2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hep uzun kollu zibin aldim uzerinede tulum giydiririm diye dusundum buralar malum disari cikincada ceket

Sifir kol hic bise almadim

Benim kiz 7. Ayda dogmasina ragmen hep uzun kol veya yarim kol giydirdim dusun 7.ay diyorum o zaman bile 0 kol giydirmedim
Cunku yeni dogan bebek sicak ortama alisik oldugu icin sicak ortam arar bide buralar bi gun sicaksa 5 gun soguk gecer

En güzeli, inşaallah tam size uygun bir saatte gelir
Insallah canim
Gece gelirse esim gidip annemi alip bize getirir heralde
Buyuk kizim anladigi icin saga sola duyurmasindan korkuyorum
Gunduz olursa sessizce esimle hastaneye gideriz
Kucuk kizida annem alir okuldan eve getirir , kimse duymadan dogururum belki

Bilmiyorum nasil olacak iste
Hic bi sekilde kimseye duyurmak istemiyorum tek bildigim bu

Allah yardım etsin, tam gönlünüze göre bir doğum olur inşaallah

Biz denize cok yakiniz ama gene goremedim sicaklardan gidemedim
Seneye bebişlerle artık diyelim
Teşekkürler
Eğer hep sıfır kol zıbın aldıysanız 2 takım alt üst giydirin.tek takım giydireceksiniz üşürse diye iki battaniye örtebilirsiniz.oranın havası nasıl bilmiyorum ama eylül sonu ekim başı hava serinleyebilir.ben hemşireye verilecek için; yenidoğan iç yeleği,kısa kollu zıbın,alt, alt üst takım ve kalın battaniye koymuşum.ama üşürse diye uzun kollu zıbınlarda koydum çantaya belki onlarla değiştiririm kısa kolluyu.

Canim buralar bu aralar en fazla 23° goruyoruz oda yagmurlu parcali bulutlu falan
Burada ekim ayinda kisa kollu belki giyinir ama yeni dogan bebege degil
S srsrnr hastane liste vermedimi?
Normalde liste veriyo hastaneler

Bu saatte yine bir soruyla geldim. Ben bu gebelik haftası işini bir türlü kafamda oturtamadım ya. Başından beri sat'a göre ultrason öndeydi zaten ama bu son kontrolde neredeyse 3 haftalık bir uyumsuzluk var. Baya 3 hafta önde görünüyor bebeğim. Şimdi buna göre doğum zamanını sat'a göre mi ultrasona göre mi düşünmeliyim?

Çünkü şu an 31+3'üm ama doktorun ölçümüne göre 34+1'im herkes başka bir şey yazmış internette, bir uzman da ultrason tarihi doğumu belirlemez falan demiş. Daha önce doğum yapan annişler siz hangi tarihe göre doğuma alındınız? Ultrasona bakınca baya az zamanım kalmış gibi oluyor ve heyecan basıyor daha çantamı hazirlamadim öte yandan bebek hep böyle önde giderse çok mu iri olur? Kafamda deli sorular...

Kızlar oğluşumun sariligi düşmüş iksijen ihtiyacı duyuyormuş küçük diye en düşük seviyede veriyoruz dedi doktor bugün hortumsuz beslemisler yorulursa yine takariz dedi hemşiresi yorulmasin diye emzirmiyorum süt gönderiyorum onu veriyorlar şifa olsun kuzuma inşallah hemsiresi besledi bende gazini cıkardm öyle uyuyakladı nasıl gülüyor uykusunda gülmesi dünyalara bedel

Kolay gelsin canım Rabbım.agiz tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah umarım anneler bize yapar çünkü ben yapamıyorum
Amin canım Allah razı olsun aslında annem yapar ama elinde yatalak demans hastası anneannem var birde kendisi de hasta bu aralar hemoroid olmuyordu kaç senedir 3 4 gündür o patlak verdi oturup kalkamıyor.. Ablamla ben de o halde nasıl bırakalım dedik hele ben hiç dayanamam anneme kalktık gittik 3 evin konservesi 1 günde bitti ama bizde bittik

Benim de bebek önde gidiyor ama doktor tarihi sata göre belirleriz dedi. Sadece olması gerekenden iri doğabilir dedi. Zaten mantıklı olan sata göre belirlemek yani boyu kilosu önde olsa bile akciğer gelişiminin tam olması lazım. Ne kadar çok kalsalar o kadar iyi anne karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…