Teşekkürler vanım benim insanlara minik bir hatıra işte ama anladım bugün kimin ne olduğunuHmm sence fazlaysa sen yapmazsın o zaman bence değil de geç ya
Hayret bir şey
Paylaşma kuzum görümcenle bir şeyini. Seni düşürmekten başka bir şeye yaramıyor belli ki
Ayrıca çok hoş
Valla ben de merak ediyorum bakalım
Ay ne var yani doktorun evet aşağıda taşıyosun doğum daha hızlı daha kolay olur falan deseydi
Kız bende hersey var göğüs sağma dan ana kucağına ben herseyi aldım diyen biri bunu söyledi düşün yok yok kızına herseyi döşemiş bize gelince hazımsızlık diz boyuDiyorum ya kendisininolsa daha baska neler yapar bak gorursun
Benim isyerinde de boyle iste. Bana laf soyledigi herseyi yapti. İnsanlarin acisina bile acimiyorlar ki. Bebegimi kaybettigim zaman cok yipranmistim kendinds hak gordu onu bana soylemeyiKız bende hersey var göğüs sağma dan ana kucağına ben herseyi aldım diyen biri bunu söyledi düşün yok yok kızına herseyi döşemiş bize gelince hazımsızlık diz boyu
Hiç canını sıkma gönlün ister Allah nasip ederse ikinciye de alırsın üçüncüye de alırsın kimseyi ilgilendirmez , ve çok tatlılar miss kokulu hediyelere bayılıyorumAynen bende anlamadım benim çocuğum onun yiğeni insan herseyi layık görür ama bir tane daha var bizde bunlar ailecek ondan hevesi bitirmişler benim ilk bebeğim ömrüm oldukça bebeğim canı sağolsun herseyi alcam tabi Allah’ın izniyle
O kadar kısa aralıklarda bellı olmayabılıyor ıste iki hafta mın olması lazım üzdün durdun kendını boşa3-4 gün önde bile çıkmış oğlum yüzümü kızarttıçok şükür
Evet o kadar korkuyla gittim ki çok şükür 2 kiloyu geçmişizSorma ben gidip 38 beden hamile mayosu almıştım indirimde diye sksk hala bir şekilde içine giriyorum ama deniz yüzü görmüyoruz sıcaklardan korka korka
Hastane çantasına koymaya da bestlak damla aldım ebebekten kargoda kırılmış açınca fark ettim aradım sistemde güncelleme mi varmış ne sonra arayın diyorlar inşallah hasarlı kargo teslim almasaydınız demezler
Ay maşallah bebişe, çabaların boşa gitmedi demekBüyütmüşsün bebişi
Şu 2500 da geçerse riskimiz azalacak teyzesiO kadar kısa aralıklarda bellı olmayabılıyor ıste iki hafta mın olması lazım üzdün durdun kendını boşa
Hımm bende damla dvit kesmiştim vitaminlerle 25 ug alıyorum günlük interntten biraz araştırdığımda genelikte çok alınması d vit zehirlenmesine neden oluyormuş karaciğerde sorun yaratıyormuş o yüzden dedim fazla almayayım internette günlük yeter diyordu tabi ne kadar doğru bilmiyorum internet bilgisi işteEn son okuduğum araştırmalara göre d vitamini 100e kadar normal deniyor. D vitamini vitamin değil hormon bu arada, vücut bunu kolesterolden kendi sentezliyor. Dışarıdan aldığınız d vit direkt kanınıza d vitamini olarak geçmiyorBir de laboratuvar referans değerleri genelde en minimal düzeyde tutuluyor. Aslında B12 düzeyi de 800 - 1000 arasında olması en güzeli ama 240lara düşene kadar normal görünüyor... Siz takviye almaya devam edin. Hatta en güzeli el ve ayak bileklerinizi yağlayıp güneşe tutun, internetten bulabilirsiniz sun clock diye geçiyordu sanırım, her şehrin ideal güneşlenme saati var. 15 dakika güneşlenmek yeterli 10bin ünite d vitamini sentezi gerçekleşiyor bu şekilde. Ama güneşlendikten sonra 2 gün kese vs yapılmaması gerekiyor yeterli sentezi yapılabilmesi için buna da dikkat etmelisiniz
Demek daha ciğerlerin idare ediyor ben boğuluyormuş gibi oluyorum dayanamıyorumnereye dönersem döneyim bir sorun valla bende deama alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor heralde rahatsız da olsam sırtüstü dönüyorum illa ben ya
Gittim canım 2166 gr 45 cmBak sana dun olan gibi oldu bana dadoktora gittin mi bugun kac cikti kg mi falan
Ahaha dimi kendim huzursuz olduğum yetmiyor sizde benimle oluyorsunuzOh maşallahbunu söylediğin iyi oldu en azından şoka girsem bile daha kolay çıkarım
Ayy ben bile rahatladım kıızzzzçok şükür maşallah
Ya of sinir oluyorum şöyle insanlara keşke hiç göstermeseydin bile. Baksana mutluluğunu paylaşamamışneyse sıkma canını daha çok mutlu ol
Bir doktor var 200 250de tutuyorum d vit değerimi diyordu. Korkmayın biz kendimizi paralasak 100 anca yaparızHımm bende damla dvit kesmiştim vitaminlerle 25 ug alıyorum günlük interntten biraz araştırdığımda genelikte çok alınması d vit zehirlenmesine neden oluyormuş karaciğerde sorun yaratıyormuş o yüzden dedim fazla almayayım internette günlük yeter diyordu tabi ne kadar doğru bilmiyorum internet bilgisi işte
Allahım yarabbim hiç mi düşünemiyorlar yoksa şaka mı geçiyorBugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım
Yavrum sen ciddi misin yaBugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Coledan damlaydı kullandığım içeriğinede bakmadımBir doktor var 200 250de tutuyorum d vit değerimi diyordu. Korkmayın biz kendimizi paralasak 100 anca yaparızöyle hemen zehirlemez ki. Ama D3 k2 formu olması lazım. Fazla kısmı gerekli yerlere depoluyor
Canım gözün aydın ne güzel büyümüş bebişinGittim canım 2166 gr 45 cm
Hay Allah açmadan nerden bilinecek kırıldığı,inşallah sorun çıkarmazlar. Bu sene deniz mağduru olduk bütün hamişlerSorma ben gidip 38 beden hamile mayosu almıştım indirimde diye sksk hala bir şekilde içine giriyorum ama deniz yüzü görmüyoruz sıcaklardan korka korka
Hastane çantasına koymaya da bestlak damla aldım ebebekten kargoda kırılmış açınca fark ettim aradım sistemde güncelleme mi varmış ne sonra arayın diyorlar inşallah hasarlı kargo teslim almasaydınız demezler
Ay maşallah bebişe, çabaların boşa gitmedi demekBüyütmüşsün bebişi
Maşallah oğluşaGittim canım 2166 gr 45 cm
Benim görümcem de 10 yıllık bebek kıyafetlerini zorla verdi, 2 çocuğuna da kullandığı için elle tutulur yanı yok, soluk, yırtık, leke içindeBugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?