2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkürler vanım benim insanlara minik bir hatıra işte ama anladım bugün kimin ne olduğunu

Kız bende hersey var göğüs sağma dan ana kucağına ben herseyi aldım diyen biri bunu söyledi düşün yok yok kızına herseyi döşemiş bize gelince hazımsızlık diz boyu
Benim isyerinde de boyle iste. Bana laf soyledigi herseyi yapti. İnsanlarin acisina bile acimiyorlar ki. Bebegimi kaybettigim zaman cok yipranmistim kendinds hak gordu onu bana soylemeyi

Hiç canını sıkma gönlün ister Allah nasip ederse ikinciye de alırsın üçüncüye de alırsın kimseyi ilgilendirmez , ve çok tatlılar miss kokulu hediyelere bayılıyorum

Bugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım

Evet o kadar korkuyla gittim ki çok şükür 2 kiloyu geçmişiz

Hımm bende damla dvit kesmiştim vitaminlerle 25 ug alıyorum günlük interntten biraz araştırdığımda genelikte çok alınması d vit zehirlenmesine neden oluyormuş karaciğerde sorun yaratıyormuş o yüzden dedim fazla almayayım internette günlük yeter diyordu tabi ne kadar doğru bilmiyorum internet bilgisi işte

Ahaha dimi kendim huzursuz olduğum yetmiyor sizde benimle oluyorsunuz bıktırdık ana oğul sağol canım

Bir doktor var 200 250de tutuyorum d vit değerimi diyordu. Korkmayın biz kendimizi paralasak 100 anca yaparız öyle hemen zehirlemez ki. Ama D3 k2 formu olması lazım. Fazla kısmı gerekli yerlere depoluyor

Allahım yarabbim hiç mi düşünemiyorlar yoksa şaka mı geçiyor

Yavrum sen ciddi misin ya
Yaptığı terbiyesizlik yani aşk olsun. Almasaydın keşke. Gerçi olayın şaşkınlığı içinde insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez..
Boşver at çöpe gitsin yeri gelince de ben kızıma başkasının çöpünü giydirmem dersin...

Hay Allah açmadan nerden bilinecek kırıldığı,inşallah sorun çıkarmazlar. Bu sene deniz mağduru olduk bütün hamişler

Benim görümcem de 10 yıllık bebek kıyafetlerini zorla verdi, 2 çocuğuna da kullandığı için elle tutulur yanı yok, soluk, yırtık, leke içinde İnsanları anlamak imkansız, iyi niyet bu değil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…