bizde bunlar ailecek ondan hevesi bitirmişler benim ilk bebeğim ömrüm oldukça bebeğim canı sağolsun herseyi alcam tabi Allah’ın izniyleAy yani ona neymiş sevincini paylaşmak için göndermişsin ve tepkiye bak yani kendisi yapmasınne diye heves kırarlar anlamıyorum
Aynen rabbime havale ediyorum bunlarıOh maşallahbunu söylediğin iyi oldu en azından şoka girsem bile daha kolay çıkarım
Ayy ben bile rahatladım kıızzzzçok şükür maşallah
Ya of sinir oluyorum şöyle insanlara keşke hiç göstermeseydin bile. Baksana mutluluğunu paylaşamamışneyse sıkma canını daha çok mutlu ol
Diyorum ya kendisininolsa daha baska neler yapar bak gorursunÇok tatlı anlatmışsın aynen öyle bitmez bitemeyecek bütün yaz birlikteydik bide bununla göt göte her yere afedersin de arabamızla her yere taşıdık. Yani ama neyse Allah görsün bundan sonra mesafe başından beri öyleydi tatlıydı hersey demek fazla vakit geçirince suyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?