AminAaa ben kacirmisim onuE L B A dogum yapmisin canim hayirli olsun gozun aydin. Gozumden kacmis. Hangi gun dogdu
Rabbim saglik versin ikinizede.
Simdi iyi canim hareket etti online kendisi
Amin canım teşekkür ederim darısı sizlereartık aksiyonsuz geçmiyoruz günleri sanırım ya
E L B A hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
İyiyim çok şükür sezeryanı 3 günde toparladım ben, baş ağrısına gelirsekte anestezi etkisi dün gece bitti ve birdaha ağrımadı bugü çok mutluydum oyüzdenBugün nasılsın canim
Ben hep uzun kollu zibin aldim uzerinede tulum giydiririm diye dusundum buralar malum disari cikincada ceketTecrübeli anne olarak bana örnek bi kombin anlatabilir misinben şöyle düşündüm bi atlet giydirsem sıfır kol üstüne penye zıbın ve alt onun üzerine bir tulum , bu mantıklı mı yoksa nasıl düşünmeliyim sanırım sorum çok saçma ama kaç gündür kafa patlatıyorum bir de annem ablam hep penye yelen önerdiler ama burada asla asla bulamadım orası daböyle mi
Çok.sevindim canım çok geçmiş olsun. Benimde 34 artı 1 olduİyiyim çok şükür sezeryanı 3 günde toparladım ben, baş ağrısına gelirsekte anestezi etkisi dün gece bitti ve birdaha ağrımadı bugü çok mutluydum oyüzdensenin kaçıncı haftan
En güzeli, inşaallah tam size uygun bir saatte gelircnm benim suan 2cocugum var bende sadece anneme soylemeyi planliyorum ama nasil olacak bilmiyorum
ne zaman kacta gelecegine bagli
Insallah canimEn güzeli, inşaallah tam size uygun bir saatte gelir
Kizlar rdvu tablosunu ilk sayfadaki tablonun altina koydumBu hafta doktor randevulari:
@Gokyuzumavis 28/8 @freejourney 29/08 34+2 @Ihlamurseven 31/08 @Devakus 31/08 ebru_can_ebru 01/09 DusunceBulutu 01/09 35+0 @Flowervillage 01/09
Allah yardım etsin, tam gönlünüze göre bir doğum olur inşaallahInsallah canim
Gece gelirse esim gidip annemi alip bize getirir heralde
Buyuk kizim anladigi icin saga sola duyurmasindan korkuyorum
Gunduz olursa sessizce esimle hastaneye gideriz
Kucuk kizida annem alir okuldan eve getirir , kimse duymadan dogururum belki
Bilmiyorum nasil olacak iste
Hic bi sekilde kimseye duyurmak istemiyorum tek bildigim bu
Amin canim cumlemizin insallahAllah yardım etsin, tam gönlünüze göre bir doğum olur inşaallah
Seneye bebişlerle artık diyelimBiz denize cok yakiniz ama gene goremedim sicaklardan gidemedim
Teşekkürlerekliyorum canim
canim dogum oncesi biraz korkmak gayet normal ama doguma giderken rahat olmalisin cunku stres yaptiginda hormonlar dogumu durdururmus
kendini motive etmeye calis, kimler kimler doguruyoda benmi doguramicam diye :)
canim bende hic kisa kollu almadim
bu yaz buralar soguk gecti ekimi dusunemiyorumben hep uzun kollu aldim
ekliyorum cnm
randevu tablosuna eklemistim sanirim
masallah canim bence gayet iyi
Eğer hep sıfır kol zıbın aldıysanız 2 takım alt üst giydirin.tek takım giydireceksiniz üşürse diye iki battaniye örtebilirsiniz.oranın havası nasıl bilmiyorum ama eylül sonu ekim başı hava serinleyebilir.ben hemşireye verilecek için; yenidoğan iç yeleği,kısa kollu zıbın,alt, alt üst takım ve kalın battaniye koymuşum.ama üşürse diye uzun kollu zıbınlarda koydum çantaya belki onlarla değiştiririm kısa kolluyu.Tecrübeli anne olarak bana örnek bi kombin anlatabilir misinben şöyle düşündüm bi atlet giydirsem sıfır kol üstüne penye zıbın ve alt onun üzerine bir tulum , bu mantıklı mı yoksa nasıl düşünmeliyim sanırım sorum çok saçma ama kaç gündür kafa patlatıyorum bir de annem ablam hep penye yelen önerdiler ama burada asla asla bulamadım orası daböyle mi
Canim buralar bu aralar en fazla 23° goruyoruz oda yagmurlu parcali bulutlu falanEğer hep sıfır kol zıbın aldıysanız 2 takım alt üst giydirin.tek takım giydireceksiniz üşürse diye iki battaniye örtebilirsiniz.oranın havası nasıl bilmiyorum ama eylül sonu ekim başı hava serinleyebilir.ben hemşireye verilecek için; yenidoğan iç yeleği,kısa kollu zıbın,alt, alt üst takım ve kalın battaniye koymuşum.ama üşürse diye uzun kollu zıbınlarda koydum çantaya belki onlarla değiştiririm kısa kolluyu.
Canim ben yerinde olsam sessiz kalamazdim heralde
Kaynanama hic bizaman saygisizlik yapmadim ama onu anliyacagi sekilde guzelce uyardim bazi konularda
cunku bazi insanlar gercekten seslenmedikce ileri gidiyo
belki senin kaynanan icin gecerli degil bu ama benimkinde o kapasite var
cok acik sozluyumdur en sevdigi gelinide benim dusun
Tabloda benimde ismim yoktu galiba ilk başta vardı şuan yok
Kizlar varmi eksik ?
Bu hafta varmi rdvusu olan
3 eylule kadar olan rdvulari yaziyorum
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorum
rdvu haftan geldiginde ekleyim seni insallah
bu haftanin tablosu 3une kadar
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degil
onun anlayacagi dilde guzelce kirmadan konusmak
ben kendim susamiyorum valla ya
canim ben seni tabloda bulamadim ya
gozumden mi kacti acaba dedim bulamadim
seni eklemem icin su bilgileri verirmisin bana
Yas
Sat
Kacinci cocuk
Sehir
Beklenen dogum tarihi
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicem
senin haftaya rdvun ayni benim gibi
o tabloyu pazar yapicam insallah
Bende çok düzenli kullanmadım bu aradaBana bugüne kadar d vitamini vermedi ege deki doktor.Son gittiğim ozeldeki doktor önemli diyerek Coledan verdi bana da.
Gerçekten tam olarak tüm tuşlarÇok hoşmuş kuzum
Çocuk var gücüyle karnını gerdiriyor gibi bir hisseni çok rahatsız ederse git kuzum doktora için rahat etsin yeter ki
Kuzum benim yaa tüm tuşlara basmış
Amin canım Allah razı olsunKolay gelsin canım Rabbım.agiz tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah umarım anneler bize yapar çünkü ben yapamıyorum
Benim de bebek önde gidiyor ama doktor tarihi sata göre belirleriz dedi. Sadece olması gerekenden iri doğabilir dedi. Zaten mantıklı olan sata göre belirlemek yani boyu kilosu önde olsa bile akciğer gelişiminin tam olması lazım. Ne kadar çok kalsalar o kadar iyi anne karnındaBu saatte yine bir soruyla geldim. Ben bu gebelik haftası işini bir türlü kafamda oturtamadım ya. Başından beri sat'a göre ultrason öndeydi zaten ama bu son kontrolde neredeyse 3 haftalık bir uyumsuzluk var. Baya 3 hafta önde görünüyor bebeğim. Şimdi buna göre doğum zamanını sat'a göre mi ultrasona göre mi düşünmeliyim?
Çünkü şu an 31+3'üm ama doktorun ölçümüne göre 34+1'imherkes başka bir şey yazmış internette, bir uzman da ultrason tarihi doğumu belirlemez falan demiş. Daha önce doğum yapan annişler siz hangi tarihe göre doğuma alındınız? Ultrasona bakınca baya az zamanım kalmış gibi oluyor ve heyecan basıyor daha çantamı hazirlamadim öte yandan bebek hep böyle önde giderse çok mu iri olur? Kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?